magdakarnas 10.01.2008 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy mozecie mi doradzic , jaka jest najlepsza i po przystepnej cenie dachowka?? Jaka firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 10.01.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A co rozumiesz przez najlepsza?Spróbuj tak: Punkt 1 zobacz, jaki masz kąt nachylenia połaci dachowej – tu kilka modeli ci odpadniePunkt 2 architektura budynku – czasami narzuca lub skreśla jakieś kształtyPunkt 3 kolor – kwestia gustu lub wymóg albo presja otoczeniaPunkt 4 cena – wyprowadza z błędu i doradza pewien kompromisCo do firmy – wybieraj renomowane które dają długą gwarancje.PS Ja mam syriusa 13 ruppceramiki, – ale po prostu miałem niesamowity fart w momencie zapytania o cenę. Skład chciał się jej po prostu pozbyć (grudzień podatki etc), więc dał bardzo dobrą cenę. Kolor dobry jakość też więc co tu było się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts