Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

"Majster ma wykopki" normalnie pisać ze śmiechu nie mogę - powaliło mnie :lol:

Domek rośnie tylko szkoda tych roślinek umarlaków bo rosłyby z domkiem :lol: . A Irlandia cudo

Dopoki moge chociaz jedna osobe rozbawic, wzruszyc, poruszyc czy zainspirowac, oplaca sie pisac ten dziennik nie tylko dla siebie! Dlatego dziekuje :lol:

Tez mi zal zlotokapu, ale trudno sie mowi - jak juz zozplantujemy ziemie z wykopow, podjade do szkolki :lol: Nie ma rzeczy niemozliwych!!!

PS: Wlaze na Twoj dziennik!

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka kotecek! :)

No to trzymam kciuki za dalsze postępy na budowie!!! :D

A majster miał chociaż tyle przyzwoitości i przyniósł jaki worek ziemniaków? :wink:

No i teraz już wiem, że nie będę siała złotokapu. Trzeba zakupić sadzonki, bo nie wytrzymam kolejnych zgonów. :wink: Lawenda mi padła. Rówież koperek. A także kanna, piwonie i z dziesięć innych kwiatów. Osobiście mam dość! :(

Pozdrawiam cieplutko M.

PS. Goodkind jest boski! Natchnęłaś mnie, muszę coś sobie znowu przeczytać. :p

Dzieki!

Postepy jak na razie sa, ale cienkie :-?

Jak na razie majstry dali rade popsuc agregat pradotworczy :-?

Na niedziele sie zmyli do domu bo im z sufitu kapalo.

Matko Boska, dobrze ze mnie tam nie ma!!!

Ale dzis wrocili i robia!!! :lol: :lol: :lol:

Ojojoj czemu Ci wszystko padlo? Ja mysle, ze to wina ziemi. Kupna byla?

A Goodkind rzeczywiscie dobry jest :lol:

Drogi kotecku!!

POGODY WAM ŻYCZYMY, DOBREJ , SŁONECZNEJ AURY!! no i oczywiście grubego portfela!! Czekając z utęsknieniem na wiosnę 2009 --- przeglądam jak pięknie "rosną" WASZE MARZENIA!!! :):)

Pozdrawiamy serdecznie! i zapraszamy na grzybobranie do Piwnicznej!! :lol: :lol: :lol:

p.s. Dzięki TEMU wpisowi właśnie staliśmy się FORUMOWICZAMI ...to BRZMI BARDZO DUMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Anetko i Henryku :)

Dzięki za slowa otuchy i za to, ze jeszcze ktoś interesuje się tym dziennikiem :lol:

My tez z utęsknieniem czekamy na wiosne, bo wtedy znow wrócimy do Polski na jakis miesiac, tym razem, nie żeby budować, ale WYKAŃCZAĆ wybudowany już dom! Jak to wspaniale brzmi!!!!

Gratuluje Wam uzyskania ststusu Forumowicz to brzmi dumnie! Rzzeczywiście brzmi!

PS: Dziękuje za zaproszenie na grzybobranie! Wierzcie mi, ze chętnie byśmy sie wybrali, ale niestety Dublin nas trzyma. Mamy jednakże maly lasek niedaleko domu w Irlandii i zeszłego roku wybraliśmy sie na wspaniałe maślaki :lol: :lol: :lol: W tym roku też sie chyba wybierzemy!!!

Witam Kotecek

Dawno Was nie odwiedzalam. Ja tez nie moge sie doczekac wykanczania. Ale wiesz jak fajnie sie dzis poczulam?? W zwiazku z tym ,ze od poniedzialku stawiaja u mnie kominy. Musialam kupic czesc materialow na wykonczenie sciany za kominem. Jakies tam welny mineralne, plyty osb, plyty gipsowe - i tak poczulam jakby juz sie wykanczalo :).

Zaluje , ze nie mam calej tej brygady wspomagajacych fizycznie i duchowo czyli, mamy, babcie, tesciowe, ciocie i kuzyni. Budowa wtedy staje sie taka bardziej NASZA. U mnie tak anonimowo leci. Bez wiechy - bo nie ma kto flaszki postawic :), bez rodzinnych zdjec. Ekipy sa dobre ale takie jakies bez duszy.

Ma to tez swoje plusy - bo robia dobrze , nie wtracaja sie, robia to co im powiemy a nie wprowadzaja wlasnych innowacji . Mimo to ....fajnie byloby tak rodzinnie jak u Was

A teraz z innej beczki - cieszycie sie , ze zlotowka lekko oslabla ? ;).

http://images33.fotosik.pl/386/2955740b7ce5eaac.jpg

Kotecek,

Z okazji święta Waszego

życzenia wszystkiego najlepszego:

niech każdy dzień dostarcza radości

i uśmiech zawsze w sercach gości,

niechaj problemy Was omijają,

a wszyscy bardzo Was kochają,

bo jak nikt inny na świecie,

Wy na to zasługujecie!

100 lat!! gratulujemy Wam miłości!!!

wszystkiego ,wszystkiego najlepszego :D

chciałam Wam wkleić ładną kartkę wczoraj, męczyłam się godzinę i nie idzie :evil:

może dzisiaj sie uda.

Bylismy u was na działce domek rosnie w oczach jest pieknie,majstry pracuja,byle tak dalej :wink:

a my czekamy na wyłączenie z produkcj rolnej do odebrania 27.10

i jeszcze tylko pozwolenie na budowę.

Jedynie martwi nas kryzysss :evil:

wszystkiego ,wszystkiego najlepszego :D

chciałam Wam wkleić ładną kartkę wczoraj, męczyłam się godzinę i nie idzie :evil:

może dzisiaj sie uda.

Bylismy u was na działce domek rosnie w oczach jest pieknie,majstry pracuja,byle tak dalej :wink:

a my czekamy na wyłączenie z produkcj rolnej do odebrania 27.10

i jeszcze tylko pozwolenie na budowę.

Jedynie martwi nas kryzysss :evil:

Budziki, dziekujemy! Dobre checi sie tez licza!!! :wink: Ranyniu, meczylas sie tyle i nic z tego, DZIEKI! :oops:

Super, ze odwiedziliscie nasza budowe :) Majstrow jest teraz dwoch, bo Piotrek odszedl (ten najmlodszy pomocnik). Moze zapytajcie sie Andrzeja, czy bedzie mial 2-ch pomocnikow w marcu, bo tylko we dwoch to moze im troche dluzej zejsc przy budowie u Was niz u nas jak bylo ich trzech.

Z tego co pamietam, to nie mielismy wylaczenia z produkcji, bo grunty byly klasy IV, wiec u nas poszlo z tym gladko :wink: Dobrze ze zima idzie, to nie musicie sie dramatycznie spieszyc z papierkami, bo i tak trzeba czekac do wiosny. Moze bedzie o jednego siwego wlosa mniej :wink:

Matko Bosko, a o jakim kryzysie Wy piszecie? Slyszalam, ze euro poszlo lekko w gore, ale jest az tak zle? Ja nic nie wiem!!!

Buziaki dla Was!

I ja przyłączam się do gratulacji

Wszystkiego najlepszego Wam życzę, wielu wielu lat z zdrowiu, szczęściu i miłości.

A zdjęcia ślubne boskie :D :D

Wielce dziekujemy! Zdjecia dobre, bo fotograf dobry :) Kazdemu na slubnym kobiercu polecam tego fachowca!

Dziekujemy jeszcze raz wszystkim za zyczenia! Nawet nie wiecie, jakie to mile! Wiecej zyczen od forumowiczow zebralismy niz od rodziny i znajomych!!! :wink:

http://img134.imageshack.us/img134/2630/weddingringbypixel8tedcmw3.jpg

a to dla WAS :D

UDAŁO SIĘ WRESZCIE.

my rozmawialismy z andrzejem jesteśmy umówieni na marzec :D

mam nadzieję że wszystko będzie ok,wasz domek w jesiennej aurze wyglada wspaniale,bardzo nam sie podobało.

zdęcia slubne też macie slicznie zrobione całuski pa