Agduś 03.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Młode prośki dostały już imiona: Śnieżka, Kapibarek i Kasarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 05.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 u mnie kotka Shiba - zwana rowniez "szibeksikiem" "szibeksem" "szibeksiorem" lub Szibunia druga Sisi, zwana Sisiakiem nasz ex a obecnie przyjaciol kot nazywal sie Quark, a wolalismy na niego Kfarosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuerstathos 06.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Obecnie na stanie: kocur (8 lat, 8 kg) - Kotek kocur Felek (w wieku 3 tygodni była to Felicja, ale jajka urosły) kotka Cleofas - w skrócie Cleo, zwana też Zezowatą Małpą i tymczasy kotka Marysieńka i kotka Żaba z ciekawszych miałam na tymczasie dwie kotki (samiczki) o imionach Bolek i Damianek Problem pojawia się, gdy trafia pod naszą opiekę cały miot kociąt i trzeba jakieś imiona wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 10.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Moja suczka - ruda spanielka- wabi się Lejdi. Gdyby była psem to dałabym jej na imię Alf, jakaś taka podobna Kiedyś miałam suczkę dalmatynkę, na która mówiłam Maxi Emma Amberwill (to chyba z Dynastii), chociaż w skrócie to była po prostu moja kochana Maxi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nie ma to jak tradycyjne...........GWIDON dla mojego kota-kleptomana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 17.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Nasz pies wabi się Matti. Imię wybieraliśmy oglądając skoki narciarskie i dostał je na cześć Mattiego Hautamatiego. Imię Adaś jakoś do niego nie pasowało Mamy jeszcze królika miniaturkę - Królisię. Dodam, że miniaturka to ona była, ale jak ją kupowaliśmy. Teraz jest całkiem pokaźnych rozmiarów. Mój brat twierdzi, że stara się po prostu o większą klatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 17.07.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Obecnie u mnie: - suka owczarka Kaukaskiego - Balbina - mix dobermana - Drops Obecnie u mojej Mamyy: - kot czrny - Koks - "kremowy" - Budyń - kotka Szaruka Za tęczowym mostem: - mix ONka - Rolf - wspaniały towarzysz... - wielorasowiec - Dżeki - mój najlepszy przyjaciel z dzieciństwa... koty: Filemon, Maniek, Ceśka... i Puszka - mysz - Pan Myszek - chomik - Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda76 18.07.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kotka- NIKITASunia - BONITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 20.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Mia Walles - na cześć pięknej Umy Thurman http://img166.imageshack.us/img166/8697/sta50003bk2.jpg http://img166.imageshack.us/img166/8697/sta50003bk2.ec78cd5fed.jpg P.S. Mojego ojca suka - mały mieszaniec ma na imię Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ja miałam Kotki...zawsze kotki z wyboru : Kinia, Didi, Klara i teraz mamy Blankę (jedyna żyjąca, reszta zginęła pod kołami samochodów ;( ) I mieliśmy psa boksera - suczka Simba, ale została uspiona, ponieważ chorowała na raka płuc po radosnych 12 latach życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 u mnie suczka beagle nazywa sie Emiz kundelek - pseudo jack russel terrier - Edward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.07.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Jeszcze do niedawna była Bronisława, ale odeszła do krainy mysz Teraz jest Kropeczka, bo ma przepiekna czarna kropke na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davooshia 22.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moja sunia - Shoarma kot pensjonariusz - Bunzhol (czyt. Buncol) Wczesniejszy kot - Nylon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.07.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ponoc autentyk Pan w telewizji pyta dzieciaczka - A masz jakies zwierzatka. - Mam kotka. – A jak sie nazywa – ........ – A jak tatus na niego wola Dziecko z usmiechem - Sierściuchu jebany [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 25.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Do nas miesiąc temu przyblakala sie kotka .... zadomowila sie i corcia nazwala ja TOLA Chyba jej sie podoba to imie bo pieknie na nie reaguje Wczesniej mialam owczarka niemieckiego i wabił sie HASUNI . Niestety nie ma go juz z nami od 4 lat - jak to moja corcia mowi odszedł do psich aniołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 U mnie rezyduja dumnie trzy cavisie: Ixi (Iki, Ikunia, Ikutek, Kubuś Puchatek vel Mysikiszka) Sue (Siku, Siusiak, Siusianka) Rose (Runia, Rozka, Rozanka vel Korek) Popelnilismy wczesniej Ulenke, Lionke, Hipka i Bajbusa Byl i kot - Wyploch i chomik - Szczurek i srebrna lisica - Nandi (bo czarna i piekna jak matka Czaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia81 28.07.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A ja na w niedzielę kupiłam sunie a'la bernardyn,i nazwiemy ją NELI (tylko nie Rokita). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Przychodnia 18 letnia kotka Natka Natka 4 maja urodziła w naszym łóżku jednego kotka, początkowo wydawało nam sie, ze to on więc przez chwilę był Florian. Kiedy bardziej doświadczony sąsiad zdementował płeć naszego kotka to z Floriana wyszła Halinka No i mamy teraz Natkę i Halinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PITMAN 30.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 12 letnia suka ON- Bryza, 2 letni ast- Mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 05.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nasz kot to Szabadaba Niegdyś nasz znajomy przedstawił go swojej żonie:"A to ich kot-Abrakadabra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts