Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Kotecek!!

Rany boskie!! Gdzie Cie wcielo, ze tak dlugo Cie nie bylo? :D :D mroz w Irlandii? czy we wlasnej piwnicy do nowego barku sie przywiazalas? :D :D :D

A mroz to mamy taki, ze nie pamietam takich mroznych listopadow czy grudniow w Dublinie, a to juz moje 10 z kolei 8) 8)

Maja

No mroz jak trzeba! Zimno jak nigdy! To moja czwarta zima tutaj i najzimniejsza ;)

A wcielo mnie i to na dobre, bo normalnie cos takiego wyszlo, ze jak tu nie byc "wcietym"!!!

BEDZIEMY MIELI DZIECKO!!!

no witamy wsrod zywych, gdzies Ty byla jak Cie nie bylo :)

no domek lux, pole do popisu, tzn do zalesiania masz duze, jak skonczysz u siebie to mozesz zalesiac moja dzialke. a jak weselicho, udane? pozdr.

Bardzo chetnie zalesie, ale w tym roku w czasie zalesiania bede latac z wielkim brzuchem, ale moge za to komenderowac z oddali ;) Jakies dyrektywy wydac, albo cos ;)

no witamy wsrod zywych, gdzies Ty byla jak Cie nie bylo :)

no domek lux, pole do popisu, tzn do zalesiania masz duze, jak skonczysz u siebie to mozesz zalesiac moja dzialke. a jak weselicho, udane? pozdr.

Bardzo chetnie zalesie, ale w tym roku w czasie zalesiania bede latac z wielkim brzuchem, ale moge za to komenderowac z oddali ;) Jakies dyrektywy wydac, albo cos ;)

Rany!!!

Koteckowy Ci sie na pidzamie polozyl!!!! :lol: :oops: :lol:

Tak ciezko bylo na budowie, ze ZACIAZYLAS?!?!?

:wink:

No to gratulacje!!!

witam Cie moja kochana widze ze postepy ogromne na budowie i nietylko!!! moje gratulacje :p :p :p :p :p niech sie dzieciątko zdrowo rozwija w twoim brzuszku ,no i jak dobrze pójdzie to moze jak sie urodzi to będzie miało skonczony swój pokoik w nowym domku czego wam życze :lol: :lol: jeszcze raz gratulacje wielkie

a domek juz taki sliczny jeszcze tylko okna i stan surowy zamkniety :lol: :lol: buziak wielki dla was pozdrawiam :D

:o :o :o :D :D :D

Dwa dni mnie nie było i masz tu Babo .... dom i dziecko !!!

Serdecznie gratuluję!

No i w końcu wiesz po co Wam ta skarpa - będzie górka do zimowych sportów dla Kotecka Juniora :lol:.

Oby tylko śnieg był...

A, zapomniałam o domku - jest super i przestrzeń się przyda do suszenia małych ubranek, bo na wiatry (też oby dobre) to chyba możecie liczyć :wink:.

Pozdrawiam

aka

Kotecku jeszcze raz gratulacje!!!!

http://bp0.blogger.com/_ckBlasgNSzg/SEWl8026K6I/AAAAAAAAEuY/elJoSH0b1e4/s400/Cat+With+Teddy+Bear.jpg

No to będzie Kotecek Junior. Albo Juniorka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trzymam kciuki za wkańczanie domku, nie siebie. :wink: Siebie oszczędzać należy. 8)

Moja rada odnośnie górki: skarpa, nawet po zalesieniu, powinna mieć goły tor saneczkowy. To największy luksus świata! Swego czasu, pod koniec zimy stulecia Sopelkiewicz (który codziennie po pracy, prawie po ciemku, dylał z dziećmi pół godziny żeby dotrzec do górki zjazdowej, na której trzeba było 10 minut odstać w kolejce do zjazdu na sankach) postanowił zamieścić w prasie ogłoszenie: "Kupię górkę. Może być używana"... :wink:

Pozdrawiam cieplutko :D

M.

P.S. Co to za góry tam na Waszym horyzoncie widać? :roll: