Ultrium 09.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam, szukam kontaktu do osób , które zrealizowały lub realizują Odyseusza II.Mieliśmy już kupic projekt Diuna mix ale córka nasza upiera się przy Odyseuszu. Pozdrawiam, PAwel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ama12 21.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam !!!!!!!Jestem zdecydowana na budowę domu Odyseusz II, podoba mi sie ten projekt jednak jak dla mnie wymaga kilku przeróbek, które już zaplanowałam. Jeżeli ktoś wybudował już Odyseusza II lub Odyseusza I bardzo proszę o uwagi, chetnie obejrzałabym zdjęcia z realizacji. Jeśli ktoś buduje ODYSEUSZA w okolicach Rzeszowa bardzo proszę o kontakt, chciałabym obejrzeć, ułatwiłoby mi to podjęcie decyzji co do zmian w projekcie. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRUS6 03.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam,jestem z lubelskiego bobudowaŁem Odyseusza I w Łukowie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts