olesa1 09.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Bardzo proszę niech mi ktoś napisze jak się wkleja zdjęcia! Chcę założyć nowy temat ale nie wiem jak się wkleja zdjęcia. Bardzo proszę o pomoc!!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 zerknij tutajhttp://forum.muratordom.pl/jak-dodac-zdjecia-zeby-byly-widoczne-na-forum,t63615.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ponury to ja Podłączę się pod ten temat, bo nie chcę zakładać nowego. A problem dotyczy fotosika i niemożliwości dodania zdjęć do albumu. Od kilku dni nie mogę dodać zdjęć na fotosika. Procedura wgrywania przebiega normalnie, pojawia się okno "zapisz zdjęcie" i ... gucio Nie ma go!!! Za pomoca Polecenia "Zarządzaj zdjęciami w albumie" próbowałam znaleźć te zdjęcia, ale w oknie po kliknięciu "załaduj zdjęcia z ... dziś" pojawia się komunikat "brak zdjęć dodanych w wybranym czasie". Fotosik twierdzi, że u nich jest okey i że to może być wina przeglądarki - próbowałam przez Mozzilę i ... ten sam rezultat. Pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 nie wiem, czy dam radę jeśli nie masz nic zablokowanego, nie wgrywasz za dużych zdjęć, na różnych przeglądarkach jest tak samo - czyli bez efektu, to pozostaje jeszcze sprawdzić jakość łącza w "uploadzie" - czyli przy wysyłaniu czegoś z Twojego komputera do Sieci wchodzisz tu i testujesz http://www.speedtest.tp.pl/ispspeedexc.jsp ponoć pomaga także korzystanie z managera dodawania zdjęć, ale nie sprawdzałem tego nigdy no i refresh - np. na ImageShack zawsze pomaga F5 posprawdzaj też istnienie zdjęć w różnych miejscach - jest tam tego masa, trochę niepotrzebnie ogólnie fotosik jest nieźle zorganizowany, ale jednak za mało intuicyjny - ta mnogość możliwości [zdjecia tu, zdjęcia tam] chyba nie pomaga ja mam np. ciągle kłopot w wyświetlaniem zdjęć w konkretnych albumach - czasem fotka jest widoczna we właściwym albumie dopiero po moim drugim, trzecim wejściu do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dzięki Będę próbować!!! Jak się wkurzę, to ich zostawię Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.01.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 jakby nie dało rady to zerknij jeszcze na serwis http://www.flickr.com może to będzie fajne ? i oczywiście http://www.photobucket.com dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dzięki za linki, chyba będę musiała skorzystać!! Nie mam pojęcia, co jest, ale na ImageShacka wgrywam i zdjęcia są widoczne, weszłam nawet na Snapfisha i też zdjęcia normalnie dodaję i je widzę!! Na fotosiku cały czas mam to samo - wgrywam zdjęcie ale go nie widzę!!!! Nie ma go w ogóle!!! Już myślałam, że to może wina mojego komputera, ale skoro na innych stronach nie ma problemu, to o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 hmm.. właśnie stestowałem - wgrałem jpg-a, wgrałem animowanego gifa - niemal wszystko OK, dość sprawnie to poszłow przeglądarkach używanych na codzień nie mam flasha, i czasem niewidoczna reklama "zasłania" mi dostęp do funkcji - wtedy wciskam F5mały kłopot był z usunięciem zdjęć dzisiejszych, przy obydwu przeładowania F5, ale też już jest OK - linki zniknęły spróbuj jeszcze dodać zdjęcia bez logowaniaa będąc na koncie spróbuj załadować różne zdjęcia, możliwie jak najmniejsze o Mozilli pisałaś, a jakiej przeglądarki używasz na stałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Na stałe to mam Internet Explorer czy cuś takiego Wszystko było dobrze jeszcze parę dni temu Podziałam jak radziłeś - bez logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bez logowania poszło jak z płatka!!!! O co tu chodzi, jak rany????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 może nabroiłaś i masz zablokowane konto ? spróbuj jeszcze wyczyścić cookie [wtedy może wylogować Cię z Forum] Narzędzia > Opcje internetowe > Usuń pliki cookie.. albo wszystko, czyli dodatkowo > Usuń pliki [ale nie zaznaczaj przy "Usuń całą zawartość offline"] oraz > "Wyczyść historię" po czym zamknij przeglądarkę i uruchom ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Przez Fotosika Menagera się udało Ja już nie kapejszyn Spróbuję wyczyścić te ciastka - i tak się zabierałam do tego już od pewnego czasu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Usunęłam te ciastka i historie stron. Trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 13.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzisiaj pierwsza próba z wklejaniem i udało się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts