Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hejka, jak tam wypoczynek budowlany w Polsce? pewnie milion spraw do zalatwienia i brak czasu na wszystko, a jak mala kiciunia w brzuszku, dokazuje juz?

szkoda, ze nie bedziesz w czerwcu w kraju to na zlot bysmy sie wybraly, ale nie wiem czy pod koniec czerwca nadawalabys sie na dlugie wyprawy autem :), mnie sie wtedy brzuch juz nie miescil za kierownice (a termin mialam na 4 sierpnia)

pozdrawiam z deszczowej szkocji :(, z zazdroscia patrze na prognoze pogody w polsce, ponad 20 stopni, a tu leje, 14 to max, a juniora juz 3 dzien roznosi po domu bo na polko chce.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

witam kotecek po dłuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie :wink: :D cieszę sie ze wróciłaś :D ,ale szkoda ze tak pózno bo ja własnie pojutrze juz lecę do Polski i jakis czas mnie nie bedzie i nie bede miała dostepu do neta i niestety nie bede mogła zobaczyć dalszych postępów z waszego pobytu w Polsce :cry:

tak więc pozdrawiam goraco i żegnam sie na jakiś czas :cry: :wink: :p ale wróce i na pewno opiszę wszystko ,mam nadzieje że juz bede miała w ręku wtedy stosowny papierek ihhihi :wink: :lol: :lol:

• 3 weeks później...

Witam

Widzę,że nie tylko my budujemy tak na odległość :) Tylko,że Wy częściej bywacie w Polsce :roll: Jak odnajdujecie się w takiej budowie?

Po pierwsze,to spóźnione GRATULACJE!!! :D związane z powiększeniem rodzinki o małego kotecka :D

Po drugie,bardzo ładne okna wybraliście :o ogrodzenie też super (gdzie zamawialiście?) :)

Na jakim etapie teraz jesteście?

Czekamy na zdjątka schodów wejściowych i tarasu,bo rysunki mnie zaciekawiły i domyślam się,że na żywo to musi wyglądać nieziemsko :D:D

Pozdrowionka z Navan ;)