Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://images22.fotosik.pl/171/a39a39cd79644e2dmed.jpg

To i ja dorzucam sie z życzeniami :oops: :oops: :oops:

Troszkę późno, ale ostatnio wracam zmęczony, więc nawet kompa nie odpalam wieczorkiem :oops:

Ale dla Was dużo szczęścia w pożyciu małżeńskim i oczywiście, następnej rocznicy na własnym tarasie, oczywiście przy świecach :wink: :lol: :lol: :lol:

Uśmiechu na codzień, wzajemnie dla siebie, i zrozumienia, dla własnych potrzeb :wink:

I dużo czułości :wink: +

KONIECZNIE !!!

CODZIENNIE !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam .

Po pierwsze:

Zycze Wam abyscie przez kolejne lata malzenstwa szli reka w reke tak jak teraz podczas budowy. Abyscie nie przestawali patrezc w tym samym kierunku. Zycze poprostu Partnerstwa i przyjazni. Milosc to milosc - powoli z biegeiem lat traci na intensywnosci ale przyjazn , bliskosc i szacunek pozostana jesli sie bedzie o zwiazek dbac. Sliczna z Was para, ktora wyglada na wlasciwa mieszanke :)

Po drugie:

Ja mialam ta przyjemnosc byc w Polsce i osobiscie kliknac kilka zdjec. Wiem jednak jak to jest czekac az ktos zda relacje w formie fotoreportarzu :). Cierpliwosci - jeszcze troszke i znow tam bedziecie.

Po trzecie:

Moje drzewo na wiezbe tez nie jest w kolorze zielonym. Z tym , ze jest to drzewo na "kanadyjczyka" wiec jest po specjalnej obrobce. Bez impregnatow ale jakos tam specjalnie suszone tak ze zadne robale sie nie zalegna itp. Natomiast laty pod dachowke to juz sa zielone...Ciekawi wiec mnie jak to jest u Was.

Pozdrawiam.

Idziemy laeb w leb a moze wiezba w wiezbe :)

Buzka

Kotecku,

przeczytalam od dechy do dechy :D Twoj dziennik budowy

Dzielni ludzie jestescie razem z Panem Mezem!!

Podziwiam odwagi i samozaparcia :D

I wszstkiego najlepszego "po" z okacji Wielkiej Rocznicy :lol:

Pieknych kwiatow nie potrafie jeszcze wkleic...ucze sie mozolnie...glab forumowy jestem 8) :oops:

Ale zamknij oczy...wymarz sobie cos...a ja Ci zycze by sie spelnilo w tym roku..

Kotecku,

przeczytalam od dechy do dechy :D Twoj dziennik budowy

Dzielni ludzie jestescie razem z Panem Mezem!!

Podziwiam odwagi i samozaparcia :D

I wszstkiego najlepszego "po" z okacji Wielkiej Rocznicy :lol:

Pieknych kwiatow nie potrafie jeszcze wkleic...ucze sie mozolnie...glab forumowy jestem 8) :oops:

Ale zamknij oczy...wymarz sobie cos...a ja Ci zycze by sie spelnilo w tym roku..

To ja Tobie skladam poklony, ze sie przedarlas przez te poklady marzen, wkur...wien, planow i opisow! Jestes wileka a ja czuje sie zaszczycona!

Co do odwagi i samozaparcia, to jak nie postawisz, to nie wygrasz!

Dzieki!

Czekam na Twoj dziennik budowy domu w Polsce :)

• 2 weeks później...

Jestem, jestem :)

Dach sie robi ale z wieeeeeeeeelkimi opóóóóóóóóóóóznienaaaaamiiiiiii........

Wiec na razie nie mam co pisac w dzienniku :-?

3 dni robili i pojechali na dlugi weekend.

Poza tym przeprowadzka byla, trzeba sie bylo spakowac i rozpakowac na nowym miejscu...

Pozdrawiam Was serdecznie!

PS: A moze chcecie pare zdjatek z Irlandii? ;)

witaj kotecek

przeczytalam Twoj dziennik, super, ze tak Wam smiga ta budowa.

kibicuje Wam bo my tez budujemy z wyspy :) (Szkocja). a po drugie w waszych okolicach, do nowego brzeska mamy 20 km.

fajnie, ze tak wyszlo z ta dachowka, nie mam nic do blachy, ale dachowka to dachowka :)

pozdrawiam, bede podczytywac.

aha a lesny to nasza AR z Kraka?

Koecek - no super !!! Teraz to widac koncowy ksztalt domku. Fakt , ze z przeswitami jak zolty ser ale to juz cos :). Jakie sa dalsze plany? Kiedy dachowka? Czy macie zamiar zamknac budynek jeszcze w tym roku? I co z oknami i drzwiami ? No i kiedy do Polski ??? Kazda wizyta w Polsce oznacza dla nas - budujacych na odleglosc - poruszenie na budowie i mnostwo zdjec :)

My lecimy w czwartek na 4 dni - oj nie moge sie doczekac :)

Trzymam kciuki. Buzka.

Koecek - no super !!! Teraz to widac koncowy ksztalt domku. Fakt , ze z przeswitami jak zolty ser ale to juz cos :). Jakie sa dalsze plany? Kiedy dachowka? Czy macie zamiar zamknac budynek jeszcze w tym roku? I co z oknami i drzwiami ? No i kiedy do Polski ??? Kazda wizyta w Polsce oznacza dla nas - budujacych na odleglosc - poruszenie na budowie i mnostwo zdjec :)

My lecimy w czwartek na 4 dni - oj nie moge sie doczekac :)

Trzymam kciuki. Buzka.

Dachówka leci zaraz za więżbą! Tylko majstry na niedziele do domu pojechały ;)

Jedziemy do Polski 28 listopada na weselicho naszego fachowca od dociepleń, który jest moim Kuzynem! Mam nadzieję, ze wtedy zobaczymy już domek w pełnej krasie, przykryty dachem!!! :lol: :lol: :lol:

Okna i drzwi w nowym sezonie budowlanym - niech domek przezimuje sobie, niech go wymrozi, niech osiądzie sobie dobrze, niech się "wczuje" w grunt i krajobraz ;) - a my uzbieramy gotóweczkę :)

Będziemy mieć całą zimę na wybranie okien. A okien mamy naprawdę sporo!

Zyczę Wam wspaniałej wyprawy do Polski! Wiem jakie to poruszenie! To niesamowita radocha!