zuznka 23.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Cześć Kotecku wkońcu znalazłąm chwile i wpadłam sie przywitać Gratulację po pierwsze domku który wyrósł tak szybciutko, ślubu - pieknych zdjęć i owocu miłośći !!!!! - niech kopie Będę z zapartym tchem czytać twój dziennik bo zapowiadają się duże urozamicenia, ślę życzenia zdróweczka, cierpliowości i wytrwałości i kasyyyyyyyyyyy na szybki efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czesc Kotecku Chcialam sie przywitac i zlozyc gratulacje.Duzo zdrowka dla przyszlej Mamusi i malej Kotecki -no i oczywiscie dla Tatusia Bardzo wciagajacy twoj dziennik.Bede tu zagladala i kibicowala.Domek urosl jak grzyby po deszczu.Szkoda tylko ,ze tak daleko budujecie(zajrzalabym z ulicy ,przez ploteczek ,jak prace budowlane sie posuwaja -no ale coz zadowole sie lektura Widoczki bajeczne z tej gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 23.03.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witaj Zuz@nko u mnie Dziekuje za gratulacje! Byle tylko zdrowko bylo, bo cierpliwosci wytrwalosci, jak na razie, nam z mezem nie brakuje! A na "urozmaicenia" (cokolwiek by to nie mialo znaczyc) czekam z niecierpliwoscia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 23.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czesc Kotecku Szkoda tylko ,ze tak daleko budujecie(zajrzalabym z ulicy ,przez ploteczek ,jak prace budowlane sie posuwaja -no ale coz zadowole sie lektura Ano, szkoda, a Wy widze, juz mieszkacie? Daleko? Dobry sasiad nie jest zly!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jeszcze nawet nie zaczelismy budowy.To narazie moje marzenie i taki dom bedziemy budowac.Mysle ,ze juz niedlugo.Dzialka czeka i zarasta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witaj Zuz@nko u mnie Dziekuje za gratulacje! Byle tylko zdrowko bylo, bo cierpliwosci wytrwalosci, jak na razie, nam z mezem nie brakuje! A na "urozmaicenia" (cokolwiek by to nie mialo znaczyc) czekam z niecierpliwoscia!!! jak to co: domek wyrósł, brzuszek rosnie teraz tylko narodziny i wprowadzka czyli duuuuuuuuuuuuuuużo pozytywnych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 wpadałm się z rańca przywitać - ślad zostwaiłam i zmykam http://th.interia.pl/20,bdad47a6b1435252/2misie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.03.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki za Miski Milusinskie sa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.03.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jeszcze nawet nie zaczelismy budowy.To narazie moje marzenie i taki dom bedziemy budowac.Mysle ,ze juz niedlugo.Dzialka czeka i zarasta.Pozdrawiam Super plany! W takim razie zycze Wam jak najszybszego rozpoczecia budowy swojego marzenia!!! (I koniecznie zaloz dziennik budowy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 cześć kochany kotecku SZCZERE GRATULACJE CÓRECZKI !!!!! pewnie sie ogromnie cieszycie ( moja siostra tez będzie miec córeczke i to w lipcu na początku ) a ty termin na kiedy masz a domek coraz ładniejszy widze w twoim dzienniczku ze planujesz co i jak bedziecie robic w tym roku powiem ci szczerze ze ja tak sobie teraz siedze w Irlandii i normalnie mnie nosi bo tak bardzo bym chciała juz leciec do Polski i móc cos juz robic ,kurcze jeszcze tyle do pozałatwiania przed nami ,ale na samą mysl o tym sie ogromnie ciesze i juz tez tak jak ty planuje co i w jakiej kolejnosci będziemy załatwiac a narazie to tyle na dzis pozdrawiam gorąco i sle buziaki dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam kotecku serdecznie co słychac u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 26.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hej kotecku Dawno tu mnie nie bylo Jak się ma kotecek junior? Masz już imię dla dziewuszki? Czekam na relacje z budowy i trzymam kciuki za szybkie i owocne postępy prac Powodzenia! pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 26.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kotecku mój kochany mamy wreszcie pozwolenie na budowę huraaaa tak sie ciesze,to zaczynamy po swiętach,bo teraz jeszcze zima, andrzej tylko wczesniej tam pojedzie pozalatwiać różne sprawy przedbudowlane,kurcze a on jeszcze nic nie wie jest w pracy bedzie o 23.00,trzeba to oblać a rano do pracy a jak dziewuszka w brzuszku kurcze tak pisze bez składu i ładu ale to ze szczęścia. iwciu a co do przyczepy nie martw sie jedziemy ze znajomym policjantem mam nadzieję ,że poratuje nas w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.03.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 cześć kochany kotecku SZCZERE GRATULACJE CÓRECZKI !!!!! pewnie sie ogromnie cieszycie ( moja siostra tez będzie miec córeczke i to w lipcu na początku ) a ty termin na kiedy masz Dziekujemy! Bardzo sie cieszymy! Artek marzyl o dziewczynce! Mam termin na 30 lipca powiem ci szczerze ze ja tak sobie teraz siedze w Irlandii i normalnie mnie nosi bo tak bardzo bym chciała juz leciec do Polski i móc cos juz robic ,kurcze jeszcze tyle do pozałatwiania przed nami ,ale na samą mysl o tym sie ogromnie ciesze i juz tez tak jak ty planuje co i w jakiej kolejnosci będziemy załatwiac a narazie to tyle na dzis pozdrawiam gorąco i sle buziaki dla całej rodzinki Znam to uczucie bardzo dobrze, tak samo mnie nosilo w tamtym roku i teraz mnie nosi nie mniej!!! Damy rade, Jessi, wytrwamy i wybudujemy zarabiste domki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.03.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hej kotecku Dawno tu mnie nie bylo Jak się ma kotecek junior? Masz już imię dla dziewuszki? Dziekuje, Kotecka Juniorka ma sie dobrze Tylko wlasnie mamy klopot z imieniem, mial byc Andrzej (Budziki, Budziki!!!) a teraz nie wiemy jakie imie wybrac. ZADNE mi sie nie podoba!!! Czekam na relacje z budowy i trzymam kciuki za szybkie i owocne postępy prac Powodzenia! pozdrawiam cieplutko M. Relacje z postepu prac beda dopiero w maju , ale za to mam nadzieje, ze beda ogromne!!! (postepy, nie relacje ). Pozdrawiam rowniez cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 27.03.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kotecku mój kochany mamy wreszcie pozwolenie na budowę huraaaa Super! Bardzo sie cieszymy, ze spotkamy sie w Polsce na Waszej budowie! )) Musimy to oblac (ja soczkiem). Juz Wam wkleilam cos odpowiedniego w Waszych kometarzach kurcze a on jeszcze nic nie wie jest w pracy bedzie o 23.00,trzeba to oblać a rano do pracy To mial chyba bardzo mila niespodzianke a jak dziewuszka w brzuszku Bardzo dobrze, dziekujemy! kurcze tak pisze bez składu i ładu ale to ze szczęścia. Masz prawo sie cieszyc!!! iwciu a co do przyczepy nie martw sie jedziemy ze znajomym policjantem mam nadzieję ,że poratuje nas w razie potrzeby Bardzo sprytny pomysl Ciekawe co Andrzej na kolejny sezon budowlany w tej samej przyczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 29.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 witamy ponownie Ciekawe co Andrzej na kolejny sezon budowlany w tej samej przyczepie Na wieści o tym bardzo sie ucieszył Chyba zaczniemy 20 kwietnia lub wczesniej w sobote tzn.18.04 jeżeli koparkowy zgodzi się kopac,a kierownik budowy będzie dostępny.Oczywiście Andrzeja będziemy musieli poinformowac o tym fakcie bo to juz jest kolejne przesunięcie terminu Po przyczepkę będziemy 5 kwietnia dokładnie nie wiemy o której godzinie,ale na pewno,czy mamy do nich wczesniej zadzwonić? Mamy do was kilka pytan ,bo juz wczesniej przetarliście szlaki. gdzie kupowaliscie: drewno,belki deski na szalunki,izolacje typu folie ,styrop,mazidła,drenaż elementy,piach wislany chyba jest tańszy,cement,w jaki sposób uzupełnialiscie wode w beczce,wieźbę dachową oraz dachówki z osprzetem.Czy robocizna w kwocie 8 tys.obejmowała zrobienie wieźby i połozenie dachówki z detalami? prosimy o odpowiedz i bardzo dzękujemy Czy wiecie o której policjanci sie zmieniają w waszym rejonie Bardzo chetnie sie spotkamy np.na ognisku.. Brama bardzo nam sie pdoba , po prostu jest śliczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 29.03.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Po przyczepkę będziemy 5 kwietnia dokładnie nie wiemy o której godzinie,ale na pewno,czy mamy do nich wczesniej zadzwonić? Mamy do was kilka pytan ,bo juz wczesniej przetarliście szlaki. gdzie kupowaliscie: drewno,belki deski na szalunki,izolacje typu folie ,styrop,mazidła,drenaż elementy,piach wislany chyba jest tańszy,cement,w jaki sposób uzupełnialiscie wode w beczce,wieźbę dachową oraz dachówki z osprzetem.Czy robocizna w kwocie 8 tys.obejmowała zrobienie wieźby i połozenie dachówki z detalami? prosimy o odpowiedz i bardzo dzękujemy Czy wiecie o której policjanci sie zmieniają w waszym rejonie Bardzo chetnie sie spotkamy np.na ognisku.. Brama bardzo nam sie pdoba , po prostu jest śliczna... Fajne wiadomosci! Serio Andrzej sie ucieszyl? To fajnie!!! )) Jesli chodzi przyczepke to nie musicie dzwonic, powiemy rodzicom, ze bedziecie 5-go i to wystarczy. Gdzie kupowalismu drewno - na dach w Nowej Jarzabce pod Tarnowem. Mam nr faxu do nich jeszcze. Deski na szalunki: troche w tartaku w Bobinie, ale wiekszosc w tartaku w Przemykowie (to jest po drodze z NB do Artka rodzicow, trzeba skrecic w prawo z glownej drogi). Steple - na allegro. Izolacje typu folie ,styrop,mazidła, drenaż element - dostepne elementy w skladzie w NB (dysperbit, rura drenarska), ale styropian (ten twardszy chcielismy), filie kubelkowa, siatke na styropian, kleje i szalunki pod kolumny (koles tam jest b.mily i nam sprowadzil na zamowienie po cenie duzo nizszej niz np w leroi merlin) kupowalismy w Rogowie, tam jest sklep z takimi rzeczami nazywa sie Sano i jest jakies 2-3 km jeszcze dalej glowna droga na Opatowiec. Zapytacie rodzicow Artka to Wam powiedza dokladnie, jesli Was interesuje. Piach kupowalismy w Koszycach u Zawartki, nr telefonu 608 633 193. Cement i ogolnie wszystkie takie tam w skladzie w NB. Wode w beczce mielismy dzieki uprzejmosci sasiada Dowozil nam swoja wielka beka na traktorze Dachowke i akcesoria dachowe w Kazimierzy Wielkiej firma Styl-Bud ul. Kolejowa 9. Czy robocizna w kwocie 8 tys.obejmowała zrobienie wieźby i połozenie dachówki z detalami? - TAK. Czy wiecie o której policjanci sie zmieniają w waszym rejonie - o 14-stej i 19-stej Tak sobie myslimy, ze jak bedziecie miec koparke, to moze ten pan pojechalby i do nas? Czy to bedzie ten sam pan koparkowy co robil u nas? Bo chcemy rozgarnac te gory ziemi. I wiecie juz dokladnie kiedy to bedzie? Troche sie jeszcze zastanawiamy, lepiej byloby chyba gdybysmy byli na miejscu, bo jak nas nie bedzie to nie bedziemy widziec co i jak robi, niby beda rodzice Artka, ale i tak moze pojsc cos nie po naszej mysli... Dajcie znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 cześć Kotecku widze że u was wszystko dopięte na ostatni guzik to dobrze, zaplanowane co gdzie i kiedy to kiedy wybieracie się na włości aby wszystkiego dopilnowac a no może wstawisz jak macie jakieś fotki domku z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 30.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 cześc Kotecku brzuszek rosnie ,domek rosnie i juz niedługo się zacznie u was wykończeniówka super i niech tak dalej wam dorze idzie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts