kotecek 17.10.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No wlasnie tez mnie to zastanawia.....W tartaku twierdza, ze zaipregnowali... ale to na zdjeciu nie jest zielone... I nie wiem teraz... Moze sa inne impregnaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 17.10.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 http://images22.fotosik.pl/171/a39a39cd79644e2dmed.jpg To i ja dorzucam sie z życzeniami Troszkę późno, ale ostatnio wracam zmęczony, więc nawet kompa nie odpalam wieczorkiem Ale dla Was dużo szczęścia w pożyciu małżeńskim i oczywiście, następnej rocznicy na własnym tarasie, oczywiście przy świecach Uśmiechu na codzień, wzajemnie dla siebie, i zrozumienia, dla własnych potrzeb I dużo czułości + KONIECZNIE !!! CODZIENNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 17.10.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dziękujemy Bertolo!!! Ta czulość jest rzeczywiscie niezmiernie ważna! Wiesz co, tak mnie zainspirowałeś, ze idę okazać swojemu mężowi trochę czułości Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 19.10.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam . Po pierwsze: Zycze Wam abyscie przez kolejne lata malzenstwa szli reka w reke tak jak teraz podczas budowy. Abyscie nie przestawali patrezc w tym samym kierunku. Zycze poprostu Partnerstwa i przyjazni. Milosc to milosc - powoli z biegeiem lat traci na intensywnosci ale przyjazn , bliskosc i szacunek pozostana jesli sie bedzie o zwiazek dbac. Sliczna z Was para, ktora wyglada na wlasciwa mieszanke Po drugie: Ja mialam ta przyjemnosc byc w Polsce i osobiscie kliknac kilka zdjec. Wiem jednak jak to jest czekac az ktos zda relacje w formie fotoreportarzu . Cierpliwosci - jeszcze troszke i znow tam bedziecie. Po trzecie: Moje drzewo na wiezbe tez nie jest w kolorze zielonym. Z tym , ze jest to drzewo na "kanadyjczyka" wiec jest po specjalnej obrobce. Bez impregnatow ale jakos tam specjalnie suszone tak ze zadne robale sie nie zalegna itp. Natomiast laty pod dachowke to juz sa zielone...Ciekawi wiec mnie jak to jest u Was. Pozdrawiam. Idziemy laeb w leb a moze wiezba w wiezbe Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 a ja dopiero dziś do Was zajrzałam ; i z malutkim opóźnieniem ŻYCZĘ WAM wspaniałych kolejnych lat, spełnienia marzeń, tych budowlanych i wszystkich pozostałych też :D. Wszystkiego dobrego! http://www.e-kwiaty.pl/images/bo116-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kotecku, przeczytalam od dechy do dechy Twoj dziennik budowy Dzielni ludzie jestescie razem z Panem Mezem!! Podziwiam odwagi i samozaparcia I wszstkiego najlepszego "po" z okacji Wielkiej Rocznicy Pieknych kwiatow nie potrafie jeszcze wkleic...ucze sie mozolnie...glab forumowy jestem Ale zamknij oczy...wymarz sobie cos...a ja Ci zycze by sie spelnilo w tym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.10.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kotecku, przeczytalam od dechy do dechy Twoj dziennik budowy Dzielni ludzie jestescie razem z Panem Mezem!! Podziwiam odwagi i samozaparcia I wszstkiego najlepszego "po" z okacji Wielkiej Rocznicy Pieknych kwiatow nie potrafie jeszcze wkleic...ucze sie mozolnie...glab forumowy jestem Ale zamknij oczy...wymarz sobie cos...a ja Ci zycze by sie spelnilo w tym roku.. To ja Tobie skladam poklony, ze sie przedarlas przez te poklady marzen, wkur...wien, planow i opisow! Jestes wileka a ja czuje sie zaszczycona! Co do odwagi i samozaparcia, to jak nie postawisz, to nie wygrasz! Dzieki! Czekam na Twoj dziennik budowy domu w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dziękujemy Bertolo!!! Ta czulość jest rzeczywiscie niezmiernie ważna! Wiesz co, tak mnie zainspirowałeś, ze idę okazać swojemu mężowi trochę czułości Dzięki!!! I jak? Okazałaś ? Nie, żebym Wam zazdosćił, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.11.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Okazalam W sumie to musze mojego mezusia troszeczke porozpieszczac, a co, niech ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 07.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 O jestes znow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Co u Ciebie ? Pisz częściej i pokaż prędko ten dach, może też się okaże różowy . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jestem, jestem Dach sie robi ale z wieeeeeeeeelkimi opóóóóóóóóóóóznienaaaaamiiiiiii........ Wiec na razie nie mam co pisac w dzienniku 3 dni robili i pojechali na dlugi weekend. Poza tym przeprowadzka byla, trzeba sie bylo spakowac i rozpakowac na nowym miejscu... Pozdrawiam Was serdecznie! PS: A moze chcecie pare zdjatek z Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 PS: A moze chcecie pare zdjatek z Irlandii? mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kotecku, zaglądam, zaglądam, a tu cisza.... to niech będą te zdjęcia z Irlandii jak dachu jeszcze nie ma . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.11.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Hurrra! Zdjęcia dachu będą dzisiaj! Zak tylko dostanę je na skrzynkę o zamieszczę Nie mogę się doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 10.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 witaj kotecek przeczytalam Twoj dziennik, super, ze tak Wam smiga ta budowa. kibicuje Wam bo my tez budujemy z wyspy (Szkocja). a po drugie w waszych okolicach, do nowego brzeska mamy 20 km. fajnie, ze tak wyszlo z ta dachowka, nie mam nic do blachy, ale dachowka to dachowka pozdrawiam, bede podczytywac. aha a lesny to nasza AR z Kraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.11.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witaj Junono! Dzieki za przeczytanie dzienniczka Za chwile zabieram sie za Twoj! Ciesze, ze znalazl sie ktos, kto buduje sie niedaleko nas! Lece do Twojego dziennika co by dowiedziec wiecej o Tobie i Twojej budowie! PS: Tak, nasz lesny w KRK. Mamy moze ze soba cos wspolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 10.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no mamy wspolna uczelnie tylko ja po rol-ekon, konczylam agrobiologie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 10.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Koecek - no super !!! Teraz to widac koncowy ksztalt domku. Fakt , ze z przeswitami jak zolty ser ale to juz cos . Jakie sa dalsze plany? Kiedy dachowka? Czy macie zamiar zamknac budynek jeszcze w tym roku? I co z oknami i drzwiami ? No i kiedy do Polski ??? Kazda wizyta w Polsce oznacza dla nas - budujacych na odleglosc - poruszenie na budowie i mnostwo zdjec My lecimy w czwartek na 4 dni - oj nie moge sie doczekac Trzymam kciuki. Buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Koecek - no super !!! Teraz to widac koncowy ksztalt domku. Fakt , ze z przeswitami jak zolty ser ale to juz cos . Jakie sa dalsze plany? Kiedy dachowka? Czy macie zamiar zamknac budynek jeszcze w tym roku? I co z oknami i drzwiami ? No i kiedy do Polski ??? Kazda wizyta w Polsce oznacza dla nas - budujacych na odleglosc - poruszenie na budowie i mnostwo zdjec My lecimy w czwartek na 4 dni - oj nie moge sie doczekac Trzymam kciuki. Buzka. Dachówka leci zaraz za więżbą! Tylko majstry na niedziele do domu pojechały Jedziemy do Polski 28 listopada na weselicho naszego fachowca od dociepleń, który jest moim Kuzynem! Mam nadzieję, ze wtedy zobaczymy już domek w pełnej krasie, przykryty dachem!!! Okna i drzwi w nowym sezonie budowlanym - niech domek przezimuje sobie, niech go wymrozi, niech osiądzie sobie dobrze, niech się "wczuje" w grunt i krajobraz - a my uzbieramy gotóweczkę Będziemy mieć całą zimę na wybranie okien. A okien mamy naprawdę sporo! Zyczę Wam wspaniałej wyprawy do Polski! Wiem jakie to poruszenie! To niesamowita radocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts