ochikarka 18.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 mam sporo półek na kosmetyki, pranie itd - wszystko jest pochowane i miejsca na srodku jeszcze troche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbolutek 18.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ja na szczescie nie musze ,,wciskac,, ralki do lazienki. Masz moze fotke calej lazienki zrobiona z przodu?????? Chodzi mi o fotke claej lazinki z widoku drzwi............ zastanawiam sie gdzie wcisnelas wc.......... i jak to sie ma do reszty. Jak cos bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 18.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 herbolutek - jak zrobie zdjecie to prześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbolutek 18.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 OK. Czekam z niecierpliwoscia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 18.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzięki wszystkim za odzew i prosimy o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugie 12.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Herbolutek!!Masz śliczne mieszkanie!!!Mam pytanie apropo łaczenia desek z terakotą...tam wstawiales jakas listwe pomiedzy jak to jest łaczone, czy parkiet jest jakos wyzej zeby potem moc wycyklinowac, plisss o odpowiedz...Mize ktos inny na tym forum bedzie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts