maciekCP 13.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Fajnie Wam idzie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Hej! kto z budujących nie wie co to ocieplenia... Przyjeżdżaj, ciesz się domkiem i baw się dobrze !!! Pozdrawiam aka A domek rośnie i pięknieje, w końcu też chce jakoś powitać inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kotecek!! Rany boskie!! Gdzie Cie wcielo, ze tak dlugo Cie nie bylo? mroz w Irlandii? czy we wlasnej piwnicy do nowego barku sie przywiazalas? A mroz to mamy taki, ze nie pamietam takich mroznych listopadow czy grudniow w Dublinie, a to juz moje 10 z kolei Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 12.12.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no witamy wsrod zywych, gdzies Ty byla jak Cie nie bylo no domek lux, pole do popisu, tzn do zalesiania masz duze, jak skonczysz u siebie to mozesz zalesiac moja dzialke. a jak weselicho, udane? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.12.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kotecek!! Rany boskie!! Gdzie Cie wcielo, ze tak dlugo Cie nie bylo? mroz w Irlandii? czy we wlasnej piwnicy do nowego barku sie przywiazalas? A mroz to mamy taki, ze nie pamietam takich mroznych listopadow czy grudniow w Dublinie, a to juz moje 10 z kolei Maja No mroz jak trzeba! Zimno jak nigdy! To moja czwarta zima tutaj i najzimniejsza A wcielo mnie i to na dobre, bo normalnie cos takiego wyszlo, ze jak tu nie byc "wcietym"!!! BEDZIEMY MIELI DZIECKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.12.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no witamy wsrod zywych, gdzies Ty byla jak Cie nie bylo no domek lux, pole do popisu, tzn do zalesiania masz duze, jak skonczysz u siebie to mozesz zalesiac moja dzialke. a jak weselicho, udane? pozdr. Bardzo chetnie zalesie, ale w tym roku w czasie zalesiania bede latac z wielkim brzuchem, ale moge za to komenderowac z oddali Jakies dyrektywy wydac, albo cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no witamy wsrod zywych, gdzies Ty byla jak Cie nie bylo no domek lux, pole do popisu, tzn do zalesiania masz duze, jak skonczysz u siebie to mozesz zalesiac moja dzialke. a jak weselicho, udane? pozdr. Bardzo chetnie zalesie, ale w tym roku w czasie zalesiania bede latac z wielkim brzuchem, ale moge za to komenderowac z oddali Jakies dyrektywy wydac, albo cos Rany!!! Koteckowy Ci sie na pidzamie polozyl!!!! Tak ciezko bylo na budowie, ze ZACIAZYLAS?!?!? No to gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 BEDZIEMY MIELI DZIECKO!!! Suwaczek!! Zalaczaj suwaczek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.12.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Heh, nie na budowie zaciazylam tylko w Irlandii, dopiero co! Sama sie jeszcze do tej mysli przyzwyczaic nie moge!!! MADE IN IRELAND!!! Suwaczek powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Heh, nie na budowie zaciazylam tylko w Irlandii, dopiero co! Sama sie jeszcze do tej mysli przyzwyczaic nie moge!!! Suwaczek powiadasz? Ha!! To bedzie Irlandczyk!! Jakie piekne zdjecie Juniora!! Jaki podobny do Mamy !! No to popijamy sockiem!! Trza uczcic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.12.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No to popijamy sockiem!! Trza uczcic!! Socek tylko mi pozostal!!! Na conajmniej rok! To straszne! PS: Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 12.12.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 witam Cie moja kochana widze ze postepy ogromne na budowie i nietylko!!! moje gratulacje niech sie dzieciątko zdrowo rozwija w twoim brzuszku ,no i jak dobrze pójdzie to moze jak sie urodzi to będzie miało skonczony swój pokoik w nowym domku czego wam życze jeszcze raz gratulacje wielkie a domek juz taki sliczny jeszcze tylko okna i stan surowy zamkniety buziak wielki dla was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kotecku po dłuugiej przerwie na forum, zaczęłam nadrabiać zaległości w czytaniu dzienników i zaczęłam od Was, a tu takie wieści! GRATULUJĘ!!! b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dwa dni mnie nie było i masz tu Babo .... dom i dziecko !!! Serdecznie gratuluję! No i w końcu wiesz po co Wam ta skarpa - będzie górka do zimowych sportów dla Kotecka Juniora . Oby tylko śnieg był... A, zapomniałam o domku - jest super i przestrzeń się przyda do suszenia małych ubranek, bo na wiatry (też oby dobre) to chyba możecie liczyć . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 13.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 O, ale wiesci!!! gratulacje, trzymaj sie zdrowo, dbaj o siebie i fasolke no i konczcie domek, teraz faktycznie tylko kierowanie robotami Ci pozostało, ale moze to i dobrze, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kotecku jeszcze raz gratulacje!!!! http://bp0.blogger.com/_ckBlasgNSzg/SEWl8026K6I/AAAAAAAAEuY/elJoSH0b1e4/s400/Cat+With+Teddy+Bear.jpg No to będzie Kotecek Junior. Albo Juniorka Trzymam kciuki za wkańczanie domku, nie siebie. Siebie oszczędzać należy. Moja rada odnośnie górki: skarpa, nawet po zalesieniu, powinna mieć goły tor saneczkowy. To największy luksus świata! Swego czasu, pod koniec zimy stulecia Sopelkiewicz (który codziennie po pracy, prawie po ciemku, dylał z dziećmi pół godziny żeby dotrzec do górki zjazdowej, na której trzeba było 10 minut odstać w kolejce do zjazdu na sankach) postanowił zamieścić w prasie ogłoszenie: "Kupię górkę. Może być używana"... Pozdrawiam cieplutko M. P.S. Co to za góry tam na Waszym horyzoncie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.12.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witaj . Przyłaczam się do gratulacji.Zycze duzo zdrowia i sił przy budowie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_sziwa 18.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Hej, Ja tez sie przylaczam do gratulacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/s/7/8/8/43851980_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.12.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dziekuje Wszystkim serdecznie za gratulacje i zyczenia!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts