Sloneczko 11.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 I dziekuje bardzo, ze nam kibicujesz! Ja kibicuje absolutnie wszystkim, ktorzy buduja dom! To tak jak ja, ale... ze wskazaniem na tych, którzy umieją w tak cudownie dowcipny sposób opowiadać o swoich zmaganiach z budową Ty to właśnie potrafisz A przy okazji, czy mogę tu przypomnieć zapomniany już Dziennik Jagny, której kibicowałam najmocniej, a który nie ma sobie równych w necie. Zajrzyj tam w wolnej chwili, a poczujesz to co ja http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13632&highlight=podrzutek+jagny Niestety z powodów rodzinnych, Jagusia przestała pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kotecku, Ja nagminnie zdjecia do Flickr na Yahoo! wklejam. Fajnie, ze masz juz okna. Ja na razie ciagle palcem po mapie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.02.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Sloneczko i Mayadaski! Dziewczyny, dzieki WAM mam dwa nowe fascynujace dzienniki do poczytania! Zabiore sie za dziennik Jagny jak najszybciej a Ty, Mayadaski, nareszcie zalozylas dziennik! Nie uwierzysz, ale dzis przegladalam komentarze i smutno mi bylo, ze nic nie piszesz swojego, a tu taka niespodzianka! Wciaz nie moge przebolec, ze Sloneczko nie pisalo dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Sloneczko i Mayadaski! Dziewczyny, dzieki WAM mam dwa nowe fascynujace dzienniki do poczytania! Zabiore sie za dziennik Jagny jak najszybciej a Ty, Mayadaski, nareszcie zalozylas dziennik! Nie uwierzysz, ale dzis przegladalam komentarze i smutno mi bylo, ze nic nie piszesz swojego, a tu taka niespodzianka! Wciaz nie moge przebolec, ze Sloneczko nie pisalo dziennika... Ah Kotecku, z tym moim dziennikiem to troche na wyrost Ja sobie zawsze przyzekalam, ze zaloze jak juz pozwolenie bedzie i bedziemy lopaty ostrzyc...ale jak to z kobietami bywa niewierna postanowieniom roznym noworocznym itp jestem, wiec dziennik jest, ale pozwolenia ciagle brak Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.02.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 wiec dziennik jest, ale pozwolenia ciagle brak Maja Eh, Maja, u nas dom stal a pozwolenia ciagle brak WIEC NIE PRZEJMUJ SIE I PISZ!!!! Wg mnie o wiele ciekawsze sa dzienniki, ktorych autor zaczyna pisac zanim jeszcze nawet kupi ziemie! To cale napiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziękuję za odwiedziny i zapraszam w Góry Sowie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No proszę.... Teraz zauważyłam, że imienniczka też fotografuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kotecek .... przeczytałam dziennik ...zawsze myślałam czytając Ciebie na forum , że Ty taka ostra, cięta baba jesteś ... a tutaj taka delikatna dziewczynka na zdjęciach ... normalnie masakra jak człowiek może się zdziwić . Gratuluję oczywiście dzidziusia ... ciężki czas przed Tobą .... widzę , ze Ty nie z tych co siedzą na tyłkach - a teraz trza będzie zluzować w poszanowaniu dla zdrowia swojego . Domek śliczny - ale widok, okolica , Wasza działka - zwaliły mnie z nóg .... ssssuuuper to macie ...zazdroszczę wielkiego kawała swojej ziemi i braku w odległości x-metrów sąsiada zaglądającego przez Wasze okno . Co do portalu zdjęciowego ... jestem w trakcie wklejania wszystkiego do ImageShack ... mam tego kilkaset zdjęć i aktualnie chroniczny brak czasu, więc jeszcze mi z tym zejdzie . Rozważałam kilka portali, ale ten miał najlepsze rekomendacje- więc na niego się zdecydowałam po odejściu z Fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No proszę.... Teraz zauważyłam, że imienniczka też fotografuje Ano troszeczke , ale ostatnio czasu niestety brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kotecek .... przeczytałam dziennik ...zawsze myślałam czytając Ciebie na forum , że Ty taka ostra, cięta baba jesteś ... a tutaj taka delikatna dziewczynka na zdjęciach ... normalnie masakra jak człowiek może się zdziwić . Ja ostra i cieta baba????? No moze troszeczke, w kocu wyglad bywa mylacy Nie wiedzialam, ze ludzie mnie tak odbieraja To chyba zluzuje troszeczke? A co do zluzowania z powodu ciazy, to eeee tam, dzieciak silny i zaprawiony w bojach bedzie! Nooo, widok moze i sliczny, ale sasiedzi alkoholiki A co do tego chol..fotosika,to ja od razu weszlam na dziennik i zrzucilam wszystkie zdjecia na dysk! Jakby mi wykasowali, chamy, to chyba bym zabila!!! W ImageShack jest mozliwosc ladowania wielu zdjec na raz, wiec wladowlalam juz wszystkie i teraz powolutku i na spokojnie sobie zmieniam linki. Okazalo sie, ze jest tych zdjec kolo 200!!! Na samej drugiej stronie dziennika 143 byly! Pracy jest sporo ale powoli po jednym czy dwa wpisy dziennie sie zmieni linki i bedzie spokoj. Wole to zrobic teraz, bo jak mi wykasuja na fotosiku to juz moge sie nie polapac gdzie jakie zdjecie bylo A przy okazji costam sie zawsze poprawi, dopisze Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kotecek, Ten domek Kotecka Juniora to bardzo fajny projekt jest Architekci byli niezli udalo im sie hmmmmm...tylko wydaje mi sie, ze musisz ten Domecek Kotecka Juniora od spodu docieplic, bo bedzie Maly mial przeciagi!! W TAKI snieg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 13.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj parafianko!!!!!!jeśli tak mogę powiedzieć, bo jak w nazwie pisze jestem z małopolski, a dokładnie buduję pod Nowym Sączem, więc niedaleko. Fajnie się czyta twój dziennik, gratuluję i podziwiam. Mój mąż tez zarabia za granicą, a ja sama samiutka robię co mogę, żeby jakoś wybudować. Jestem w tej chwili na etapie tynków, ale jeszcze duuuuużo przed nami. Ja i pewnie każdy kto tu opisuje na forum swoje przygody z budową, miał jakies tam problemy z otrzymaniem pozwolenia i nie tylko. Mój mąz stwierdził, ze plan nam będzie załatwiał kolega a może znajomy, nie wiem jak go nazwać , który mieszka tam w okolicy i prawie każdy z tej wioski zwraca sie z prośba do pana Krzyska o rysowanie planu, bo przeciez to taki juz niemal zwyczaj, że tutaj sie swojego bierze do tych spraw. tak więc zaproponowaliśmy panu Krzyśkowi wspólpracę i tak czekaliśmy, czekaliśmy i czekaliśmy. Kazdy telefon to było tylko uspokajnie nas i gwarantowanie , ze to potrwa jeszcze tydzień lub dwa. W końcu poszłam do gminy do starostwa i okazało się, ze nikt, ale to nikt nie przynosił dokumentacji odnośnie naszej budowy. Podziękowałam panu K. i poszłam samam do gminy to pozałtwiać, a tu wyszedł problem zupełnie nowy, gmina nie miała planu zagospodarowania terenu. Czekaliśmy jeszcze dwa lata. Potem architekta i geodetę wzięłam z ogłoszenia, załatwili mi wszystko w ciagu 4 miesięcy, teraz też ekipy budowlane wyszukuję w internecie, żadnych znajomych. Tak jest najlepiej.Pozdrwiam i życzę powodzenia.zapraszam do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam kotecek widze że udał sie wyjazd ,super ale wam zazdroszczę takiego etapu juz sama bym chciała zacząć budować nasz domek narazie się pocieszam ze lecimy do Polski w srode może czegos konkretnego sie dowiem pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Maja, 15 cm styropianu wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Agato z Małopolski witaj! Jak widze, wiekszosc z nas miala problemy z panami architektami Ja nie wiem co to za nieslowny narod jest, te architekty, naprawde! U nas jest odwrotnie -to architektow mielismy ot tak z ogloszenia a cala reszte juz z polecenia (znajomy kuzyna, kolegi, albo wrecz kuzyn i kolega w swej wlasnej postaci) i jestesmy bardzo zadowoleni. Ale co budowa to inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam kotecek widze że udał sie wyjazd ,super ale wam zazdroszczę takiego etapu juz sama bym chciała zacząć budować nasz domek narazie się pocieszam ze lecimy do Polski w srode może czegos konkretnego sie dowiem pozdrawiam gorąco Jessi, pamietam jak mnie skrecalo,kiedy ogladalam dzienniki budowy innych ludzi rok temu! Jak sama chcialam zaczac i przezyc to wszystko na wlasnej skorze Super,ze jestes tak optymistycznie nastawiona i tak cieszysz sie z budowy - zobaczysz twoje wspomnienia beda bezcenne! Zycze Ci wspanialego wyjazdu do Polski i zebyscie zalatwili duzo Waznych Spraw Zwiazanych z Budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Maja, 15 cm styropianu wystarczy? Moze wata miineralna wystarczy? Funkcjonalnosc Domecka bedzie troche ograniczona z tym styropianem przy d**** Maja PS ja moze na dzisiaj juz przestane, bo cos jakos glupi humor sie mnie trzyma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 13.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dom na Wzgórzu,sarny,piękna kobieta przy nadzieji po prostu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Przeczytaliśmy Wasz dziennik, podziwiamy za podjętą decyzji ( budowa tu, Wy tam). Trzymam kciuki za dalsze etapy budowy. Piękne widoki macie, bardzo zazdrościmy Oczywiście będziemy śledzić dziennik - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 14.02.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dom na Wzgórzu,sarny,piękna kobieta przy nadzieji po prostu bajka Albowiem wszystkie Iwony są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts