Siula 08.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam wszystkich zmagających się z budową! Zapraszam do rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 04.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam!! Mam pytanie dotyczące projektu, powiedż co to za projekt jak się nazywa i skąd. Jeśli jest to dom dwurodzinny to bardzo mnie to interesuje ponieważ sami chcemy taki wybudować i jak sie pewnie orientujesz mamy kłopoty z doborem projektu. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 04.03.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Hej:) Ano dwurodzinny ale tak jak pisałam w dzienniku głownie bazowaliśmy na Muratora d80 troche pozmienialismy i powstał indywualny projekt, , jak chcesz to podesle na maila obecne rzuty:) Albo spróbuję tu wrzucić nei wiem czy mi sie uda ale spróbuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To i ja się przywitam Wpadłam po sąsiedzku Ładny budujecie domek. Będę tu zaglądac, by podziwiac postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 07.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 O ja w końcu ktoś do mnie przyszedł a skąd ? czemu po sąsiedzku też Bojano? My ju szczęśliwie mieszkamy od paru tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dokładnie, Bojano Fajnie ,ze już mieszkacie, my chcemy sie wprowadzic dopiero w wakacje A w której cześci Bojana mieszkacie? Macie już meldunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts