efilo 29.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Będzie się śnić goła.... żarówka jak nam na wykończenie nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ushi a Ty tu nie obiecanki cacanki tylko zdjęcia wklejaj. To zaczyna zakrawać na brak szacunku wobec forumowiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 29.05.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wiem wiem Szacun musi byc Właśnie obdzwoniłem kilkanaście betoniarni i masakra - na jutro lub sobotę nie da rady Chyba będzie trzeba przesunąc lanie chudego na poniedziałek. Kolejna masakra to projekt przyłącza prądowego. Dzwoniłem na początku maja i nie mieli jeszcze gotowych mapek od geodety. Dzwonię dzisiaj z myślą, że projekt już oddany do Vattenfalla, a tu... Mapki od geodety jeszcze nie ma... No to kolejne 3 tygodnie w plecy. Jak by nie sąsiad to bym bez prądu został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dlaczego kolejne trzy tygodnie? Ty mnie nie strasz z tym betonem. W sobote mialam miec zalewane nadproża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 29.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Oj, to ja już wyjaśniam... Trzy tygodnie w plecy to mam z załatwianiem skrzynki prądowej. Żeby miesiąc załatwiać u geodetów mapkę do celów projektowych? Z betonem nie jest tak źle, ale widać że ruch w branży jest dość spory i warto zamawiać beton co najmniej kilka dni przed zalewaniem. Ja się dowiedziałem wczoraj że potrzebuję na sobotę i udało mi się załatwić dopiero na poniedziałek koło południa. Majster ma mi jeszcze dać znać czy swoimi ścieżkami załatwił beton na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Mam nadzieję że mój wykonawca to zaklepał Zdjęcia!! Nareszcie!! Tylko czemu trzeba do nich lupy?? (...) dumny Pan Investor wypisuje tablicę informacyjną Rozczochrany, nieogolony i z wielkim brzuchem to się nazywa sprzedać bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 29.05.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie trzeba lupy ino kliknąć w miniaturkię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.05.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jeszcze raz gratuluję i jestem usatysfakcjonowana obecnością fotek. Ale uwaga inspekcja sąsiadów niewykluczona aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 30.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 NOooo, ruszyło z kopyta! Jakie piękne szalunki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 31.05.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Piękne, piękne Aż szkoda będzie je potem rozebrać Dzisiaj rano te piękne szalunki zostały zalane chudym betonem. Teraz dwa dni zbrojenia i w środę o poranku zalewanie ław. Coś szybko to idzie i już trzeba kombinować materiały na dalsze roboty... Zastanawiamy się nad drenażem, robić czy nie bo by trzeba było zamówić żwir i rur drenarskich nakupić... Teoretycznie jest piasek pod spodem, nie ma piwnic... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ushi ale mi się podoba Twój fotoreportarz Więcej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 02.06.2008 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bedą następne fotki, będą... Jak przy takim tempie będę wklejał zdjęcia co ostatnio, to następne foty będą w październiku Parę fotek o tematyce owocowej trzasnąłem w sobotę, kolejne będą w środę. Obiecuję że niebawem wkleję znowu parę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cześć Ushi i jak z transzą???Bank okazał się słowny i przelał transzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 06.06.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom, transzę mam obiecaną na dzisiaj, ale coś nie mam pewności. Dobrze by było, żeby najpóźniej w poniedziałek kasiorka była na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No to trzymamy kciuki co by Ci się po nocach nie śnił właściciel hurtowni goniący Cię wielką koparą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 efilo czy Ty nie powinnaś być na jakiś zajęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 To była przerwa obiadowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Gratki z okazji stanu zero!!! A skąd ta miesięczna przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 12.06.2008 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Przerwa z tego powodu, że inne domki czekają, niestety Ekipa obskoczy parę budów i wróci. Taki to już mają sposób - jak już wejdą, to śmigają na maksa aż wszystko furczy. Teraz mam troszkę czasu na załatwienie wszystkich potrzebnych materiałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A to sprytki. Ale miesiąc to dużo. A jaki masz termin zakończenia stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts