iwciach 16.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 U nas: Suczka golden- DAISY ( to z filmu: "wożąc miss Daisy", bo od szczeniaka zapowiadała się na niezłą hrabinę!) Pies rasy mieszanej Borys( to jest przybłęda, którego chcieliśmy wykastrować i mój narzeczony powiedział: będzie Borys Bezjajcew). Zostało : Borys i "jajka" . Kotka przybłęda Susie ( bo była taka słodka, jak ją dzieci sąsiada znalazły ją pod płotem). Kotka Milka( ostatni nabytek, też znajda). Nasza kotka namaszczeniem przypomina krowę, stąd imię( od reklamy, wiecie czego pysznego?). Niedługo nazwa będzie pasowała nie tylko do namaszczenia , ale i gabarytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ginny023 19.08.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 U mnie 3 koty Kiara leisi i majka u babci Czarnusia jagoda błyska byl bambo ale pojechal do takiego pana ale kot babci Czarnusia jest na rozwiazaniu wiecie o co lazi nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 19.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 rok 2006: 1. kot Cynamon (jedyny z dobrego domu) biało-rudy. Miała być Zuzia, ale okazało się, że dziewczynką nie będzie. minęło pół roku: 2. kot Tygrys - jako kociak wydobyty z blokowej piwnicy - jakiś dziad wywalił ( Tak płakał, że mąż przez dwie godziny z nim "walczył" aż złapał ) Cynamon bardzo się ucieszył!!! minęły kolejne dwa lata: 3. kocica Malwina (na obrazku) - pojechałam kiedyś po karmę do kakadu - a tam Panie z kociego azylu (http://www.101kotow.pl/) z maluchami. Okres wakacji - mało chętnych do adopcji i maluchy wracają do schroniska. Musiałam wziąć jednego. W końcu jeden więcej nie robi różnicy. minęły cztery miesiące: 4. kot Duduś - zabrany jako ok 10 tygodniowy szkielecik odziany tylko w skórkę kotka. Cały układ kostny można było podziwiać. Zero tkanki tłuszczowej. Trzeba było zabrać - bo albo do nas albo na tamten świat (z głodu). Teraz mam cztery gady na 40m2 - BYLE DO UKOŃCZENIA BUDOWY!!!!!!!!!!! W domu będę miała swój pokój TYLKO dla mnie ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A ja mam: Teodora, Frediego, Djonizego, Dusię, Dosię, Mudżina, dwie Jazębatki, Waciki i Marmurki...miałam Staśka, Brydzię i Dzikuskę (ale zrosolone) miałam Franka-łajzę... co uciekł Mam Nelsona, Ninę i Nadię... mam też Kaję, Hannah i Salmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A jak Wam sie podobają psie imiona: Kredyt i Rata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 u mnie Heros - onekmiał mieę imię Zeus ale moja córa za nim chodziła i wołała Jezus Jezus oć tu oć tu!! i królika mam nazywanego - wariatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Nie mam żadnych zwierzaków, ale miałam:- świnki morskie - Paulinka, Niusia- psy - Bis, Kora (męża pies Spy)- koty - Maciek, Sara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 23.08.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 znajomy miał ratlerka i nazwał go Pudzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apsik77 23.08.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kredyt i Rata świetne mogła bym tak nazwac psy. Znami mieszkająpsy-Etna , Gracja(nie ja wymyśliłam tak ma w rodowodzie)koty-Zmora(czarna dachóweczka), Zjawa, Zefir (sfinksy)chomik- princzeskaZa tęczowy most odeszłyFila- Amigachomik-Michałszynszyla-Klaraszczury- Firmin i Eragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 23.08.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Mam 2 psy owczarki środowoazjatyckie.Nazywaja się analogicznie do stron świata z którego pochodzą; Borys i Tajga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts