Ushi 23.03.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witam Świątecznie, jak tam Wasze brzuchy? Tlobo, co do architekta to ogólnie jest w porządku, jedynie z różnych powodów jego adaptowanie przedłużyło się z obiecanych 2 tygodni do miesiąca. W sumie cztery tygodnie to dużo czasu gdy się człowiekowi śpieszy, ale akurat nałożyły się jemu (i nam ) dwie przypadkowe sprawy z takich, co chodzą po ludziach. Więcej info ewentualnie na priv - dodam tylko że architekt jest z Rudy Śląskiej. Projekt M44 bardzo przyjemny i funkcjonalny, pasowałby również do naszych założeń i gustów. A jeśli chodzi o to czy się budować czy nie to ja byłbym za budowaniem, ale to zależy już od Was. Teraz sobie siedzę, lenię się i wypatruję wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Mój brzuch to już prawie tego nie wytrzymał.Skoro to dobry architekt, a ja jestem z Rudy Śląskiej to daj na priv'a jego namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 25.03.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tlobo, wiadomość poszła na priv. Dzisiaj ostatni dzień laby, jutro do pracy trzeba iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ushi a co byś powiedział na moja prośbę o wklejenie jakiś zdjęć do dzienniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Oczywiście, że trzymamy kciuki i czekamy na start. A i jeszcze popieramy prośbę Roma - WRZUĆ FOTKI Pozdrowienia aka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 10.04.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wierzcie mi, nie chcecie widziec tego płotu No noszę się z zamiarem wklejenia zdjęc od dawna, tylko jakoś nie ma okazji. Postaram się je wrzucic przy najbliższej okazji. Wreszcie trzeba będzie zrobic porządek w aparacie i pozrzucac na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 16.04.2008 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ostatnie wieści z placu boju... Jest szansa, że PnB otrzymamy niebawem. Architekt oddał projekt do podpisu 10 kwietnia. Teraz trzymac kciuki za persony odpowiedzialne w Wydziale Architektury, żeby szybko podpisały to co trzeba. To czekanie już mnie męczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No gratulacje !!! Szybko Ci poszło w naszym Urzędzie, ale najlepsze przed Tobą. Jak pisze Slawkin - ciągła zadyszka... A na te zdjęcia czekamy i czekamy, ewentualnie zakupimy lornetkę i obejrzymy ten płot z naszej strony Kłodnicy Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.04.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Długo milczysz ...Co u Ciebie ? Zaczęło się bieganie?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dzięki za odwiedziny... Będę Ci kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 27.04.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam Staram się przygotować co się da do rozpoczęcia budowy, w końcu dogadać się z kierownikiem budowy i inspektorem nadzoru, no i oczywiście zgłosić rozpoczęcie budowy w PINB. Jutro mam urlop i biegam od świtu. Będę miał odrobinę czasu to zaktualizuję dziennik i wstawię w końcu jakieś zdjęcia. Dzięki dla slawkin'a i luczak84 za odwiedziny. Pozdrawiam czytających dziennik i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nareszcie... Szkoda tylko, że rzeczoznawca nie polecił Ci wkleić te zdjęcia z "albumu rodzinnego" do Twojego dziennika na Forum . Trzymamy kciuki! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mian 02.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Hejki:) Ushi widzę, że u Ciebie faza przygotowawcza juz prawie zakończona:) My również posuwamy się do przodu-Budowa startuje u nas w czerwcu, więc będziemy mogli się poglądami wymieniać Póki co mam do ciebie pytanko-Ile murarz wycenił ci robociznę za Nasz domek??? Jakie u was ceny krążą za tego rodzaju usługi? Czy wiesz ile wyniesie cię więźba i czy robisz pełne deskowanie? Kurcze ależ mam pytań Ja wbrew całemu swiatu i mężowi uparłam się na zalewany strop nad poddaszem zamiast płyt k-g i teraz boję się ile mi taką"prostą" robótkę nasz murarz wyceni. Pozdrawiam cię serdecznie i życzę miłego wypoczynku majowego Agnieszka Ps. Dołączam sie do próśb o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 12.05.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 mian, poszła wiadomośc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Gdybyś tej ziemi miał za dużo to my chętnie weźniemy . Może być nawet torf... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 23.05.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 aka-jonek Wierzę Ci, co do zapotrzebowania na ziemię. Niestety u nas też jest spadek terenu, co prawda nie taki jak u Was, ale jest. Planujemy tą ziemię z wykopu rozplantowac nieco od frontu, jak również od strony tarasu. W zależności jak ustawimy poziom "0", taras wychodzi w okolicach 1 m nad poziomem terenu, więc będzie czym obrzucac wokolo domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zdję-cia! Zdję-cia! Zdję-cia!!! No i oczywiście gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ushi Ty się zlituj i wklej zdjęcia. Kobiety proszą... Inaczej będziemy przychodzić na inspekcję . Gratulujemy startu. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 28.05.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Prooooszę o cierpliwość. Jestem nieco zabiegany - co jak co ale inni inwestorzy powinni to zrozumieć. Poza tym do tej pory nie było specjalnie co pokazywać. Ale, w końcu się ruszyło i obiecuję w końcu wkleić nieco fotek, bo w końcu parę udało mi się trzasnąć... Z ostatnich nowinek - majster kazał zamówić chudy beton na sobotę rano I jak ja się mam wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.05.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wyśpimy się wszyscy po przeprowadzkach do nowych domów. Oby nam tylko nie śniły się nasze kredyty...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts