escobaras 09.03.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Odsprzedam projekt. tanio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość agata1985 24.09.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam natrafiliśmy z mężem na ten projekt i bardzo nam się spodobał - ze względu na funkcjonalny układ pomieszczen. Choć przyznam, że dla mnie dom jest za duży i raczej odpowiada mi bardziej jego mniejsza wersja - dom przy hiacyntowej. Natomiast zgodni jesteśmy co do tego, że zewnętrzny wygląd domu musi być do zmiany - zdecydowanie bardziej podoba nam się budownictwo nowoczesne, i chcielibyśmy tak "przerobić" elewację żeby dom wyglądał na nowoczesny. Kontaktowałam się z biurem projektowym - taka opcja jest w planach - ma pojawić się na stronie za około 2 miesiące. Może ktoś z forumowiczów miał podobne odczucia i może pochwalić się jakimiś zdjęciami z elewacji. Ta zaproponowana na stronie projektanta jest dla nas nie do przyjęcia. Byłabym też bardzo wdzięczna za jakiekolwiek fotki z wnętrza domu - moje obawy dotyczą zwłaszcza bardzo dużej kuchni i jadalni i sporego salonu.Pozdrawiambede wdzięczna za jakiekowiek info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts