elais 10.01.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Muszę szybko zrobić ocieplenie poddasza nieużytkowego, w domku strasznie zimno. Fachowiec chce ode mnie 30zł za: położenie wełny, stelaży, folii, kartongipsów, szpachlowanie. Dodatkowo chce 10zł za deskowanie stropu czy to normalna cena, czy wszystko powinno kosztować 30zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 10.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 U mnie cena za wełnę w 2 warstwach, stelaż, płyty i szpachlowanie: 42 PLN. W rozbiciu na etapy: 12 PLN wełna w krokwie, 30 PLN reszta. Widziałem wcześniejsze prace tego wykonawcy. Po porówniu cen podanych na forum wychodzi, że jest to do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.01.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a nie robisz deskowanie deskami calówkami lub płytą osb, żeby chodzić po tym stryszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 10.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Na całym poddaszu łącznie ze strychem położyłem styropian i dałem normalną wylewkę z miksokreta. Odpadło mi montowanie legarów i deskowanie. Dodam tylko, że strop mam gęstożebrowy (Teriva), bo może masz drewniany i trzeba deskować. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 11.01.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Niom, ja ten strop będę miała drewniany i chyhba muszę deskować aby na styszku trzymać jakieś rzeczy. Zastanawiam sie tylko nad tym czy sami nie zrobimy tego deskowania to już nie powinno być takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 11.01.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dacie radę. Sąsiad z żoną nabili całe poddasze. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 11.01.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzięki za pocieszenie, tak więc tak zrobimy, a jeszcze może ktoś nam pomoże, może tatę zawołam do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregman00 16.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jja bym za 50 zl tego nie chciał robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts