agata39 09.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Gdzie suszycie pranie jak nie macie pralni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Gdzie suszycie pranie jak nie macie pralni? Jak nie mamy pralni to nie mamy prania do suszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 09.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 W pralnio-suszarnio-kotłowni Do grudnia pomieszczenie pełniło jeszcze rolę szczątkowej spiżarni ale na szczęście to już przeszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 09.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 na suszarce składanej. w pokoju przy kaloryferze niestety. latem suszarka wyniesie się na balkon...ale ja mam 40m mieszkanie i to bez wanny, więc nawet sznurka nad wanną nie mam ;o)jakbym budowała dom na pewno znalazłaby się tam pralnio-suszarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 09.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Na suszarce przy kominku /zimą/ 2-3godz i pranie sucheNa suszarce na zadaszonym tarasie /wiosna-jesień/ przy obawie opadówNa suszarce na dworze /wiosna-jesień/ przy pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 na suszarce składanej. w pokoju przy kaloryferze niestety. latem suszarka wyniesie się na balkon... U mnie podobnie bo, moja pralnia jeszcze nie funkcjonuje. Pralka stoi w kuchni a susze na wieszaku przed kominkiem a w lato na ogrodzie. Większe gabaryty (pościel) na razie na niewykończonym poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jeden pokój na górze mam taki "luźny", tam suszę pranie i prasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 U mnie pralka i suszarka kondensacyjna będą stały w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 09.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Rozsądne pytanie. Warto przemysleć gdzie będzie schło pranie zanim zacznie się projektować dom lub mieszkanie. Żeby potem nie chodzić z czystym praniem przez brudny garaż z kotłowni.Albo żeby zaprojektować wentylację w tym pomieszczeniu. Ja suszę w lecie na balkonie, w zimie jest problem, bo zaczynamy sie nie mieścić jak się w pokoju rozłozy suszarkę. Warto sie jeszcze zastanowić gdzie wieszać mokre rzeczy (swetry w zimie) które nie nadają się do wirowania. I zrobić jakiś haczyk nad wanną czy brodzikiem.Ja zawsze mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 09.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Wieszanie nad wanną - brrr, jak ja tego nie lubiłem, teraz wieszamy w niewykończonej łazience na górze, jak będzie wykończona to będziemy kombinować. Myślałem nad strychem ale trochę nieporęcznie na schodach z miską w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro3003 09.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Narazie (45 dzień wniosku o pozwolenie na budwę) myslę, że będę suszyła w "lużnym" małym pokoiku na górze przy łazience. Tylko, że Twoje pytanie uświadomiło mi, że on jest stanowczo za mały dla wszystkich funkcji, które ma spełniać, bo: - suszyć pranie - no i prasować - no to może i przechowalnia rzeczy małoistotnych w danym momencie - stolik z kompem- bo gdzie? W sypialni? - nalot teściowej- bo gdzie? W salonie?... - i wszytko inne o czym teraz zapomniałam, a napewno będzie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1707 09.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A co sądzicie o pralnio suszarni w pomieszczeniu w piwnicy ? Czy jest to uciążliwe czy wygodne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 09.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 pranie może przejść zapachem stęchlizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 09.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 gdybym budowała dom, to zaprojektowałabym maleńkie pomieszczenie - osobne na górnym poziomie domu. najlepiej z wejściem z łazienki, koniecznie z małym okienkiem. W podłodze zrobiłabym odpływ. I tam stałaby pralka i dwie rozkładane suszarki.suche rzeczy znosiłabym do salonu, gdzie przed telewizorem można przyjemnie prasować.marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A co sądzicie o pralnio suszarni w pomieszczeniu w piwnicy ? Czy jest to uciążliwe czy wygodne ? W poprzednim domu miałam pralnio-suszarnię w piwnicy ale było okienko i jakoś sobie schło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1707 09.01.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Okienko jest, ale czy bieganie z góry z koszem brudnych rzeczy itd. nikogo nie drażniło ? Nie było męczące i uciążliwe ? A następnie z wysuszonymi na górę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Okienko jest, ale czy bieganie z góry z koszem brudnych rzeczy itd. nikogo nie drażniło ? Nie było męczące i uciążliwe ? A następnie z wysuszonymi na górę ? Dla mnie nie było męczące, raczej dom był męczący bo był za duży. Jeżeli miałabym wybierać miedzy pralką w lazience ,a w piwnicy to wybrałabym w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 09.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 raczej męczące i uciążliwe. mnie by sie nie chciało i wolałabym suszyć w sypialni. i tak też robię, bo do piwnicy mam dwa pietra w dół. tylko wielkogabarytowe rzeczy suszę w piwnicy. a pranie kocy, obrusów odkładam na wiosne żeby wysychały na słoneczku i nie przeszły stęchlizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Każdy woli co innego także musisz sprawdzić na własnej skórze czy dokonałeś dobrego wyboru.Dodam ,że lubię porządek dlatego pranie i suszenie musi być dla mnie schowane.Suszarka w pokoju albo w łazience u mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.01.2008 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Wieszanie nad wanną - brrr, jak ja tego nie lubiłem rzeczywiście "brrr" - ja do dziś pamiętam te zimne krople spadające mi na plecy i głowę w czasie kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts