crska 08.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam jak legalnie przesunac dom jesli jest juz projekt zagospodarowania dzialki zatwierdzony i wydane jest pozwolenie na budowe (zle sie zrozumialam z architektem i 10 m za blisko drogi mi narysowal... a ze juz wszystko bylo pouzgadniane to nie zmienialismy.. myslalam ze tak tez bedzie dobrze ale jednak nie jest), albo jak to zrobic na lewo???? dogadac sie z geodeta i kier.budowy??orientuje sie ktos moze, albo moze ktos byl w podobnej sytuacji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.01.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam jak legalnie przesunac dom jesli jest juz projekt zagospodarowania dzialki zatwierdzony i wydane jest pozwolenie na budowe zrobic nowy plan zagospodarowania działki albo jak to zrobic na lewo???? dogadac sie z geodeta i kier.budowy?? jak trafisz na wariatów to moze sie pod tym podpiszą ale może być cięzko to samowola budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Geodeta i Kierownik musieliby być nienormalni aby się zgodzić. Zrobić projekt zamienny i wystąpić o zmianę decyzji pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Geodeta i Kierownik musieliby być nienormalni aby się zgodzić. Zrobić projekt zamienny i wystąpić o zmianę decyzji pozwolenia na budowę. Po zakończeniu inwestycji trzeba by było szukać kolejnego nienormalnego geodetę który by sfałszował plan inwentaryzacji powykonawczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.01.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Geodeta i Kierownik musieliby być nienormalni aby się zgodzić. Zrobić projekt zamienny i wystąpić o zmianę decyzji pozwolenia na budowę. Po zakończeniu inwestycji trzeba by było szukać kolejnego nienormalnego geodetę który by sfałszował plan inwentaryzacji powykonawczej. Gdzie tam jest napisane ,że inwestycja skończona? Ja nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.01.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... Gdzie tam jest napisane ,że inwestycja skończona? Ja nie widzę. A czy ja napisałem, że jest skończona? Przeczytaj jeszcze raz. Piszę o kolejnym idiocie (oprócz kierownika budowy i geodety wytyczającego fundamenty o których Ty już napisałeś. Ten idiota/fałszerz byłby poszukiwany (powtarzam): Po zakończeniu inwestycji Jest to czas przyszły niedokonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... Gdzie tam jest napisane ,że inwestycja skończona? Ja nie widzę. A czy ja napisałem, że jest skończona? Przeczytaj jeszcze raz. Piszę o kolejnym idiocie (oprócz kierownika budowy i geodety wytyczającego fundamenty o których Ty już napisałeś. Ten idiota/fałszerz byłby poszukiwany (powtarzam): Po zakończeniu inwestycji Jest to czas przyszły niedokonany. Nie do końca rozumiem. Robię projekt zamienny z nowym planem zagospodarowania, więc co tu fałszować. Wybacz ale zajęty jestem stąd może moje złe rozumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Odniosłem się do tej pierwszej części Twojej wypowiedzi: Geodeta i Kierownik musieliby być nienormalni aby się zgodzić. Wybieglem w przyszłość gdyby pytającemu udało się "nakłonić" tych ludzi do czynności niezgodnych z projektem a tej części: Zrobić projekt zamienny i wystąpić o zmianę decyzji pozwolenia na budowę nie komentowałem. Oczywiście, masz rację zarówno w pierwszym jak i w drugim zdaniu swojej wypowiedzi. I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts