baska_st 19.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja jak na razie mam kotkę Lunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Moja sunia miala na imie Kora. Niestety odeszla do psiego raju. Podobnie kot mojego meza - Sherman. Gdybym teraz miala kotke nazwalabym ja Nirvana. W mojej klatce mieszkaja trzy psy: chihuahua - Krecik, Labrador - Prezes i Mastiff - Swirek. Moj znajomy ma dwa psy - Fuck i Off... Znam tez suczke o wdziecznym imieniu Szmata. Moja szwagierka miala wyzla Bimbra, teraz ma wilczura Jaggera. Inne psy w rodzinie maja imiona dosc klasycznie psie (Kuba, Gapa, Gucio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manqa13xD 19.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mój pies ma na imie TYTUSa kotka ma na imie MYSZKAa pies mojej byłej pani od polskiego ma na imie Benisław Beniowski :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 20.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Psiul - FrodoKociczka - BelaKróliczka - Lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka2008 06.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja mam pekina- Kiluś ( od Kilera)shi-tzu- Bono ( zdrobniale Bazia nie wiem czemu)i kocurka 4 miesięcznego narazie mówie mu Bandzior bo tak się zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Boksia, sunia naszego chowu i hodowli zowie się Ajka, a sunia rasy "cundel burry" [żółta dla jasności] nazywa się..... Ajka I po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 08.04.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Moje kotki - Misia i Tusia vel Tunia Kocurek - Mikesz (Mikeszek) I jeszcze pies - Jager (Dżager) Kiedyś była jeszcze kotka Perła i pies Murzyn - a to dlatego, że był cały czarny Natomiast w mojej rodzinie są jeszcze inne koty - Tequila (Tekla), Bimber i psiaki Astor (Gustaw) i Hugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 09.04.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 BRUNO - piesek Shar pei http://photos98.nasza-klasa.pl/dev167/0/176/190/0176190731.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moje kotki - Misia i Tusia vel Tunia Kocurek - Mikesz (Mikeszek) I jeszcze pies - Jager (Dżager) Kiedyś była jeszcze kotka Perła i pies Murzyn - a to dlatego, że był cały czarny Natomiast w mojej rodzinie są jeszcze inne koty - Tequila (Tekla), Bimber i psiaki Astor (Gustaw) i Hugo Moze mamy ta sama rodzine? Bimber, Dzager... A ten Murzyn to chyba byl Afroamerykanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nasz piesio Husky Syberian - BAXTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro3003 11.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a mój zwierzak nazywa sie bardzo pospolicie CIAPEK - jak wiele innych Ciapków na podwórku, tylko,że to królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 11.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a mój zwierzak nazywa sie bardzo pospolicie CIAPEK - jak wiele innych Ciapków na podwórku, tylko,że to królik jessssu, miałam kiedyś narzyczonego, co to miał ksywę Ciapek Od niedawna mam psa, Pana psa, wabi się KODA, jak niedźwiedź z bajki Mój brat niedźwiedź. I wygląda jak niedźwiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro3003 12.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 jessssu, miałam kiedyś narzyczonego, co to miał ksywę Ciapek ale był "ciapowaty", czy poprostu miał łaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 12.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 jessssu, miałam kiedyś narzyczonego, co to miał ksywę Ciapek ale był "ciapowaty", czy poprostu miał łaty haha, w sumie to nie wnikałam, szybko pogoniłam klienta, NA SZCZĘŚCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 25.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pierwszy jamniczek, był u nas krótko - ATOS Sznaucer minuaturka, był ciężko chory - AXEL (na drugie miał BOB) Moja obecna suczka sznaucer miniaturka - SHERRY (na drugie ma KOMANDOS, tak ją mój małż przezywa po długich wyprawach - jest niezmordowana w zabawie). Mąż się wcześniej upierał, żeby była CHELSEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 30.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kanarek - Kuba mega żółciutki, który uwielbiał...pierogi (mieszkał u nas 15 lat) Króliczek- Judi czarniutki urwis (żył z nami 11 lat ) Koteczka (obecnie ma 3 lata) - Sharon (Szarusia, Szaruśka) od Sharon Stone i od swojej szarawej sierści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Obecnie: - suka Berenika (berneńczyk) W zeszłym roku odeszły: - Gaja (kudłata, wilkopodobna) - Koka (rotka) Pięć lat temu odeszła - Hera (rotka) Kiedyś był - kot Feluś - złota welonka Wandzia - czarne welonki Jacuś i Agatka - owczarek niemiecki Azor - owczarkopodobna Guta - owczarkopodobny Brutus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Obecnie: Sunia leonbergerka - Atena vel Emi (przyszła z imionami) Kotki - Carmen (piękna) i Miśka (bestia) zwane też Futrami Prośki - Punia (ona) i Sara (on, ale kupowaliśmy go jako oną) oraz trzy bezimienne z powodu płci nieoznaczonej trzydniowe prosiaczki (nieplanowany efekt "zmiany płci" Sary) Niegdyś: Sunia - Sabina zwana Sabą Koty - Gryzelda (nigdy nie dawajcie takich imion kotom!!! - charakter im się dostosowuje do imienia!), Ptyś i Balbina (rodzeństwo z piwnicy), Kiczorka (bo z gór). Myszka japońska - Wniesia (oraz bezimienny przychówek). Chomiki - Puszek (mój z czasów dzieciństwa), były jeszcze dwa zabrane ze szkoły, ale zapomniałam ich imion (dzieci pewnie pamiętają). Myszoskoczki: Tunia i Myszorkor (oraz ich liczne bezimienne potomstwo), Łatek, dwóch imion zapomniałam Liczne rybki - w większości bezimienne. Krótko (przekazane): Koty - Szczebel (brat Kiczorki, urodzeni u podnóża góry Szczebel) nazwany przez nowych właścicieli Łatkiem, Centuś (zwany początkowo Luzakiem ze względu na charakter). Zostały u rodziców: Koty - Witek (pojawił się w imieniny Witolda), Kuba, Pafnucy (wszystkie znajdy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Nasz york to Diesel - bo to wersja oszczędnościowa czworonoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Do mojej menażerii doszła kilka dni temu kotka- Lusesita w skrócie Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts