efilo 15.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 super aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 16.10.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aka, dzięki za pozytywne opinie. Dzisiaj się wybieram na działkę, mogę śmiało zabrac aparat i popstrykac zdjęcia. Trochę popadywuje, więc może się nieco ten dach już umył i nie będzie już taki zakurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nawet nieźle przed chwilą polało, ale tutaj trochę Cię zmartwię i powiem, że deszcz nie rusza tego pyłu z ciętej dachówki - zwłaszcza koło kominów. My niestety ciągle mamy to paskudztwo i chyba jonek tam wejdzie i trochę zbierze tej "rudości".aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Stan surowy osiągnięty - gratulacje!! . My też sie zastanawiamy czy dzisiejy ulewny decz poradzi sobie z wyczyszczeniem dachu Kiedy okna? Elektryke planujesz od razu?-jestem bardzo zadowolony ze swojego mogę polecić Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 17.10.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzisiaj panowie murarze mają na piętrze wymurowac ścianki działowe i tym samym stan surowy otwarty uważam za zakończony Okna dopiero będą w listopadzie, więc elektryk tuż po oknach. Luczak, jak możesz, podeślij mi namiary na swojego elektryka na priv. Dach niestety się umył tylko połowicznie. Pod kominami zalega jeszcze wastewka kurzu. Zobaczymy co będzie po następnych deszczach. Z powodu ulewy i robienia szybkich porządków na górze przed zmrokiem i przyjściem ekipy, nie udało mi się zrobic wczoraj żadnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mian 19.11.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ushi dawno mnie u Ciebie nie było. Zaglądam dzisiaj i co widzę? PIĘKNY DASZEK. Czy możesz zdradzić jaka to dachóweczka? fajnie to wszystko już wygląda:) gratulujemy serdecznie i będziemy podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 20.11.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 mian Dachówka to Braas romańska grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.01.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Nie chcę zaśmiecać swoim wpisem tej świetnej relacji z budowy dlatego krótko: TAK - budujemy Nasz Dom, zaczynamy jak tylko skończą się mrozy. Wizyta na Waszej budowie tylko nas utwierdziła że wybór był słuszny. Nie będzie żadnych zmian w bryle budynku bo dom taki jaki zobaczyliśmy jest naprawdę fajny. Jeśli mogę coś doradzić osobom, które chciałyby podnosić ściankę kolankową /a z tym mieliśmy najwięcej wątpliwości/ . . . Tam jest naprawdę bardzo dużo miejsca, nie dajcie się przekonać fachowcom. Ushi, jeszcze raz Wam dziękujemy i życzymy osiągnięcia celów założonych na 2009 rok. pozdrawiamy Patrycja&Adam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76454.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 19.02.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Patrycja & Adam, Cieszymy się, że wizyta u nas umocniła Was w swoich przekonaniach. Wiadomo, że jedyny słuszny wybór to M31 Generalnie jest dużo miejsca, ale ostatnio zaskoczyliśmy się kotłownią. Po montażu kotła okazało się, że zabrał dośc sporo miejsca w kotłowni, aczkolwiek poruszanie się wokół i operowanie piecem jest generalnie możliwe. Trzeba będzie jedynie pomyślec nad praktycznym miejscem do składowania opału. Jak by kotłownia była mniejsza, to po montażu kotła już w ogóle nie dało by się nic wcisnąc. Niestety w wielu projektach pomieszczenia gospodarcze nie nadają się na kotły na paliwo stałe. Jak macie już jakiś kocioł upatrzony, to póki czas możecie pokombinowac z usytuowaniem kotła, czopucha i komina, co pozwoli na bardziej optymalne zagospodarowanie kotłowni. Jedną z opcji byłoby umiejscowienie komina w ścianie nośnej między kotłownią a garażem, ale myślę że w takim przypadku lepiej to skonsultowac z architektem i/lub kierownikiem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam Odnośnie POŚ poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 15.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Jezeli chodzi o POŚ to może ekodern.pl szwedzka oczyszczalnia - my się nad taką zastanawiamy i mają przedstawiciela w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don_mistik 15.04.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Odnośnie POŚ poszło na priv Sąsiad co tam dostałeś od barto307cc w sprawie pośki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Namiary dostał na POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mian 16.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ushi co planujesz w dolnej łazience? Bardzo podobają mi się płytki które wybraliście i ciekawa jestem rezultatu końcowego. Proszę o zdjęcia:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 20.05.2009 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O, fajnie że się ktoś odezwał w komentarzach W dolnej łazience planujemy prysznic w narożniku przy drzwiach, pod oknem wc i na ścianie naprzeciwko umywalkę. Z kafelek Liryka wybraliśmy generalnie kolor pomarańczowy, nieco beżowego oraz mozaiki. Jako urozmaicenie wybraliśmy inserto gałązka w kolorze pomarańczowym (obudowa wc) oraz brązowym (blat do umywalki i pasek w kabinie prysznicowej. Podłoga też ma być w brązie... Najlepiej będzie to widać na fotkach, ale te niestety wrzucę dopiero wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A gdzie zdjęcia,zdjęcia.... Jeżeli chcesz namiary na jeszcze jedną ekipę do castingu z Wod-Kan to mogę podać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 10.07.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Fotki z łazienki na razie nie wrzucam bo jeszcze dużo jest rozgrzebane i nie ma co jeszcze pokazywać. Barto, jak jeszcze masz te namiary na ekipę wod-kan, to podeślij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ushi jak tam postępy u Ciebie wykończeniowe?? nic się nie chwalisz ,zdjęć nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Właśnie. A już dwa miechy minęły od tego zaraz wkleje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 28.09.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hmm coś kolega się obija z tym swoim dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts