budziki 30.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Bardzo bardzo dziekujemy tak to będzie ten sam koparkowy zaczynamy w sobote 18 kwiatnia rozgladam sie własnie za steplami,bo godzina 0 coraz bliżej. piekne te rysunki domu i tarasu .Iwciu sama je rysujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 cześć Kotecku widze że u was wszystko dopięte na ostatni guzik to dobrze, zaplanowane co gdzie i kiedy to kiedy wybieracie się na włości aby wszystkiego dopilnowac a no może wstawisz jak macie jakieś fotki domku z oknami Hej Witaj Jessi! No wlasnie, ze nie wszystko dopiete, dopiero taka malutka czesc! Jeszcze nie umowilismy sie nawet z naszym builderem ale powoli pracujemy nad tematem "Na wlosci" jedziemy koncem kwietnia!!! HURA!!! Niestety nie mamy zadnych fotek domku z oknami Jesli tylko uda nam sie jakies zdobyc to wkleje natychmiast! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kamilko, dzieki wielkie i nie moge sie doczekac kiedy i u Was sie zacznie! Oby jak najszybciej! straszna szkoda, ze przestalas pisac dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kochane Budziki: Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie! Dobrze robil, Artek wciaz ne moze wyjsc z podziwu jaki ladny i prosty dol nam wykopal! Szczegolnie, ze dno mu tak plasko wyszlo Stepelki Wam bysmy moze sprzedali albo co ale sami musimy je przejzec, akurat bedziemy w Polsce, to pogadamy na ten temat! Nie pamietam jaka wyskokosc one mialy... A te rysunki to zeskanowane z projektu, no co Ty Iwonko, chcialabym tak rysowac!!! Ja tylko garaz wrysowalam, zeby sie zgadzalo z rzeczywistoscia Ciesze sie, ze juz bedziecie zaczynac!!! Dzis bedziemy dzwonic do Andrzeja, moze by u nas zrobil schody i taras zanim Wy zaczniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie! "Nasz" Mariusz?? http://forum.muratordom.pl/post2094841.htm?highlight=koparkowy#2094841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 cześć Kotecku widze że u was wszystko dopięte na ostatni guzik to dobrze, zaplanowane co gdzie i kiedy to kiedy wybieracie się na włości aby wszystkiego dopilnowac a no może wstawisz jak macie jakieś fotki domku z oknami Hej Witaj Jessi! No wlasnie, ze nie wszystko dopiete, dopiero taka malutka czesc! Jeszcze nie umowilismy sie nawet z naszym builderem ale powoli pracujemy nad tematem "Na wlosci" jedziemy koncem kwietnia!!! HURA!!! Niestety nie mamy zadnych fotek domku z oknami Jesli tylko uda nam sie jakies zdobyc to wkleje natychmiast! Pozdrawiam serdecznie!!! to życze powodzenia w załatwianiu wszystkiego a nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie! "Nasz" Mariusz?? http://forum.muratordom.pl/post2094841.htm?highlight=koparkowy#2094841 Hmmm, nie wiem! Mamy numer tylko do jego szefa, na stacjonarny... Moze Budziki sie wypowiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi pozdrawiam Oj, lapia lapia i to jak!!! Ogladam zdjecia z zeszlego roku z budowy i jak widze ta zielen to mnie skreca!!! Chcialabym, zeby juz byl koniec kwietnia!!!!!!! Fotki oczywiscie beda! Cala masa, z budowy schodow i tarasu i z sadzenia drzewek i z grodzenia dzialki I z ognisk, mam nadzieje!!! Moze wczesniej bedziemy mieli zdjecia domku z oknami, bo znajome "drutociagi" ciagna nam wlasnie kabla i moze w swej laskawosci pstrykna pare fotek Byloby bosko! A Wy co zalatwiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 nie zapomnij porobic kilka fotek domku z oknami no i twoich widoczków i skarpy hihihi tym bardziej że już was zapewne zastanie piekna pogoda to takie widoczki z budząxcej się do życia przyrody aż za serce łapią ihihhi pozdrawiam Oj, lapia lapia i to jak!!! Ogladam zdjecia z zeszlego roku z budowy i jak widze ta zielen to mnie skreca!!! Chcialabym, zeby juz byl koniec kwietnia!!!!!!! dokładnie już w kwietniu jest w Polsce tak ślicznie zielono ,cieplutko w miare hihi,i można już usłyszeć cwierkanie ptaszków, też mi tego brakuję Fotki oczywiscie beda! Cala masa, z budowy schodow i tarasu i z sadzenia drzewek i z grodzenia dzialki I z ognisk, mam nadzieje!!! to super, to czekam z niecierpliwością na fotki !! Moze wczesniej bedziemy mieli zdjecia domku z oknami, bo znajome "drutociagi" ciagna nam wlasnie kabla i moze w swej laskawosci pstrykna pare fotek Byloby bosko! A Wy co zalatwiacie? to jakbyście "tak przypadkiem" mieli zdjęcia z okienkami to wstawiaj wstawiaj !! a my co załatwiami ??,no cóż jak się uda to może uda się dużo spraw naraz załatwić ,ale o tym nie chce narazie pisać aby niezapeszyć ale na pewno napisze jak się wszystko wyjasni ,no i oczywiście mam dużą nadzieję że wszystko się pomyślnie skńczy buziaki dla was i córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W takim razie zycze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W takim razie zycze powodzenia! dzieki kotecku oj przyda sie przyda ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aaaa to fajnie, ze pan Mariusz Koparkowy sie znow pojawi na horyzoncie! "Nasz" Mariusz?? http://forum.muratordom.pl/post2094841.htm?highlight=koparkowy#2094841 Hmmm, nie wiem! Mamy numer tylko do jego szefa, na stacjonarny... Moze Budziki sie wypowiedza? Nasz Koparkowy sam sobie jest szefem, więc to nie ten Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 czesc kotecku dziś prima aprilis pamietaj no i pierwszy dzien kwietnia ,chodz tu u nas w Irlandii jakoś tej pięknej wiosny nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 01.04.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko temy abyscie robili schody i taras w miedzyczasie no a z Andrzejami to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 01.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Cie Kotecek. Ty tu sobie siedzisz w internecie wybrasz takie malo istotne rzeczy jak okna, drzwi , brame (swoja droga przesliczna) a tu przed Toba duzo wazniejszy wybor . Powinnas zaczac szukac nowego emblemaciku. Na tym Twoim juz z lekka za ciasno. Za kilka miesiecy powinno byc chyba cos w tym rodzaju http://images37.fotosik.pl/91/10aa83e4fe0d3317med.jpg A tak poza tym to fajnie , ze sie tyle dzieje. Jak juz wspomnialam brama wjazdowa jest przesliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 01.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kamilko, dzieki wielkie i nie moge sie doczekac kiedy i u Was sie zacznie! Oby jak najszybciej! straszna szkoda, ze przestalas pisac dziennik! czesć nie zrezygnowałam z dziennika będę go prowadziła jak tylko coś zacznie się dziać ,niestety u nas to strasznie wszystko powoli idzie ,ale ważne ze w dobrym kierunku hihihi i już niedługo bedę się mogła pochwalić co u nas sie dzieje ,tak więc do usłyszenia , oczywiście będe zaglądała do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.04.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko temy abyscie robili schody i taras w miedzyczasie no a z Andrzejami to problem Ufff, no to nam ulzylo )) DZIEKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.04.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam Cie Kotecek. Ty tu sobie siedzisz w internecie wybrasz takie malo istotne rzeczy jak okna, drzwi , brame (swoja droga przesliczna) a tu przed Toba duzo wazniejszy wybor . Powinnas zaczac szukac nowego emblemaciku. Na tym Twoim juz z lekka za ciasno. A tak poza tym to fajnie , ze sie tyle dzieje. Jak juz wspomnialam brama wjazdowa jest przesliczna. Rzeczywiscie bedzie trzeba zmienic awatarek Dzieki za podpowiedz i sliczne zdjecie Piekny gest!!! Brama podobno rzeczywiscie nienajgorsza (nie widzielismy jej jeszcze w realu!!!). Chcemy ja pomalowac farba Hammerite effekt mlotkowy A co u Ciebie??? Biegne obczaic Twoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 05.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A co u mnie?? Nie wiem czy powinnam juz pisac bo podobno nie powinno sie tak szybko. Pisze wiec takim grypsem hi hi. mam nadzieje ze rozszyfrujesz. PRACE NAD "TEMATEM" OWOCNE. OWOC NARAZIE DROBNICA ALE POCZEKAMY ZOBACZYMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.04.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 PRACE NAD "TEMATEM" OWOCNE. OWOC NARAZIE DROBNICA ALE POCZEKAMY ZOBACZYMY. To ja juz wiem, dlaczego nie chce Ci teraz sie nawet myslec o budowie!!!! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts