efilo 01.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jevick 01.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 witam,jestesmy na etapie realizacji projektu M31-stan zero.do tych ktorzy juz wybudowali-mamy pytanie-czy zrezygnowaliscie z trzeciego komina?(komin kuchenny)jezli tak to jakie zastosowaliscie rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czekam na zdjecia z wykonczeniowki. Szczególnie interesuje mnie wystroj do podlogi z woodentica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czekam na zdjecia z wykonczeniowki. Szczególnie interesuje mnie wystroj do podlogi z woodentica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 30.11.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Uff... U mnie ostatnio kiepsko z internetem, więc jak na razie wpisów i fotek brak. Poza tym permanentnie brakuje czasu - każdą chwilę wykorzystujemy na prace w środku. Zatem wygląda na to że z dziennika zrobią się wieczory wspomnień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinina 06.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hej mam prosbe chcialabym wiedziec troszke wiecej o tym co w ostatecznosci zmieniliscie w projekcie czy moge prosic o twoj email a moze nawet kontakt telefoniczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 07.12.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 OGÓLNIE: - likwidacja wentylacji w niektórych pomieszczeniach typu "pokój" - zmiana materiału na ściany na poroterm 25 - pogrubienie warstwy styropianu na elewacji z 12 cm na 15 cm PARTER: - dostawienie drzwi w kotłowni - poszerzenie bramy garażowej o 10 cm (standardowa szerokość bramy) - komin wentylacyjny w kuchni zlikwidowany - wentylacja poprzez otwór w suficie (wyprowadzenie na "kominek" dachowy) PIĘTRO: - likwidacja małego balkoniku przy pokojach 15 i 16 oraz zmiana układu okien w pokojach 15 i 16 z pionowych na poziome (likwidacja okien dachowych) - odgrodzenie pokoju hobby (17) ścianką od korytarza - zagospodarowanie schowka nad garażem na suszarnię, graciarnię i garderobę Reszta w zasadzie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinina 07.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dziękuję bardzo za odpowiedź jeszcze kilka pytań dół: a co z kuchnią przenieśliście do pokoju ?? zrobiliście spiżarkę?? przesunęliście komin w salonie do łazienki?? a wejście do kotłowni jest z garażu?? poddasze: czy łazienka została przesunięta na drugą stronę?? Mieszkacie już w Waszym Nowym Domku??? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 10.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam. Interesuje mnie twoja łazienka w kaflach z cersanitu - Liryka. Ciekawa jestem jak faktycznie wyglądają te płytki, czy dobrze sie je układa.Jak możesz to pokaż jakieś jej zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts