kotecek 05.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To ja odpowiadam! Kiedy ruszamy? Okna beda tuz tuz - luczek sie robi jako ostatni. Drzwi maja nam przywiezc w tym tygodniu, brame garazowa tez (ale juz nie zloty dab). Domek mlodego kotecka jeszcze malutki, ale teraz juz widac! A w sobote dowiemy sie co tez sie tam zagniezdzilo, kocurek czy koteczka! Drzwi stalowe, takie jak pisałas. A program dziala! Trzeba rozpakowac, zainstalowac i ... wklejam probke http://img9.imageshack.us/img9/1052/calosc040309.jpg http://img102.imageshack.us/img102/8765/taras.jpg http://img15.imageshack.us/img15/2190/odsasiadkij.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.03.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pracujemy nad tematem WSPANIALE!!! Zyczymy powodzenia i trzymamy kciuki!!! Obyśmy jak najszybciej przeczytali o cudownej nowinie w Waszym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 05.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No tak -sciagnelam pliki rapidshare, rozpakowalam i w momencie rozpakowywania zawolalo o cd i za cholerke nie mozna tego ominac. Ty nie mialas takiego info ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.03.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie mialam. Tam jest bodajze 5 plikow skompresowanych. Trzeba sciagnac wszystkie 5. Rozpakowalam plik numer 1 i wtedy zapytalo mnie gdzie jest plik numer 2, wiec dalam "przegladaj" i wskazalam sciezke do pliku nr 2 i tak po koleji wszystkie pliki. Pozniej utworzyl sie jeden wielki skompresowany plik, jakby calosciowy. Ten plik znow rozpakowalam i moglam instalowac. Acha - ten program jest w folderze "foto". W innych folderach sa tez programy do urzadzania tarasu i jakas pomoc ogrodnicza czy cos w tym stylu. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 14.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Coraz ladniej u Ciebie kotecek Widok z tarasiku bedzie zachwycajacy - cos dla mnie! Wprosze sie na kiedys na herbatke, z ... ciastem, ok kotecek? Czekam na dalsze zmiany, lubie popatrzec jak inne kobitki sobie radza ... bo u mnie to ciagle pod gorke, a nieee to gora, na ktora z mozolem sie wdrapuje! Jak sie czuje przyszla mamusia? Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witaj Kotecek!! Widze, ze ogrod juz masz i nawer pies z kotem jest Mysmy terz juz ruszyli pomalutku z budowaniem...nad ogrodem popracuje, ze jakies mury juz stana, bo na razie nie jestem w stanie sobie tego wszystkiego wyobrazic Jutro Patryka!! Zielono mi znowu Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kotecku, na owoce z nowo posadzonej śliwy trzeba czekać dobrych parę lat. Nie dałabyś rady pogodzić swojej starej śliwy z planowanym kącikiem wypoczynkowym? A do swojego lasku możesz wprowadzić grzybnię prawdziwych grzybów: http://tiny.pl/bpwm , zwłaszcza że masz modrzewie których gubione na jesień igły wspaniale wpływają na stan ściółki (może też darujesz im życie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 19.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacja dla Was i Malenki, ach z rozrzewnieniem przypomniałam sobie czas, gdy ja oglądałam takie zdjęcia mojej Oli . Wspaniale było zobaczyć buziunkę malutką. Strasznie byłam wtedy ciekawa jak wygląda tak naprawdę. I gdy się urodziła była ślicna. Malenka też taka będzie. To wspaniałe, że Wasze dziecko rośnie razem z waszym domkiem oraz waszą miłością. Całuję was gorąco - wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Coraz ladniej u Ciebie kotecek Widok z tarasiku bedzie zachwycajacy - cos dla mnie! Wprosze sie na kiedys na herbatke, z ... ciastem, ok kotecek? Serdecznie zapraszam, na herbatke z czymkolwiek zechcesz (moze byc nawet z pradem!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kotecku, na owoce z nowo posadzonej śliwy trzeba czekać dobrych parę lat. Nie dałabyś rady pogodzić swojej starej śliwy z planowanym kącikiem wypoczynkowym? A do swojego lasku możesz wprowadzić grzybnię prawdziwych grzybów: http://tiny.pl/bpwm , zwłaszcza że masz modrzewie których gubione na jesień igły wspaniale wpływają na stan ściółki (może też darujesz im życie?) Wiesz co... Przemyslenia super, ale ja mam jakies takie normalnie uczulenie na sliwy, rodzice mieli dzialke (i dalej ja mamy) w swietokrzyskim i tam WSZEDZIE byly sliwy, normalnie zatrzesienie, za gesto, i pozniej tylko chodzilismy z mezem z pila i je wycinalismy. Takie toto klujace, okropne do porabania potem To byly wegierki i damaszki, a jak zasadzilismy jedna wspaniala zolta sliwe i wybuila to JA WYCIELI, myslalam, ze z krzesla spadne! Tak wiec sliwek to i tak zawsze bede miec w zatrzesienie (najbardziej lubie takie jeszcze zielonkawe, bo nie ma robali ). W dodatku, tesciowie zrobili nam niespodzianke i zasadzili nam mlode sliwy na skarpie, dokladnie tam, gdzie miala byc aleja ze zlotokapu . Kochani sa A co do modrzewi, to pomysl z grzybnia jest super! Strasznie fajnie byloby miec swopje grzybki i na pewno z podpowiedzi skorzystamy bo i tak chcemy zalesic pozostala-dolna czesc skarpy drewnem do kominka. Ale modrzewie musze przetrzebic, jakem lesnik, nie moge patrzec jak drzewa rosna tak scisniete, nie maja swiatla, galezie im usychaja, choroba sie szerzy, juz w lecie igly robia sie zolte, co za pociecha z takich drzew? Zadna. Kazdy potrzebuje przestrzeni zyciowej Drzewa tym bardziej - wtedy dopiero zaczna cieszyc oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacja dla Was i Malenki, ach z rozrzewnieniem przypomniałam sobie czas, gdy ja oglądałam takie zdjęcia mojej Oli . Wspaniale było zobaczyć buziunkę malutką. Strasznie byłam wtedy ciekawa jak wygląda tak naprawdę. I gdy się urodziła była ślicna. Malenka też taka będzie. To wspaniałe, że Wasze dziecko rośnie razem z waszym domkiem oraz waszą miłością. Całuję was gorąco - wszystkich Cudownie, ze wymyslili USG 3D, a pozniej mozna jeszcze zrobic USG 4D i wtedy to juz maluszek wyglada naprawde wyjsciowo! Ale trzeba poczekac do 6-7 miesiaca. Pozdrawiamy serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kotecek, piekne zdjecia Malenstwa!! Widze, ze budowa Ci sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jakem lesnik, I wszystko jasne, dlaczego Cię polubiłam niby bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hejka czyli będzie mała kotecka gratki a co do modrzewi, to bardzo piękne drzewo ale w lesie .........teraz gdzie mieszkam u sąsiada jest sporo modrzewi, całą jesień zamiatałem igły na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 20.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kotecek, moja droga, nic tylko pojsc sie utopic!! Przepraszam najmocniej za moj wpis w Twoim dzienniku, tooo z wrazenie kiedy zobaczylam "malenstwo" odebralo mi hmmm... myslenie Przepraszam. Obiecuje, ze wpadne bez zaproszenia nie tylko z ciastem ale i z pradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jakem lesnik, I wszystko jasne, dlaczego Cię polubiłam niby bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hejka czyli będzie mała kotecka gratki a co do modrzewi, to bardzo piękne drzewo ale w lesie .........teraz gdzie mieszkam u sąsiada jest sporo modrzewi, całą jesień zamiatałem igły na podwórku Dziekujemy naLesnik U nas modrzewie sa na skarpie, tam na szczescie nikt nic nie bedzie zamiatac, ale kombunuje wlasnie jakie drzewka zasadzic kolo domu. Podpowiecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kotecek, moja droga, nic tylko pojsc sie utopic!! Przepraszam najmocniej za moj wpis w Twoim dzienniku, tooo z wrazenie kiedy zobaczylam "malenstwo" odebralo mi hmmm... myslenie Przepraszam. Obiecuje, ze wpadne bez zaproszenia nie tylko z ciastem ale i z pradem Nic nie szkodzi, wpis ten mozesz usunac sama, a jak nie, to poczekamy i administrator Forum to sam zrobi Ja tam nie mam nic przeciwko A z pradem zapraszam, jak najbardziej Tylko, ze jak wpadniesz bez zaproszenia, to... mozesz nas nie zastac, trza by sie jakos umowic zza tych morz i oceanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 20.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nooo! Juz po bolu - usunelam! No problemo - zawiadomienie przesle golebiem Jak sie czujesz? Malenstwo juz kopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.03.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzieki Kopie, kopie!!! Juz od 17-go tygodnia czuje, jak sie tam w srodku cos giba super uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts