Madras 10.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam Czy ktoś korzystał może z usług firmy ANRO z Ząbek (systemy ogrzewania, itp.) i może podzielić się swoimi doświadczeniami ze współpracy ? Wszelkie info mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 17.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dla wszystkich w temacie proponuje temat bardzo dokładnie przemyśleć. Juz myślalem że mogę o nich zapomniec po 4 latach kiedy to okazało się że moje rachunki za ogrzewanie i zimne grzejniki wynikają z tego że wszystkie sa odwrotnie podłączone zasilanie tam gdzie powrót i odwrotnie - efekt ciągłe spadki ciśnienia kłopoty w odpowietrzeniu i zimne grzejniki końcowe oraz częśc zimna w połowie. Do tego cała historia realizacji instalacji gwarancje na wiele lat mogę sobie wsadzić .... Cała rodzina nie odbiera telefonów i niemożliwe jest wyegzekwowanie czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts