damianka27 30.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Czekamy na wiesci z placu boju Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 04.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witam cie moja droga wkoncu się odezwałas jak miło cie znowu widziec i to prosze jak wróciłas to z pełna klasa moje gratulacje ciesze sie razem z tobą to dawaj nam jakies szczegóły jak sie wsztystko skonczyło z pozwoleniem opisz bo jestem ciekawa moja droga WIELKIE GRATULKI DLA WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 04.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Pięknie Proszę więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 05.07.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Nooo !!! To jesteście jak najbardziej usprawiedliwieni nieobecnościa na forum !!! Super to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 05.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 tylko pogratulowac że to sie tak skonczyło a nie inaczej bo już myslałam że pewnie pojedziesz do Polski a tam jeszcze tego pozwolenia niebedzie a ty bedziesz musiała po urzędach przez pierwsze dni latac cieszę sie razem z tobą a teraz na jakim etapie jestescie zalany już strop ??? buzka i opowiadaj dalej a ja czekam i juz sie doczekac niemogę dalszej historii papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dawaj, dawaj ciąg dalszy!!! Nie było mnie tydzień na forum (krótki urlop po budowie), a tu proszę wróciłaś z domem!. Bardzo się cieszę i gratuluję i przyznam (po cichu ), że tak sobie wyobrażałam, iż przez tych kilka tygodni nie siedzisz z założonymi rękoma w Polsce... Myślę - Kotecek pewnie buduje...bez pozwolenia ( ) . pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 07.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no no jaka fajna z was parka,hej powiem że sobie też Ciebie inaczej wyobrażałam hihi ale fajnie ,bardzo młodziutko wyglądasz !!! a co z dalszym ciągiem twojej odpowiesci ,dawaj no koleżanko jakies szczegóły papa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.07.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dziekuje Wam wszystkim! Widze, ze niektorzy z Was sa niepoprawnymi optymistami, inni gorzkimi realistami (Aka to do Ciebie!). Jak sie sprawa wyjasni, opisze wszystko ze szczegolami, bo jest o czym pisac Jak na razie czeski film a ja lece dalej z opowiescia o swoim budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 07.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Kamila i kotecek fajnie jest Was zobaczyc. Kotecek faktycznie bardzo mlodziutko wygladasz. Milo mi Was poznac dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.07.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Piwka mi nie chca sprzedawac To juz sie robi naprawde wkurzajace!!!! Szczegolnie jak juz od prawie 10 lat mozna kupowac legalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 07.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 powiem Ci tak czasami lepiej wygladać młodziej chociaz z tym wiąze się często własnie takie sytuacje jak pisałas z piwkiem za to pomyśl sobie że mając lat nawet przykładowo 40 będą myslec że masz dwadziescia z hakiem a to w taki przypadku jest super hihi pozdrawiam wiecznie młoda za to będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Co to ma znaczyć ? Kotecek napisał:Widze, ze niektorzy z Was sa niepoprawnymi optymistami, inni gorzkimi realistami (Aka to do Ciebie!). Ja po prostu wiem, że jesteś twarda i dasz radę... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.07.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Aka! O nic innego mi nie chodziło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 09.07.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witamy cieszymy się że cali i zdrowi dotarliście do irlandii ,z ciekawością czytamy wasze poczynania na placu boju zwanego budową domku a raczej pieknego dużego domu. mozna to porównać do czytania dobrej ksiązki na dodatek jeszcze z obrazkami rzeczywiscie wygladasz młodziutko a z twoim męzem prezentujecie sie bardzo dobrze przesyłamy całuski i do spotkania na nastepnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 09.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 E....no ... kurcze... z WAMI - to nie pogada.... Dopiero była głucha cisza, a teraz to już kawałek chałpy stoi!!! GRATULUJE!! Ale daliście czadu! Ja myślałam, że tylko wypoczywacie w pięknych stronach, a tu proszę- taka niespodzianka!! FAJOWO!! Powodzenia na dalszych etapach! U nas wytyczone granice, jeden sąsiad nie bardzo się zgadza, ale i tak domek będzie stał!! ( Mamy nadzieję!!) Może do miesiąca uborykamy się z planem, potem adaptacją. Kto wie kiedy u nas będzie tak ładnie- jak u WAS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.07.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ale daliście czadu! Dziekujemy, dziekujemy Ale dlaczego z nami nie pogada? Chetnie dzielimy sie wszelkimi (no, prawie) doswiadczeniami, przeciez wiesz. Wiecie co, moze ktos powiedzialby, ze plac budowy to nie jest piekne miejsce, ale ja uwazam, tak jak Strumyczek, ze jest ono najpiekniejsze na swiecie i nic nie rowna sie widokowi spoin miedzy pustakami swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 09.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ale daliście czadu! Dziekujemy, dziekujemy Ale dlaczego z nami nie pogada? Chetnie dzielimy sie wszelkimi (no, prawie) doswiadczeniami, przeciez wiesz. Wiecie co, moze ktos powiedzialby, ze plac budowy to nie jest piekne miejsce, ale ja uwazam, tak jak Strumyczek, ze jest ono najpiekniejsze na swiecie i nic nie rowna sie widokowi spoin miedzy pustakami swojego domu. To taka poetycka przenośnia...rozmarzyłam się patrząc na Wasze zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 10.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 moje najszczersze gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To i ja się przyłączam do gratulacji!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.07.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dziekuje Jestem taka happy!!! Kotecek bedzie swietowal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts