Gość elutek 09.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 depesiu, napisałaś to w związku z wazeliną...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 widziałam to kiedyś w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 elutek napisał: depesiu, napisałaś to w związku z wazeliną...? ja też nie kumam z związku z czym ta opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kuleczka napisał: rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Mam opakowanie wazeliny na zbyciu , wchodzisz w to ? musi pojemne być, wydajne i z dużym poślizgiem No tak od razu mi się ten filmik skojarzył... Ciekawe, czy pracownik miał ze sobą wazelinę i czy jej wcześniej użył... no nie mogę... kwi, kwi, kwiiiiiiii..... ahahahahaha!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dajcie spokój Sh'eenaz. Agnieszka strzeliła jak łysy grzywka o parapet i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dobrze, że mam trochę włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Mam opakowanie wazeliny na zbyciu , wchodzisz w to ? Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 09.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 niktspecjalny napisał: rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Mam opakowanie wazeliny na zbyciu , wchodzisz w to ? Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Chlopie, bo sie ze...ze smiechu. http://img258.imageshack.us/img258/762/hahatarzasieid9.gif Czy wiesz, gdzie to lata szanujacym sie forumowiczom? http://img258.imageshack.us/img258/762/hahatarzasieid9.gif http://img258.imageshack.us/img258/762/hahatarzasieid9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 niktspecjalny napisał: Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Czy moglby ktos pomoc w tlumaczeniu ? Inteligentny ktos potrzebny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Hm, to będzie problem. Bo oni przestali chyba tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 09.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Anisia3 napisał: Hm, to będzie problem. Bo oni przestali chyba tu zaglądać. Pewnie, przeciez to Autokacik. Taki inteligentniak to koniem jezdzi. Przeciez jak takiemu kon nawali, to i tak pojedzie. No i nie ma szansy aby sie tu zatrzymal, chocby na 3 zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jaciekrence napisał: Przeciez jak takiemu kon nawali, to i tak pojedzie. Nie wiem, czy to celowy zabieg, ale udało ci sie to zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 09.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Anisia3 napisał: jaciekrence napisał: Przeciez jak takiemu kon nawali, to i tak pojedzie. Nie wiem, czy to celowy zabieg, ale udało ci sie to zdanie. O , Jezzzzuuuuuuu, bron Boze. Ja nigdy celowo takich tekstow nie produkuje. Gorzej jak kon mysli, ze "czas pracuje dla" niego. Bo wmawia sobie , ze widzi to po naszej(waszej) reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Czy moglby ktos pomoc w tlumaczeniu ? Inteligentny ktos potrzebny jest Wy to musicie sie powiązać z Q,bo sie pogubicie. .Przecież jesteście bardzo yntelygętni,to o co chodzi.Niech "tas" się lepiej zaloguje na w/w stronie i im powie, tym z progenią....jak mogli tak postąpić z SAVAGE7 i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 niktspecjalny napisał: rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Czy moglby ktos pomoc w tlumaczeniu ? Inteligentny ktos potrzebny jest Wy to musicie sie powiązać z Q,bo sie pogubicie. .Przecież jesteście bardzo yntelygętni,to o co chodzi.Niech "tas" się lepiej zaloguje na w/w stronie i im powie, tym z progenią....jak mogli tak postąpić z SAVAGE7 i po kłopocie. OOps I did it again... NS - dedykuję ci na dobranoc... idż już chopie spać... http://video.google.com/videoplay?docid=5705106544019087065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 joan napisał: niktspecjalny napisał: rrmi napisał: niktspecjalny napisał: Nosisz brylki?Nie czujesz czaczy....Bierz przykład z kolegi z USA.ona wie ,że gdybym mógł na tym zacnym forum to bym jej odbił piłeczkę.....czas pracuje dla mnie .....i widać po Waszej reakcji ,że się nie myliłem. Czy moglby ktos pomoc w tlumaczeniu ? Inteligentny ktos potrzebny jest Wy to musicie sie powiązać z Q,bo sie pogubicie. .Przecież jesteście bardzo yntelygętni,to o co chodzi.Niech "tas" się lepiej zaloguje na w/w stronie i im powie, tym z progenią....jak mogli tak postąpić z SAVAGE7 i po kłopocie. OOps I did it again... NS - dedykuję ci na dobranoc... idż już chopie spać... http://video.google.com/videoplay?docid=5705106544019087065 Aż Ty jesteś babka na miejscu.Zanim pójdziesz spać to w dowód wdzięczności też do poduchy ode mnie to: http://www2.alejaja.pl/sznurki.php?a=link&id=7030&pg=0&sby=added&sor=desc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 SAVAGE7 napisał: zbanowali mnie dziady. nie odpisują na maile. jest ktoś zalogowany na tym forum? chciałbym się dowiedzieć ile mi dali ja to nawet nie wiem , czy jestem zbanowany ... czy nie jestem Autokącik .... 5.Każdy z użytkowników jest zobowiązany do szanowania innych użytkowników tego forum. ... 7.Porządek na poszczególnych forach jest pilnowany przez wyznaczonych do tego moderatorów. Jeśli temat, w którym uczestniczysz zostanie zablokowany bądź otrzymasz od moderatora ostrzeżenie, lub w ostateczności zostaniesz zbanowany, sprawę wyjaśnij z daną osobą na priv. W szczególnych przypadkach możesz zgłosić się w kolejności: 1) do innego moderatora kącika 2) do Admina forum. 8.Czas trwania bana oraz jego powód ustala moderator, który nałożył bana, decyzja ta jest decyzją ostateczną i niepodważalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.01.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ila66 napisał: SAVAGE7 napisał: zbanowali mnie dziady. nie odpisują na maile. jest ktoś zalogowany na tym forum? chciałbym się dowiedzieć ile mi dali ja to nawet nie wiem , czy jestem zbanowany ... czy nie jestem Autokącik .... 5.Każdy z użytkowników jest zobowiązany do szanowania innych użytkowników tego forum. ... 7.Porządek na poszczególnych forach jest pilnowany przez wyznaczonych do tego moderatorów. Jeśli temat, w którym uczestniczysz zostanie zablokowany bądź otrzymasz od moderatora ostrzeżenie, lub w ostateczności zostaniesz zbanowany, sprawę wyjaśnij z daną osobą na priv. W szczególnych przypadkach możesz zgłosić się w kolejności: 1) do innego moderatora kącika 2) do Admina forum. 8.Czas trwania bana oraz jego powód ustala moderator, który nałożył bana, decyzja ta jest decyzją ostateczną i niepodważalną wielkie dzięki tylko zastanów się czy pomogłeś mi swoim postem. a jeżeli uważasz, że napisałeś na temat to przeczytaj jeszcze raz o co prosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts