barcio 08.01.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam Mam serdeczną prosbe o rade. Kupiłe dom w trakcie budowy od developera (prywatna osoba). W miedzyczasie zmienialismy pozwolenia na budowe na mnie. Niestety mimo ze budynek dawno stoi dziennik budowy zaginął. Ani deweloper ani kier budowy nie sa w stanie go odnalezc. Chce jak najszybciej zlozyc dokumenty aby zakonczyc budowe, niestety dziennik jest jednym z nich. Co mozna w tej sytuacji zrobić? Serdecznie dziekuje Bartłomiej Malesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jak najszybciej zgłosić się do Nadzoru i wybrać drugi dziennik. Kier bud powinien znać całą procedurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kierownik zglasza zaginięcie. Nie jest to problem, dzienniki giną notorycznie - czasem na życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barcio 09.01.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam Serdeczniue dziekuje za odpowiedzi, czyli nie jest to takie straszne jak ktos mi namalował Tropche sie uspokoilem, bo myslalem, ze bede mial duze problemy z odbiorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts