maciekCP 20.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No, dawno mnie tu nie było, a widzę, że "rośniecie" tylko tak dalej, a na zimę będziecie u siebie pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 23.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ale zajefajne te TWOJE ogródki!!!!!!!!!:) pozdrawiam!! Wychodzimy powoli z okopów!!!! :) ale się cieszymy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hej Kotecku, Dom z oknami zupelnie inaczej sie prezentuje....juz bardziej jak dom niz budowa Maly szczegol a jaka wielka zmiana Daj znac, jak Wam poszlo w Polsce...2 tygodnie to duzo czasu, ale tez i malo jak sie ma tyyyyle do pozalatwiania Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 czesc kotecek ,wasze okna przecudnie wyglądaja odrazu domek inaczej się prezentuje ,a te szprosy złote boskie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 30.04.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 hejka, jak tam wypoczynek budowlany w Polsce? pewnie milion spraw do zalatwienia i brak czasu na wszystko, a jak mala kiciunia w brzuszku, dokazuje juz? szkoda, ze nie bedziesz w czerwcu w kraju to na zlot bysmy sie wybraly, ale nie wiem czy pod koniec czerwca nadawalabys sie na dlugie wyprawy autem , mnie sie wtedy brzuch juz nie miescil za kierownice (a termin mialam na 4 sierpnia) pozdrawiam z deszczowej szkocji , z zazdroscia patrze na prognoze pogody w polsce, ponad 20 stopni, a tu leje, 14 to max, a juniora juz 3 dzien roznosi po domu bo na polko chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 czesc Kotecek odezwij się co tam u was ,wróciliscie juz z Polski ? ,napisz co załatwiliscie jakieś zdjęcia pozdrawiam i czekam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Hejka ale zakupy na allegro!! a koleżanka świadectwo pochodzenia materiału roślinnego ma i regionalizacja zachowana?? bardzo podoba mi się buk jako żywopłot, zwłaszcza "czerwony" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 18.05.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Dawno do Ciebie nie zagladalam ,a tu tyle zmian wiec po kolei... Serdeczne gratulacje rosnacej w brzuszku corenki Domku,ktory tak daleko sie juz posunal w budowie Sadzonki tez super,sama zajrze na allegro i poogladam ,co tam maja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hallloooo, jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 hallloooo, jest tu kto??? O tym samym myslalam ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ta cisza staje się powoli niepokojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 cześc Kotecek i jak tam słychać , martwimy się o Ciebie nic się nieodzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.06.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Hej Jestem Naprawdę jestem i nie ma w tym nic niepokojącego ale cieszę się, że zapytujecie co u mnie!!! Kochane jesteście!!! Po prostu nie mam jakoś "powera" do pisania dziennika. Ale to minie i zamieszczę fotki, bo jest co opisywać, zrobiliśmy schody i ogrodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ale się cieszę że sie odezwałaś a juz myslałam ze zrezygnowałaś z prowadzenia dziennika to teraz pochwal się w swoim dzienniczku co tam pozałatwialiście jak byliście w Polsce i zdjęcia !!!!!! A jak dzidzia się czuję ? to który to juz tydzień masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 11.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 nareszcie!!! dobrze, ze sie odezwalas, bo juz myslalam, ze cos nie w porzadku. jak sie czujesz? ja pamietam, ze dwa lata temu zrobienie zakupow to byl dla mnie nie lada wyczyn bo mi brzuch przeszkadzal i zasapana bylam od razu , a termin mialam podobnie jak Ty. napisz cos wiecej, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ufff!! Czyli Kotecki zyja Tak 2 miesiace bez odzywania sie to....ja bardzo przepraszam....mozna byc leniwym....ale ze az tak??? Fajnie, ze jestes spowrotem Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 witam kotecek po dłuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie cieszę sie ze wróciłaś ,ale szkoda ze tak pózno bo ja własnie pojutrze juz lecę do Polski i jakis czas mnie nie bedzie i nie bede miała dostepu do neta i niestety nie bede mogła zobaczyć dalszych postępów z waszego pobytu w Polsce tak więc pozdrawiam goraco i żegnam sie na jakiś czas ale wróce i na pewno opiszę wszystko ,mam nadzieje że juz bede miała w ręku wtedy stosowny papierek ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kotecku, Nareszcie!!!! Piekne foty widokow za oknem!! Dawaj jeszcze...dawaj wiecej...dawaj, dawaj.... No i jak Ci ciaza sluzy? Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 04.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Pieknie u Ciebie kotecek, baaardzo pieknie, a jeszcze bedzie piekniej! Okna sa sliczne! Wooow! Bylam zaskoczona kiedy przeczytalam jaka ilosc sadzonek zakupiliscie do odsadzenia, ale przypomnialam sobie ile u Was miejsca, tak, ze teraz juz ok Jak sie czuje przyszla mamusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 06.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam Widzę,że nie tylko my budujemy tak na odległość Tylko,że Wy częściej bywacie w Polsce Jak odnajdujecie się w takiej budowie? Po pierwsze,to spóźnione GRATULACJE!!! związane z powiększeniem rodzinki o małego kotecka Po drugie,bardzo ładne okna wybraliście ogrodzenie też super (gdzie zamawialiście?) Na jakim etapie teraz jesteście? Czekamy na zdjątka schodów wejściowych i tarasu,bo rysunki mnie zaciekawiły i domyślam się,że na żywo to musi wyglądać nieziemsko :D Pozdrowionka z Navan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts