Dj-Rako 08.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 wpisujcie jak się nazywają Wasi pupile lub jakie imiona się Wam podobają... Wogóle wszystko na ten temat mój kot to Stefka pies Brutus może trochę dziwne imię jak dla kota ale już tak się przyzwyczailiśmy no i zostało... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kot FELEK (zwany tez Felusiem (najczesciej przeze mnie), Felicjanem ( tak zwie go czesto moja mama)) a takze : Futrem ( brat) oraz Siersciuchem (Facet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ps. mialam tez kiedys złotą rybkę (przezyla niestety 3 dni bo ja niechcacy zamordowalam wymieniajac cala wode (i w dodatku chyba za zimną) w akwarium czego nie wolno robic, o czym nie wiedzialam bo byla to moja pierwsza (i zapewne ostatnia) w zyciu rybka przez te 3 dni nosila dumne imie Porfiriusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.01.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nasze kotki to Maja i Roksi kot ma na imie Fido Krab - jest Ester A nasz najnowszy nabytek złota rybka , dumnie nazwana przez mojego synka nosi imię Nemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 09.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Aktualnie: suczysko - YUKI kociarnia - ŁATA, PYZA - to panie KAŁMUK, JAŚKO - panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dla owczarków podhalańskich : Baca, Juhas ze względu że mój podhalan to suczka jest Luna kot Gustaw zwany Guciem oczywiście były też koty : Botula i Zuziek Psy : Jazz i Kena w latach 80 moja sąsiadka dostała od znajomych na przechowanie psa o wdzięcznym imieniu Bimber. Woła więc go wieczorem na spacerze : " Bimber, bimber " podchodzi do niej facet i pyta : " Pani kupuje czy sprzedaje ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nasz kicia - kot - oryginalnie zwany kociem albo koculkiem rybki- przez kocia jeszcze nie ruszone (jest szybka i kocio nie jest z tego powodu zaowolony)- nazywają się ..... rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 09.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miałam kundelka = Urwisa, rottkę o wdzięcznym imieniu Seta, (jak podrosła w przypływie humoru wołana ćwiartka ), druga rottka - Furia, kolejna - Oxa i kot Ziutek. Jeszcze rybka była - Niuniusiem zwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dj-Rako 09.01.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zielonooka skąd żeś wytrzasnęła takie cudowne imię dla rybki (Porfiriusz) ? hehehe a Bimber też nie lepsze pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kiedy braliśmy kundelka zapowiadał się na malutkiego pieseczka moje malutkie dziecko nazwało je MUTI synowie znajomych rozszyfrowali to jako zdrobnienie od MUTANT. Z maleńkiego słodkiego piesiaczka wyrosło ostre bydle no mutant jakiś trzeba więc uważać jakie imię dajemy psu mamy jeszcze psa KORADO i kiciusię PIĘKNĄ (miał być jeszcze BESTIA ,ale z powyższych powodów się poddałam zresztą PIĘKNA i za BESTIĘ robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 moi rodzice mieli kiedyś sukę Gabryśkę zdrobniale Gabi albo Gabryś zawsze obszczekiwała sąsiada wracającego po paru głębszych sąsiad zgłosił na policję że rodzice szczują go psem przyjechał bardzo miły policjant obejrzał psa , zdziwił się trochę, a potem doszliśmy do wniosku że kiedy wołamy Gabi on słyszy zabij a kiedy wołamy Gabryś on słyszy zagryź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 11.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 matka dtrektorka - boskie... sunia/mieszaniec: ponoć malamuta i wilczura/ o imieniu Sonia (na początku nie wiedzieliśmy jak ją nazwać, więc wołaliśmy sunia i żeby już jej nie mieszać w głowie została Sonią) pies/mieszaniec wielorasowy przy dużej wyobraźni można dopatrzyć się wyrośniętego jamnika długowłosego /czarny - ponieważ jest czarny i jakoś trzeba było o nim mówić jak się do nas przykleił, to tak jakoś rzuciłam i zostało imię i pies kot w typie persa o dumnym imieniu Nelson - jedyne imię które było świadomie wybrane, to był pierwszy nasz zwierz w domu kotka - miała być mimi, ale ostatecznie wołamy na nią miśka, córcia w przypływie czułości nazywa ją słońcem lub skunksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Miałem sznaucera rasiola jak bonbon i nazwałem bobik. kurde, dostałem zjebke kiedyś że takie piękne rasowe tak pospolicie nazwałem od pani w futrze. A mój kozioł to Bruno - bez urazy wszyscy Brunonwie? Bruni? Brunowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Zielonooka skąd żeś wytrzasnęła takie cudowne imię dla rybki (Porfiriusz) ? hehehe ] juz nie pamietam chyba szukalam czegos na P. (bo sama Paulina jestem ) - i tak wpadlo w oko niestety biedak cieszyl sie krotko tym imieniem a ja do dzisiaj mam lekkie wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.01.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A nasze to:kotka- Figa, kot- Bruno,suczki: Bera (bernardynka) i Aza (owczarek niemiecki) pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kotka czarna jak smola- Bronisława, dla znajomych Bronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 14.01.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Obecne suki to Kora i Roma, wcześniej były jeszcze Sabra, Jofa i Daisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 U nas zawsze jedna logika tj.: asmtaffka = Asta, sznaucer = Szacer, jamnikowaty stwór = Jamka, mieszaniec bernardyna = Berni, mieszaniec kaukaza = Kuq, mieszaniec podhalana = Halek, pudel = Nudel a jak to psie nie było widać podobieństwa do żadnej rasy to zawsze Pikuś, Miluś, Topiś a suczki Perełka, Kropeczka, Żabka. Wyjątkiem była rotka Bossa ale z takim imieniem do nas przyszła oraz spaniel Cezar , tez już miał imię. To tak po krótce moje psy od dzieciństwa do chwili obecnej, jeszcze była Gryzelda, mała bardzo nerwowa przez to agresywna suczka i bullowata Lorka , która miała wylądować w schronie też już z imieniem przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Moja suka "Pepsi".........miała być "Darli".Podobało sie nam jeszcze :Gulia,Prada,Fika,Dżodża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 16.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 U mnie Nuka (berneńska piękność) od imienia małego misia z bajki. Bo tak właśnie wyglądała jak zobaczyliśmy ją pierwszy raz. Druga sunia (kundelek) to Bella - najpiękniejsza i najbardziej wdzięczna z całego miotu. Wcześniejsza sunia sznaucerka - Kora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts