Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć Kotecku widze że u was wszystko dopięte na ostatni guzik :lol: :lol: to dobrze, zaplanowane co gdzie i kiedy :lol: :lol:

to kiedy wybieracie się na włości aby wszystkiego dopilnowac

a no może wstawisz jak macie jakieś fotki domku z oknami :wink: :p :p

Hej :) Witaj Jessi! No wlasnie, ze nie wszystko dopiete, dopiero taka malutka czesc! Jeszcze nie umowilismy sie nawet z naszym builderem :-? ale powoli pracujemy nad tematem :wink:

"Na wlosci" jedziemy koncem kwietnia!!! HURA!!! :lol: :lol: :lol:

Niestety nie mamy zadnych fotek domku z oknami :( Jesli tylko uda nam sie jakies zdobyc to wkleje natychmiast!

Pozdrawiam serdecznie!!!

Kochane Budziki:

Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie! Dobrze robil, Artek wciaz ne moze wyjsc z podziwu jaki ladny i prosty dol nam wykopal! Szczegolnie, ze dno mu tak plasko wyszlo :lol:

Stepelki Wam bysmy moze sprzedali albo co ale sami musimy je przejzec, akurat bedziemy w Polsce, to pogadamy na ten temat! Nie pamietam jaka wyskokosc one mialy...

A te rysunki to zeskanowane z projektu, no co Ty Iwonko, chcialabym tak rysowac!!! Ja tylko garaz wrysowalam, zeby sie zgadzalo z rzeczywistoscia :wink:

Ciesze sie, ze juz bedziecie zaczynac!!! Dzis bedziemy dzwonic do Andrzeja, moze by u nas zrobil schody i taras zanim Wy zaczniecie?

cześć Kotecku widze że u was wszystko dopięte na ostatni guzik :lol: :lol: to dobrze, zaplanowane co gdzie i kiedy :lol: :lol:

to kiedy wybieracie się na włości aby wszystkiego dopilnowac

a no może wstawisz jak macie jakieś fotki domku z oknami :wink: :p :p

Hej :) Witaj Jessi! No wlasnie, ze nie wszystko dopiete, dopiero taka malutka czesc! Jeszcze nie umowilismy sie nawet z naszym builderem :-? ale powoli pracujemy nad tematem :wink:

"Na wlosci" jedziemy koncem kwietnia!!! HURA!!! :lol: :lol: :lol:

Niestety nie mamy zadnych fotek domku z oknami :( Jesli tylko uda nam sie jakies zdobyc to wkleje natychmiast!

Pozdrawiam serdecznie!!!

to życze powodzenia w załatwianiu wszystkiego

a nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

Oj, lapia lapia i to jak!!! Ogladam zdjecia z zeszlego roku z budowy i jak widze ta zielen to mnie skreca!!! Chcialabym, zeby juz byl koniec kwietnia!!!!!!!

Fotki oczywiscie beda! Cala masa, z budowy schodow i tarasu i z sadzenia drzewek i z grodzenia dzialki :lol: :lol: :lol: I z ognisk, mam nadzieje!!! :lol: :lol: :lol:

Moze wczesniej bedziemy mieli zdjecia domku z oknami, bo znajome "drutociagi" ciagna nam wlasnie kabla i moze w swej laskawosci pstrykna pare fotek :wink: Byloby bosko! A Wy co zalatwiacie?

nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

Oj, lapia lapia i to jak!!! Ogladam zdjecia z zeszlego roku z budowy i jak widze ta zielen to mnie skreca!!! Chcialabym, zeby juz byl koniec kwietnia!!!!!!!

dokładnie już w kwietniu jest w Polsce tak ślicznie zielono ,cieplutko w miare hihi,i można już usłyszeć cwierkanie ptaszków, też mi tego brakuję

Fotki oczywiscie beda! Cala masa, z budowy schodow i tarasu i z sadzenia drzewek i z grodzenia dzialki :lol: :lol: :lol: I z ognisk, mam nadzieje!!! :lol: :lol: :lol:

to super, to czekam z niecierpliwością na fotki !!

Moze wczesniej bedziemy mieli zdjecia domku z oknami, bo znajome "drutociagi" ciagna nam wlasnie kabla i moze w swej laskawosci pstrykna pare fotek :wink: Byloby bosko! A Wy co zalatwiacie?

to jakbyście "tak przypadkiem" mieli zdjęcia z okienkami to wstawiaj wstawiaj !!

a my co załatwiami ??,no cóż jak się uda to może uda się dużo spraw naraz załatwić ,ale o tym nie chce narazie pisać aby niezapeszyć :wink:

ale na pewno napisze jak się wszystko wyjasni ,no i oczywiście mam dużą nadzieję że wszystko się pomyślnie skńczy :roll: :p :p

buziaki dla was i córeczki :p :p

Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie!

"Nasz" Mariusz?? http://forum.muratordom.pl/post2094841.htm?highlight=koparkowy#2094841 ;)

Hmmm, nie wiem! Mamy numer tylko do jego szefa, na stacjonarny... Moze Budziki sie wypowiedza? ;)

Nasz Koparkowy sam sobie jest szefem, więc to nie ten Mariusz :)

Witam Cie Kotecek.

Ty tu sobie siedzisz w internecie wybrasz takie malo istotne rzeczy jak okna, drzwi , brame (swoja droga przesliczna) a tu przed Toba duzo wazniejszy wybor :). Powinnas zaczac szukac nowego emblemaciku. Na tym Twoim juz z lekka za ciasno.

Za kilka miesiecy powinno byc chyba cos w tym rodzaju

http://images37.fotosik.pl/91/10aa83e4fe0d3317med.jpg

A tak poza tym to fajnie , ze sie tyle dzieje. Jak juz wspomnialam brama wjazdowa jest przesliczna.

Kamilko, dzieki wielkie i nie moge sie doczekac kiedy i u Was sie zacznie! Oby jak najszybciej! straszna szkoda, ze przestalas pisac dziennik! :cry:

czesć nie zrezygnowałam z dziennika :wink: będę go prowadziła jak tylko coś zacznie się dziać ,niestety u nas to strasznie wszystko powoli idzie ,ale ważne ze w dobrym kierunku hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i już niedługo bedę się mogła pochwalić co u nas sie dzieje :p :p :p ,tak więc do usłyszenia ,

oczywiście będe zaglądała do ciebie :wink: :p :p

Witam Cie Kotecek.

Ty tu sobie siedzisz w internecie wybrasz takie malo istotne rzeczy jak okna, drzwi , brame (swoja droga przesliczna) a tu przed Toba duzo wazniejszy wybor :). Powinnas zaczac szukac nowego emblemaciku. Na tym Twoim juz z lekka za ciasno.

A tak poza tym to fajnie , ze sie tyle dzieje. Jak juz wspomnialam brama wjazdowa jest przesliczna.

:lol: :lol: :lol: Rzeczywiscie bedzie trzeba zmienic awatarek :) Dzieki za podpowiedz i sliczne zdjecie :) Piekny gest!!!

Brama podobno rzeczywiscie nienajgorsza (nie widzielismy jej jeszcze w realu!!!). Chcemy ja pomalowac farba Hammerite effekt mlotkowy :)

A co u Ciebie??? Biegne obczaic Twoj dziennik :)