agnieszkakusi 10.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy nie warto byłoby wprowadzić więcej buziek do wyrażania emocji? Czasami przydałyby się inne twarzyczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 oczywiście że brakuje!!!!!Redakcja powinna wziąść przykład z emotek dostępnych w ggJAkby buziek było więce to byłoby ciekawiejJa jestem zdecydowanie za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 też tak po cichu liczę na ilość podobną do gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja tam też "za". Byłoby pełniej i ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 popieram !!!!! brakuje mi np. ..............buziakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 wysłałam maila do redakcji z pytaniem czy jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jestem ZAbrakuje chociazby takiego:http://forumsep.pl/images/smiles/eusa_pray.gifalbo takiegohttp://forumsep.pl/images/smiles/eusa_naughty.gifi jeszcze kilkahttp://forumsep.pl/images/smiles/eusa_whistle.gifhttp://forumsep.pl/images/smiles/eusa_wall.gifhttp://forumsep.pl/images/smiles/eusa_liar.gifhttp://forumsep.pl/images/smiles/eusa_drool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Podpisuję się pod prośbą!!!! Brakuje tych emocji, oj brakuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 redakcja ma teraz poranną naradę, nie mogą jeszcze odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja również podpisuję się pod tym obiema rencami Chcemy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 niestety, odpowiedzi od redakcji nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 14.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 agnieszkakusi napisał: Czy nie warto byłoby wprowadzić więcej buziek do wyrażania emocji? Czasami przydałyby się inne twarzyczki.... Czy emotikony nie zubażają przypadkiem naszego języka pisanego? Przecież, o ile dobrze sobie przypominam, żadna z lektur, jakie zdarzyło mi się w życiu przeczytać, nie zawierała takowych, a przekazywała całe spektrum emocji, jakie autor chciał czytelnikowi przekazać. Generalnie jestem przeciw stosowaniu "uśmieszków" w jakiejkolwiek formie pisanej. Sam uzywam je bardzo oszczędnie, chyba tylko na fali ogólnego trędu, choć mogę się bez nich doskonale obyć. Poszerzając nieco temat, dodam jeszcze, że ubolewam również nad niechlujstwem językowym i piśmienniczym forowiczów. Nagminne niestosowanie polskich znaków prowadzi niekiedy do efektów wręcz kuriozalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Poczekajmy, Redakcja niezbyt rychliwa, ale ... No ja w Nią wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Axenty masz rację ! Ale pomimo, że nie uważam się za osobę mającą problem z wyrażeniem swoich emocji językiem pisanym, to jednak nie jestem przeciwniczką używania tzw."buziek" w czasie wymiany poglądów w sieci. Czasami bywają bardzo przydatne właśnie tutaj! W życiu nie wzięłabym do ręki nawet książki napisanej "pismem obrazkowym" lecz w czasie wymiany zdań i poglądów na Forum używam ich i ... nie przeszkadzają mi Chociaż, przyznaję, są osoby nadużywające tego sposobu wyrażania emocji! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Axenty, ale tu nie chodzi o to, żebyśmy przeszli na pismo obrazkowe. Czasami są takie sytuacje, przydałyby się fajne ikonki np. dziękując komuś za pomoc(radę) przy słowie "dziękuję" można wstawić uśmiechniętą buźkę z kwiatkami. To taki miły akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 agnieszkakusi napisał: niestety, odpowiedzi od redakcji nadal nie ma Naprawdę spodziewałaś się czegoś innego? Spójż ile miesięcy a nawet lat temu redakcja obiecywała różne udogodnienia. Na obiecywaniu się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 frosch napisał: popieram !!!!! brakuje mi np. ..............buziakow mnie jęzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 AXENTY napisał: Czy emotikony nie zubażają przypadkiem naszego języka pisanego? Przecież, o ile dobrze sobie przypominam, żadna z lektur, jakie zdarzyło mi się w życiu przeczytać, nie zawierała takowych, a przekazywała całe spektrum emocji, jakie autor chciał czytelnikowi przekazać. Język, którym się posługujemy na forum to nie język literacki. Bez emotikonek bardzo łatwo o nieporozumienia. W zwykłej rozmowie często mówi się coś a wyraz twarzy wskazuje na coś innego i wtedy rozmówca chwyta żart czy. To taki przykład. Emotikonki to wprawdzie ubogie protezy ale bez nich trudno sie rozmawia na forum czy na chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 i o to wraz z tym postem zeszliśmy na ziemię JoShi chyba ma rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 jea napisał: frosch napisał: popieram !!!!! brakuje mi np. ..............buziakow mnie jęzora Przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts