bilczur 09.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Znacie ? Chcę kupić ich kabinę prysznicową. Warto czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 10.01.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 nikt nie ma ich kabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 10.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 To kabiny niewielkiej poznańskiej firmy. Z tego co wiem sprzedają tansze kabiny pod marką Dolphi http://www.dolphi.pl a te bardziej eksluzywne pod marka radaway. http://www.radaway.pl My kupiliśmy drzwi prysznicowe dolphi, są bardzo ładne, cena też była w miare ok. ( porównwaliśmy z Huppe, która to firma tylko jeszcze miała interesujacy nas nietypowy rozmiar) Teraz być może zdecydujemy się do drugiej łazienki na kabine prysznicową marki dolphi kosztuje wraz z brodzikiem ok 1800 zł i jest naprawde bardzo ładna ( na wystawie). Moim zdaniem na żywo kabiny o wiele ładniesze niz np koła, cersanitu itp jezeli jakoś nie bardzo zalezy Ci na tych radaway to moim zdaniem warto rozważyc dolphi. Nasz sprzedawca zachwalał jakość tych kabin, ale ja jej jeszcze nie zweryfikowałam, bo mój domek to jeszcze nowość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 01.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Znacie ? Chcę kupić ich kabinę prysznicową. Warto czy nie? Właśnie dziś zamierzam kupić kabinę radaway - Afrodyta. oglądałam Koło, Sanplast, Cersanit w tej samej cenie a ta wygląda na solidnie zrobioną. Nie wiem czy to dobra decyzja niektorzy twierdzą, że to chińszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 02.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ktos kto twierdzi ze to chunol najprawdopodobniej nigdy nie stał koło chińskiej kabiny, radeway ma bdb produkt i nie tylko bo robią też aluminiowe felgi do samochodów polecam - felgi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts