Gość java 19.08.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Jakie macie okna i czy jesteście z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.08.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ja mam drewniane i jestem z nich bardzo zadowolony oprocz jednego: wybralem meranti ktore jest drewnem bardzo delikatnym, teraz wybralbym debowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 19.08.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ja mam okna plastikowe białe, profil czterokomorowy, jestem zadowolony. Wybrałem plastikowe gdyż w związku z ilością okien w moim domu przeraża mnie widmo malowania okien drewnianych. Wiem zaraz odezwą się głosy, że malowanie to po iluś tam latach ale zawsze trzeba je kiedyś umalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 19.08.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Białe okna mają jeszcze jedną zaletę - mniej się nagrzewają od słońca, a z powodu ciepła mogą być problemy (jeśli są zbyt ciasno osadzone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelu 19.08.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Podobają mi się bardziej drewniane (mam nawet 4 małe okienka z mahoniu). 12 innych kupiłem jednak w wykonaniu z PVC, z zewnątrz profile foliowane na mahoń. Odpada całkowicie sprawa malowania. Do mahoniowych podchodzić będę już po raz drugi (raz na 3 lata- a naprawdę się staram). Zaletą okien foliowanych jest to, że nie żółkną- przynajmniej tego nie widać tak jak w białych, no i nie wyglądają plastikowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts