fennel 09.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ktore firmy produkuja "sniezna" biel? Chodzi mi o odcien bieli, niektore sa tak jakby "przyzolkle", a ja szukam czegos naprawde bialego. Ktore firmy brac pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Wydaje mi się, że przyżółkłe to tylko koło robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 09.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 cersanit. Niedrogie i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 12.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 koło ma ciepły odcień bieli czyli beżcersanit ma zimny odcień bieli czyli niebieskiroca jest biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 12.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dla mnie cersanit jest śnieżno biały- zapewne kolor płytek ma tu jakieś znaczenie.W wC podłoga i góra pod sufitem jest ciepło czerwona, płytki jaśminowe -bardzo odbija się od nich biel umywalki i muszli k. W łazience płytki są beżowo popielate , niektóre jasno brązowe- tutaj biel umywalki , bidetu itd nie jest tak jaskrawa - a niby to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 a no wlasnie - kolor ceramiki bedzie w duzej mierze zalezal od wystroju i oswietlenia pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.01.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dziekuje za odpowiedzi......Zalezy mi wlasnie na takim chlodnym, sniezno-bialym kolorze, bo plytki wlasnie takie beda i nie bylam pewna, czy mam cos ze wzrokiem czy faktycznie Kolo jest zoltawe i pewnie odcinaloby sie od plytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 14.01.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Duravit ma białe-białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts