sjakub 08.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Staram się rozbudować dom, dostałem warunki rozbudowy. Czy ktoś mi może poradzić co dalej. Do kogo zgłosić się po projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 08.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jak sama nazwa wskazuje po projekt do projektanta Kolejnym krokiem będzie faktycznie iść do wybranego projektanta i przedstawić mu swoją wizję rozbudowy, skonfrontować ją z warunkami oraz możliwościami technicznymi z projektantem. Też miałem w planie rozbudowe, ale nici z tego wyszły ze względu na sytuacje domu, i musze go wyburzyć i dopiero stawiać nowy. Dalsze kroki już projektant nakreśli co po kolei załatwiać Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 08.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Popytaj znajomych może Ci polecą jakiegoś projektanta, a jak nie to najprościej będzie jak zgłosisz się do dowolnego biura projektów w Twoim mieście i tam Ci podpowiedzą gdzie szukać tego co Ci potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts