andy_doskonaly 09.01.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich, mam pytanie - jakie są aktualnie ceny za m2 ocieplenia watą 25 cm waty (15 + 10cm), bo właśnie zakładam ale nie bardzo się oriętuję jakie są tego koszty. Nie chcę aby mnie wycykał majster który chce mi robić (mam propozycję 35 zł/m2). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 09.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 a o jaką wełnę chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_doskonaly 09.01.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Chodzi mi tu o robociznę majstra a wełana to jakiś ISOVER czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts