Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ponieważ na temat tego projektu nie ma nic na forum postanowilam poprosić was o ocenę, w sumie to pewnie nie ma za bardzo czego oceniać bo domek prosty i mały, ale bardzo was prosze o pomoc co do ewentualnych zmian w projekcie. Na dole planujemy tylko male wc natomiast na górze chcielibyśmy mieć większa łazienkę . Może kosztem jednego pokoju aby łazienka była dosunięta do prawej ściany i miala normalne okno.

Panujemy też podnieść troszkę ścianę kolankową , która teraz ma 60cm

Co wy na to. Myślalam też o przeniesieniu schodów do wiatrolapu ale to chyba niezbyt dobry pomysł.

Dodam że mamy dzialkę z wjazdem od południa

http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=445

obejrzałam domek jest ładny na oko ale ogólnie mały, zależy na jaką działkę. ja nie jestem zwolennikiem pokojów do spania na piętrze ale skoro ci to odpowiada :p to go zbuduj tylko weż pod uwagę ze nie zawsze nogi będą zdrowe. wc na górze to minimalizm. jeśli masz większą działkę a czas cię nie goni to szukaj dalej. w podobnej cenie ja kupiłam projekt domu z dachem 2 spadkowym i garażem!!! 3 sypialnie i salon mam na parterze z 1 sypialni można zrobic spizarkę i wc obejrzyj sobie mój wybór może się spodoba :wink:

http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=59&unset=2

domek nazywa się Czajka kosztuje 1840 z garażem pracownia archeco bez zarzutu. polecam :lol: :lol: :lol: