Gość stan1970 28.11.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Zapłaciłem 15k za stan surowy bez dachu - 150 m2 pow. użytkowej, wszystko porotherm. Za wiezbe+deskowanie+papa dach 220m place 4000. Chyba niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 28.11.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 "stan1970"! Jak możesz, to prześlij proszę namiary na swoją ekipę! Szukam takowej na wiosnę! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Jestem z Sosnowca /budowa też w Sosnowcu/i szukam ekipy do budowy.Będę wdzięczna wdzięczna wdzięczna! za namiary na jedną lub kilka z nich. Witam i polecam swoje usługi. Zapraszam do obejrzenia mojej budowy w Mysłowicach-Kosztowy, to niedaleko. Referencje. Bliższe dane po ew. kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Poznań,dom 105 m2 fundamenty,mury strop monolityczny na mokro,schody żelbetowe,ścianki działowe,więźba,dachówka cer.,taras od strony ogrodu ok.20 m2 - koszt robocizny 23 000 pln.(netto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 18.12.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 ALL - Piszecie o różnych stawkach, dla różnych metraży. MAM PYTANIE STANDARYZUJĄCE: DO ILU TRZEB ZAPŁACIĆ ZA SATN SUROWY OTWARTY (BEZ OKIEN I DRZWI) ABY NIE PRZEPŁACIĆ DLA DOMU o POWIERZCHNI:100m2, 150m2, 200m2, 250m2 i pomiędzy. Ja też w chwili obecnej rozglądam się za ekipą (Trójmiasto i okolice) i nie chciałbym wyjść na frajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.12.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 ............. Ja też w chwili obecnej rozglądam się za ekipą (Trójmiasto i okolice) i nie chciałbym wyjść na frajera.[/b] I tak, niestety na którymś etapie budowy na takiego wyjdziesz na to nie ma rady... A tak na poważnie, by uzyskać odpowiedź na to pytanie musisz podać więcej szczegułów np. dot. głebokości usytuowania fundamentów, ich wysokosci, ilości kondygnacji, wysokości ściany kolankowej, rodzaju stropu, materiału na sciany, rodzaju (kształtu) więźby, materiału pokryciowego, ilości kominów i ich wysokości oraz przede wszystkim tego czy sam zamierzasz zrobić cokolwiek. Jak widzisz sporo tego a nie wszystko wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 19.12.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Wowka - połowy nie rozumiem co do mnie mówisz . Ale rzeczywiście moje pytanie dotyczyło raczej średniej, a takie zawsze istnieją, np średnia cena za metr kwadratowy stanu surowego otwartego /zamkniętego. Postaram się "przygotowac do lekcji" i poodać w kolejnym poście trochę więcej szczegółów na temat mojej przyszłej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 19.12.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Co do wyjścia "na frajera" mój wykonawca za fundamenty zażyczył sobie 10.000,- + ok. 18.000,- materiał. Fakt, że teren podmokły i trzeba trochę podnieść, ale wydaje mi się to trochę przesadne. Ile weźmie za resztę??? Chyba do wiosny muszę poszukać innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 19.12.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 mww - ja tez czekam na wszelkie informacje. Moze ktos jescze dołozy swoje doświadczenia co do wydawania kaski na takie "imprezy". Czekajmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts