lewek 01.02.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Dom budować bedziemy też po to abym mogła zabrać do siebie mamę. Myslę, że najlepszym rozwiązaniem będzie osobne mieszkanie, choć nie koniecznie z osobnym wejsciem Kuchnia zawsze była jej królestwem, a ja z braku czasu mało gotuję, więc bez żalu przekarzę jej "dowodzenie". Jeśli kiedyś dzieci będą chciały zostać to coś się dla nich dobuduje, ale na razie nie warto o tym myśleć. Jedno co jest niezbędne to pokój gościnny. W końcu nie chcemy mieszkać w samotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.02.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 W moim przypadku dom wielopokoleniowy to katastrofa. Moje dzieci po osiągnięciu slusznego wieku i wykształcenia powinny opuścić dom rodzinny. Tak, jak w przypadku Ewuni, nie dla mojego, ale dla ich dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 03.02.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 My z mężem też nie budujemy dużego domku - 121 m2 powierzchni użytkowej - ale na dole będzie pokój dla teściowej razem z łazienką, oraz wspólna kuchnia i salon, góra - sypialnia dla nas i dwójki dzieci. Myślę, że gdy warunki zdrowotne naszych rodziców wymagają zamieszkania z opiekunem - to nie wyobrażam sobie, żeby to była obca osoba. Jesteśmy to przecież winni naszym rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts