Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam cie moja droga wkoncu się odezwałas jak miło cie znowu widziec :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

i to prosze jak wróciłas to z pełna klasa moje gratulacje ciesze sie razem z tobą to dawaj nam jakies szczegóły jak sie wsztystko skonczyło z pozwoleniem opisz bo jestem ciekawa moja droga :lol: :lol: :lol: :lol:

WIELKIE GRATULKI DLA WAS

tylko pogratulowac że to sie tak skonczyło a nie inaczej :p bo już myslałam że pewnie pojedziesz do Polski a tam jeszcze tego pozwolenia niebedzie a ty bedziesz musiała po urzędach przez pierwsze dni latac :lol: :lol: cieszę sie razem z tobą a teraz na jakim etapie jestescie zalany już strop ??? buzka i opowiadaj dalej :lol: :lol: :lol: a ja czekam i juz sie doczekac niemogę dalszej historii papapa :p :p

Dawaj, dawaj ciąg dalszy!!!

Nie było mnie tydzień na forum (krótki urlop po budowie), a tu proszę wróciłaś z domem!. Bardzo się cieszę i gratuluję i przyznam (po cichu :oops: ), że tak sobie wyobrażałam, iż przez tych kilka tygodni nie siedzisz z założonymi rękoma w Polsce... Myślę - Kotecek pewnie buduje...bez pozwolenia ( :oops: ) :lol: .

pozdrawiam

aka

powiem Ci tak czasami lepiej wygladać młodziej chociaz z tym wiąze się często własnie takie sytuacje jak pisałas z piwkiem :lol: :lol:

za to pomyśl sobie że mając lat nawet przykładowo 40 będą myslec że masz dwadziescia z hakiem :lol: :lol: a to w taki przypadku jest super hihi

pozdrawiam :wink: wiecznie młoda za to będziesz

witamy :D

cieszymy się że cali i zdrowi dotarliście do irlandii ,z ciekawością czytamy wasze poczynania na placu boju zwanego budową domku a raczej pieknego dużego domu. mozna to porównać do czytania dobrej ksiązki na dodatek jeszcze z obrazkami :wink:

rzeczywiscie wygladasz młodziutko a z twoim męzem prezentujecie sie bardzo dobrze :wink: przesyłamy całuski i do spotkania na nastepnej stronie :D

E....no ... kurcze... z WAMI - to nie pogada.... ;) Dopiero była głucha cisza, a teraz to już kawałek chałpy stoi!!! GRATULUJE!! Ale daliście czadu! Ja myślałam, że tylko wypoczywacie w pięknych stronach, a tu proszę- taka niespodzianka!! FAJOWO!! Powodzenia na dalszych etapach! U nas wytyczone granice, jeden sąsiad nie bardzo się zgadza, ale i tak domek będzie stał!! ( Mamy nadzieję!!) Może do miesiąca uborykamy się z planem, potem adaptacją. Kto wie kiedy u nas będzie tak ładnie- jak u WAS!!!

Ale daliście czadu!

:lol: :lol: :lol: Dziekujemy, dziekujemy :lol: :lol: :lol:

Ale dlaczego z nami nie pogada? :wink: Chetnie dzielimy sie wszelkimi (no, prawie) doswiadczeniami, przeciez wiesz.

Wiecie co, moze ktos powiedzialby, ze plac budowy to nie jest piekne miejsce, ale ja uwazam, tak jak Strumyczek, ze jest ono najpiekniejsze na swiecie i nic nie rowna sie widokowi spoin miedzy pustakami swojego domu. :lol:

Ale daliście czadu!

:lol: :lol: :lol: Dziekujemy, dziekujemy :lol: :lol: :lol:

Ale dlaczego z nami nie pogada? :wink: Chetnie dzielimy sie wszelkimi (no, prawie) doswiadczeniami, przeciez wiesz.

Wiecie co, moze ktos powiedzialby, ze plac budowy to nie jest piekne miejsce, ale ja uwazam, tak jak Strumyczek, ze jest ono najpiekniejsze na swiecie i nic nie rowna sie widokowi spoin miedzy pustakami swojego domu. :lol:

To taka poetycka przenośnia...rozmarzyłam się patrząc na Wasze zdjęcia!!!