Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 months później...

Witam,

jestem tutaj nowy, razem z żoną mocno zastanawiamy się nad tym projektem. Martwi nas tylko szerokość kuchni i salonu między ścianą (tą bez okna) a kominkiem Czy po wstawieniu jakiejś sofy jest tam jeszcze trochę wolnej przestrzeni? Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia tego domu ze środka i mógłby je udostępnić to byłbym bardzo zobowiązany. Bardzo pomogłoby nam to przy wyborze. Mój e-mail to: [email protected] A może stoi gdzieś w okolicy Łodzi / Pabianic taki dom?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

• 1 year później...

Dzień dobry właśnie z mężem budujemy ten dom. Jesteśmy narazie na etapie fundamentów. Mam do pana kilka pytań odnośnie salonu, bo on mnie najbardziej przeraża.

Czy ma pan kominek , i czy pan robił ściankę pomiędzy kuchnią a salonem .

Byłabym wdzięczna o jakieś fotki. Jak pan to rozmieścił

Dzień dobry właśnie z mężem budujemy ten dom. Jesteśmy narazie na etapie fundamentów. Mam do pana kilka pytań odnośnie salonu, bo on mnie najbardziej przeraża.

Czy ma pan kominek , i czy pan robił ściankę pomiędzy kuchnią a salonem .

Byłabym wdzięczna o jakieś fotki. Jak pan to rozmieścił

• 2 years później...

Dzień dobry. Oto moje propozycje odnośnie projektu.

1. Sień powiększyć o spiżarnię.

2. ściankę z telewizorem przesuną w "dół pod kominek" -rzut. Nie będzie tzw "wąskiego gardła" pomiędzy sofami a telewizorem. Ewentualnie wymienić miejscami sofy i telewizor ( odwrotnie)

3. W miejscu kuchni wykonać spiżarnię.

4.Kuchnię przesunć w lewy róg ( tam gdzie stół)

5. Stół " do góry"

6.W pokoju 11.5 przesunąć w prawo tzw ścianę prawą poniżej łóżka. Będzie miejsce na szafę.

Proszę o komentarze. Chętnie zobaczyłbym dom na żywo. Proszę o kontakt.