kara624 26.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Za dwa tygodnie dostane maltańczyka-psa. Zamerzam go nazwać BĄBEL. PS. Miałam królika(samiec)-Puszek lub Snieżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 26.08.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Najwspanialszy przyjaciel,najdzielniejszy pies-Kazan(owczarek niemiecki) Najmilszy przytulasek,mała pocieszka o wielkim sercu-Tombi(kundelek) A kiedyś miałam białe myszki-jedna z nich nazywała się Delfinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 doszły mi nowe sierściuchy kociak wydłubany zza rynny ma na imię Halo peridol i purpurowy bojownik zwany Kanonem Dudusiem jest jeszcze chomol Agatka wszystkie trzy mieszkają u mnie w pracy jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 05.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Królik - Królik, albo "Pani Królik" (bo to samiczka)świnka morska 1 (samczyk) - Świnekświnka morska 2 (samiczka) - Świnka albo Piękna Wszystkie 4 myszy - Szczury :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.10.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 U rodziców dwa yorki: psiak Figo (częściej Figulec ) i Fanta (częściej Fancior). U nas: owczarek niemiecki Niko ale wszyscy mówią na niego Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.10.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nasz kot to Szabadaba Niegdyś nasz znajomy przedstawił go swojej żonie:"A to ich kot-Abrakadabra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tritan 13.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kotka - Lejdi jej córa - Kryśka pies mieszaniec owczarka niemieckiego i lessi - Bruno i kundelek - Bombel (albo kiler - szczeka i warczy na wszystko, ale tylko zza ogrodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 15.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Pierwsza kocica - WISKI ,,kupiona" za flaszke wishkacza druga kocica- FINKA ,,wykupiona za flaszke finlandi w trakcie adopcji piesio bez lapki LUCK (Gwiezdne Wojny) Byly psy Zorka i PIPI Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 18.10.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Przedstawiam swoją sunię 8 lotnią labradorkę Diankę, o wielkim serduszku http://lh3.ggpht.com/kamoda.j/SPpe2z7hXuI/AAAAAAAAJkE/UxUV1LrxYr0/s800/IMG_1146.JPG http://lh3.ggpht.com/kamoda.j/RqOack8l0iI/AAAAAAAACDo/DB_3zPDCARY/s800/IMG_4708-1.JPG Właśnie wraca z polowania http://lh3.ggpht.com/kamoda.j/RqOaYk8l0hI/AAAAAAAACDg/BSGujpG2Cpg/s800/IMG_4705-1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 19.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A mi się marzy imię Tofi - dla mojego wymarzonego goldenka. Na razie mamy Axla - łobuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 20.10.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nasza powinna nazywać się Lawina - jak pędzi to jak biała kula sniegu - szybko i nie patrzy czy ktoś stoi na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomalx 21.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Psiak (kundelek husky) - Wariat Koty domowe - Kropka i Tigi Koty dochodzące: Tinky, Winky, Kropek, Ufok, Laluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 21.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Psiak (kundelek husky) - Wariat Koty domowe - Kropka i Tigi Koty dochodzące: Tinky, Winky, Kropek, Ufok, Laluś nooooo trochę tego masz Ale nazywają się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomalx 21.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 nooooo trochę tego masz Ale nazywają się fajnie taki już urok mieszkania na wsi Jak tylko koty wyczują Twoją dobroduszność to już nie odpuszczą W tej chwili i tak stadko dochodzących znacznie się skurczyło. Jeszcze kilkanaście miesięcy temu przychodziły dodatkowo: Junior, Malutka, Bury i kot z najbardziej błyskotliwym imieniem: „Kot Cioci Tereski” Najlepsze są poranki kiedy na parapetach okien siedzi całe to kocie towarzystwo i odprowadza nas wzrokiem z utęsknieniem czekając aż wrócimy z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 21.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 nooooo trochę tego masz Ale nazywają się fajnie taki już urok mieszkania na wsi Jak tylko koty wyczują Twoją dobroduszność to już nie odpuszczą W tej chwili i tak stadko dochodzących znacznie się skurczyło. Jeszcze kilkanaście miesięcy temu przychodziły dodatkowo: Junior, Malutka, Bury i kot z najbardziej błyskotliwym imieniem: „Kot Cioci Tereski” Najlepsze są poranki kiedy na parapetach okien siedzi całe to kocie towarzystwo i odprowadza nas wzrokiem z utęsknieniem czekając aż wrócimy z pracy Suuuuper http://www.clik24.pl/images/gify/humor34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 30.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja mam beagla - wabi się IRA / IRAsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 19.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Mój piesek wabi sie Leo ale nikt go tak nie nazywa ja- leon, malutki lełonek dzieci- lełon, leon, leonsjo,gruby mąż- futrzak hehe, a dla leo-na wsio ryba , wazne zeby tylko wołali i juz jest szczęśliwy http://images29.fotosik.pl/296/256ed7b1c0545848m.jpg roczny piesek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 24.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Max - pies ( schronisko na Paluchu - "ochrzczony" przez poprzednich włascicelii, którzy po wieku szczenięcym oddali go jako dorosłego psa z powrtoem do schronu) ale nazywamy go: najczęściej Maniuta Maniek tak jakoś ale nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurekpr 27.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 moja suka amstaff - Bajka, poprzednie - Zuźka i Figa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mik-duś 10.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A moja sunia yorczek - Gucci ale mówimy na nią "Guczinka" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts