ciaszka 19.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Michant , dylematy decyzyjne będziesz miał na każdym etapie. Ja żałuję ,że nie ocieplałam fundamentów na zewnątrz. Zaufałam firmie , sądząc ,że wie co robi. Firma ociepliła ścianki fundamentów od wewnątrz. Mam tylko nadzieję ,że za kilka lat nie będę musiała odkopywać i docieplać. A co z kredytem, w mediach jakoś ciszej na temat kryzysu. Chyba idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 23.11.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Michant , A co z kredytem, w mediach jakoś ciszej na temat kryzysu. Chyba idzie ku lepszemu W grudniu chcemy zrobic ponowny przegląd banków. Faktycznie troszke popuściło, ale nadal banki we frankach narazie boja się udzielac. Jesli trzeba bedzie czekamy do wiosny. Mam jednak nadzieje ze stanie sie to szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 24.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Trzymam kciuki , lepiej wyczekać na dobry moment . W końcu decyzja na kilka dobrych lat . A co tam nowego na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 24.11.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ciaszka Plac boju ?? Narazie to to jest pobojowisko. Nie zdążyłem przed sniegiem rozplantować piach w środku fundamentów, który został przywieziony dlatego wygalda to strasznie. Ale udało mnie sie wproawadzic do budynku wode i kanalizacje. Zdjecia wstawie do dziennika to sama zobaczysz i inni zreszta tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 29.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Pobojowisko , dobre. To mogę sobie wyobrazić jak wygląda. Michant zdążysz jeszcze zasypać , byleby grypy nie przeziębić . Faktycznie , pogoda nie służy pracom. Życzę powrotu do zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Fajna okolica , las niedaleko będzie blisko na grzyby. Jak tam zasypywanie salonu i kuchni . Stanie choinka na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 20.12.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wszystko zasypane. ciaszka tz. oprócz 10 ton, których brakło ale sie juz nie martwie tym. Choinka w domku nie myslałem o tym choc pomysł przedni. Za to ubiorę jedna z tych w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 a ja dzisiaj z życzeniami Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Ciaszka http://animowane-gify.ceneos.info/pliki/okazje_swieta/boze_narodzenie/1/2007020411581256.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 24.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Życzymy spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia !!!! Wytrwałości w dążeniu do celu. Przełamywania wszystkich niepowodzeń, optymizmu i dokończenia budowy domków !!!! http://images26.fotosik.pl/307/da5115b019b218b9med.jpg Krzyś i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 to ja życzę wam wszystkim budującym: kulturalnych i rzetelnych wykonawców, tanich materiałów budowlanych oraz budowy jak po przysłowiowym maśle. Dla tych co już mieszkają życzę spokoju i niskich rat a wszystkim masę zdrowia, dobrej pracy i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku 2009 http://www.traveliada.pl/path/40245/fajerwerki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 05.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 jak tam walka z bankiem? W obecnych klimatach to trudny wybór. Mam nadzieję, że z wiosną ruszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 11.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jesli chodzi o kredyt przestalem sledzic to co sie dzieje w poszczegolnych bankach.Oatanio bylsimy u doradcy fiansnowego. W nastepnym tygodniu mamy zlozyc wniosek do banku za jego posrednictwem. Po 2 godzinnej rozmowie przekanał nas aby wziasc kredyt w PLN. Moze przekonała to za duze słowa po prostu utwierdził. Jesli chodzi o banki to naprawde od listoapda zmienilo sie bardzo duzo. Banki troche ochlonely chca rozmawiac z klientami o wszelkich formach kredytowania. W listopadzie widac bylo ze sie boja. Teraz ochłonęły ale zaostrzyły warunki. Dokumenty dotyczace nieruchomosci zaswiadczenia o zarobkach bardziej szczegółowe a co jeszc wymysla zobaczymy bo o tych wiem juz teraz.Czekamy wiec do nastepnego tygodnie a dalej to juz decyzja banku. O kolejnych korkach poinformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Michant , cudownie byłoby budować bez kredytu Jak negocjacje z bankiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 27.03.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kredyty narazie według mnie wyglada tak: To ja gonie za kredytem a nie banki za mna. Według mnie to nie ta kolejnsc. Narazie odpuszczam ale z budowy nie rezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To prawda , ostatnie miesiące ostro zamieszały w relacjach z bankami . Reklamy w TV i wstępne rozmowy z doradcami dają złudzenie dostępności i otwartości na potrzeby i negocjacje. Inaczej rzecz się ma jak się zaczyna rozmawiać o konkretach . Najważniejsze ,że możecie iść do przodu. Własnymi siłami można dużo zrobić . Jeszcze chwila i banki ponownie zaczną się zabiegać o klienta. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 10.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Radosne pozdrowienia z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych , smacznego jaja i mokrego dyngusahttp://republika.pl/blog_kx_1179651/2408474/tr/anim_paske5.gifżyczy ciaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 01.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Michant i co u was , jak postępy na budowie. Pogoda dopisuje , to pewnie nie masz czasu na pisanie . Może chociaż jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 29.05.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Michant i co u was , jak postępy na budowie. Pogoda dopisuje , to pewnie nie masz czasu na pisanie . Może chociaż jakieś zdjęcie Moze na pisanei to i nzalało by sie czas ale na wklejanie zdjec to naprawde nie mam czasu. Bede robil co moge i nadrabial zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 09.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Super Wam idzie. Na tym etapie postęp prac bardzo widać. Jak w powiedzeniu "płaci się reklamówką pieniędzy towar przywożą ciężarówką, przy wykończeniu płaci się ciężarówką pieniędzy a towar przywożony jest w reklamówce". Każdy etap cieszy. Przy wykończeniu sam włożyłem w nasze słoneczko bardzo dużo pracy a jeszcze troszkę zostało ale na szczęście tylko na zewnątrz. Jeszcze nie wierzymy, że mieszkamy. Staramy się cieszyć każdą chwilą spędzoną w naszym domku. Dlatego chodzimy spać bardzo późno ! Życzę Wam dużo zadowolenia z budowy. Nie ma co się załamywać małymi niepowodzeniami. Jeśli są to najlepszym lekarstwem to spotkanie z przyjaciółmi na "małym co nie co : i zaraz jest lepiej ! Trzyma kciuki i będę Wam kibicował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts