kampa83 17.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zastanawiamy się nadal nad tym projektem. Na pewno nie planujemy adaptacji poddasza. Zrobilibyśmy strop lekki. 150 m na pewno wystarczyłoby nam. Też jesteśmy rodziną 2 plus 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdobry85 07.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam,jestem tutaj nowy, razem z żoną mocno zastanawiamy się nad tym projektem. Martwi nas tylko szerokość kuchni i salonu między ścianą (tą bez okna) a kominkiem Czy po wstawieniu jakiejś sofy jest tam jeszcze trochę wolnej przestrzeni? Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia tego domu ze środka i mógłby je udostępnić to byłbym bardzo zobowiązany. Bardzo pomogłoby nam to przy wyborze. Mój e-mail to: [email protected] A może stoi gdzieś w okolicy Łodzi / Pabianic taki dom? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia wiki 03.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dzień dobry właśnie z mężem budujemy ten dom. Jesteśmy narazie na etapie fundamentów. Mam do pana kilka pytań odnośnie salonu, bo on mnie najbardziej przeraża. Czy ma pan kominek , i czy pan robił ściankę pomiędzy kuchnią a salonem .Byłabym wdzięczna o jakieś fotki. Jak pan to rozmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia wiki 03.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dzień dobry właśnie z mężem budujemy ten dom. Jesteśmy narazie na etapie fundamentów. Mam do pana kilka pytań odnośnie salonu, bo on mnie najbardziej przeraża. Czy ma pan kominek , i czy pan robił ściankę pomiędzy kuchnią a salonem .Byłabym wdzięczna o jakieś fotki. Jak pan to rozmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia wiki 09.02.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Czy wybudowaliście już ten domek. I jestem ciekawa jak wyszedł salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekarz34 29.02.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Dzień dobry. Oto moje propozycje odnośnie projektu.1. Sień powiększyć o spiżarnię.2. ściankę z telewizorem przesuną w "dół pod kominek" -rzut. Nie będzie tzw "wąskiego gardła" pomiędzy sofami a telewizorem. Ewentualnie wymienić miejscami sofy i telewizor ( odwrotnie)3. W miejscu kuchni wykonać spiżarnię.4.Kuchnię przesunć w lewy róg ( tam gdzie stół)5. Stół " do góry"6.W pokoju 11.5 przesunąć w prawo tzw ścianę prawą poniżej łóżka. Będzie miejsce na szafę. Proszę o komentarze. Chętnie zobaczyłbym dom na żywo. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts