aha26 16.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dobermanka obecna to MAJKA Dobermanka poprzednia to była DORA Mastifka była Sabina Kudelki Cygan,dzejk i takze sabina A moja kolezanka w bloku bardzo wdzięcznie nazwała swojego kundelka MATOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 mam psa wabiacego sie Chester mialam tez papugi : Jas i Malgosia , Michalek , Filipek swinke morska o imieniu Gucio i zlota rybke zwana Farfocel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 pies- Hera kot- Puniek koń-Zyta Jakos tak się złozyło ze imiona odzwierciedlają ich charaktery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Froschka...moja świnka biurowa też się nazywa Gucio...a druga Maniek ... co za zbieg okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 16.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 miałam kiedyś szczura chłopca o imieniu Schi a potem drugiego (zwykłego kanałowca) co miał na imię Markiz bo zeżarł chomika Odkurzacza i dwie białe myszki bezimienne jeszcze (moja siostra chciała żeby się pobawiły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Moja ś.p. szczurzyca nazywała się Zuzia ... urodziła 13 ślicznych szczurków ponieważ nie wiedziałam, że w momencie zakupu była już zaciążona .... błagałam na kolanach i ze łzami w oczach jak oddawałam małe w sklepie żeby trafiły do dobrych domów mój ś.p. kot nazywał się Banderas ...obecnego kota na wsi u mojej mamy nazwałam Antonio...żeby było sprawiedliwie moje ryby nazywają się: skalary to Sid i Nancy, gurami całujące to Chestery samiec pielęgniczki kakadu to Dżolero...a jego samice to harem sum indyjski to Kiler pozostałe nazywają się zdrobniale od nazw, np: glonojady to Glusie duch amazoński do duszek...itd...itp... mój pies to Fiduś, ale pełne imię brzmi z założenia "Fido Dido Hopsasa" ...choć mój tato mówi na niego " jastrzębski pies sępiąco-szczekajcy" lub "szczekacz pospolity" no i jak wspomniałam wcześniej , są jeszcze świnki morskie w moim biurze Gutek i Maniek jestem "zwierzara" więc zwierzaków przewinęło się mnóstwo przez moje życie... czasu by brakło coby wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.01.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Do nas kilka dni temu przyplątał się mały kotek i chyba już zostanie jako adoptowany , nazwaliśmy go (a raczej ją - choć 100% pewności jeszcze nie mamy) FECIA (zdrobnienie od fetyszystka - bo uwielbia obgryzać i oblizywać nam stopy, lizać kapcie i siedzieć najlepiej głową w kapciu). Mój kochany chciał ją nazwać DESTRUKTORKA (ale nie mogliśmy przyjąć żadnego ludzkiego zdrobnienia) drugi kot nazywa się SZELMA - jak był mały strasznie rozrabiał. poprzdni kot ś.p. nazywał się ZEZIK (zezol) - miał zeza pies wabi sie MAŁA, jej córka MIMI, a syn MOMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 27.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Nasz Labrador to Nugat (po ojcu - zresztą filmowcu z "Tylko mnie kochaj"), kanarek to Alik - indywidualista nazywany potocznie kurakiem - jak się napuszy, oraz świnka morska - Fifi - nazywana prosiakiem, świniorą lub trotniakiem, bo lubi siedzieć w trocinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 nasz pies /suczka/ to Pepe. Kot - Tolek Mieliśmy jeszcze kota Bambusa /bo był cały czarny / ale ktoś go ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 31.01.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Owczarek polski- Kika Owczarek niemiecki- Jaga ( w domyśle Baba Jaga) Papuga- Kuba ( potem się okazało, że to ona) I królik- Tusia II królik - Pusia Rybka- Felek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 U mnie były jeszcze, były ... bo już odeszły Królik - Dropsik Pies - Miki , Dżeki , Isia , Pimpek Papużki faliste - Denis , Denicha , Denisia , Filipek , Bartuś , było ich wszystkich 13 na raz wiec nie wszystkie miały imiona , Kawka - Benek Rybka Bojownik -blue to chyba wszystkie jakie pamiętam , szkoda że ich już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nasz pies nazywa się Big Hunter, wołamy na niego Hunter. Pamiętam jak jechaliśmy po tego gałgana, całą drogę (3 godziny), zastanawialiśmy się jak go nazwiemy, bo decyzja o zakupie była dość spontaniczna, ale przemyślana. Jak dojechaliśmy na miejsce i powiedzieliśmy, że nie wiemy jak go nazwać, Pani zrobiła wielkie oczy i stwierdziła: "ale on już się nazywa"", dodam, że był szczeniakiem. No dobra. Big, to on faktycznie jest, jak stoi na dwóch łapach, jest wyższy ode mnie (no, ja nie za wysoka), ale z tym łowiectwem, to przesadziła , poluje głównie na kiełbasę, choć seter irlandzki, to pies myśliwski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 sunia ( byla ze mna 14 lat ) - IGA sunia ( wariatka ze schroniska w Jeleniej Gorze ) - INA sunia ( slodka brzydula ze schroniska w Lublinie ) - ISIA sunia ( bez tylnej lapki - ze schroniska w Krakowie ) - POLA sunia ( bez przedniej lapki - owczarek niemiecki ze schroniska w Jeleniej Gorze ) - KASIA kotka ( malenstwo z Gliwic ) - ZUZIA kotka ( ze schroniska w Zywcu ) - BUNIA golabek ( golebica ? ) - znaleziony ranny - KLEMENS ( KLEMENTYNKA ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 14.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Obecnie mamy bokserkę; wabi się CYTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.03.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Pies sznaucer miniatura EmiluśPies mastif hiszpanski Leoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania303 15.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 3 KANARKI : Albert, Oskar, Żaba i św. pamięci Zuza a psiak to Kubełek zwany też Gragramelem, Żłopciem, Bublem... (podrzucony kundelek) poprzednie psy to : Koza i Helena - Koza przygarnięta z ulicy, Hela wybrana z przychówku Kaukazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 sunia ( byla ze mna 14 lat ) - IGA sunia ( wariatka ze schroniska w Jeleniej Gorze ) - INA sunia ( slodka brzydula ze schroniska w Lublinie ) - ISIA sunia ( bez tylnej lapki - ze schroniska w Krakowie ) - POLA sunia ( bez przedniej lapki - owczarek niemiecki ze schroniska w Jeleniej Gorze ) - KASIA kotka ( malenstwo z Gliwic ) - ZUZIA kotka ( ze schroniska w Zywcu ) - BUNIA golabek ( golebica ? ) - znaleziony ranny - KLEMENS ( KLEMENTYNKA ? ) Imiona bardzo ładne ale...jeszcze fajniejsza ich pani ktora tyle kocic, psich ( i golebich) bidulkow do siebie przygarnela. Pozdrawiam Cie zuziu bardzo serdecznie i trzymam kciuki zeby sie twoja gromada zdrowo chowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 kocur rudo biały - STEFCIO pies owczarek niemiecki - UNKAS kotka (już nie ma jej z nami) - EMIL - jak ją dostalismy byiśmy przekonani że to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 16.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Moje ogony: - kaukaz Borys (pierwszy nabytek przytargany przez męża) - "wyżełka" niskopodwoziowa Wega (wzięta od człowieka, który przygarnął błąkającą się wyżlicę i okazało się, że przychówek w drodze ) - niby terier Viki (przybłęda tegoroczna) no i nasze wspaniałe kocice (do wyboru do koloru i charakteru , wg. wieku): Fila, Fizia i Fiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 19.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Królik SZPILKALabroadorka FOZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts