mayadaski 10.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jello!!!! I co? Liwka juz na swiecie? Czekamy na niusy niecierpliwie przytupujac nozka Pozdrowienia, Trzymajcie sie cieplo! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 10.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hello kotecek! jakies wiesci?? Jednak widze, ze kazdy ciekawy a tutaj cisza? Wydaje mi sie, ze to jest cisza po ktorej bedziemy juz ... gratulowac? Wobec tego czekam cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 GRATULACJE!!! Dla rodzicow pieknej dziewczynki!! http://opinionsandexpressions.files.wordpress.com/2008/07/baby_girl_lying.png Maja PS.Ze muszalam po calym forumie szukac info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 14.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hej! O co chodzi? Skad Maja wiesz, ze to JUZ?, nooo jak moglam to przeoczyc?! Nooo nie bylo mnie w domciu dwa dni a taaakie wydarzenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.08.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Serdeczne gratulacje proszę przyjąć z okazji przyjścia na świat CUDU:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cytat z Kotecka:Chyba udało nam się stworzyć mały Cud Jaki mały???Ten cud jest jest największym z możliwych i pewnie najcenniejszym!!!GRATULUJĘ i cieszę się z WAMI !!!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 piekny cud.gratulacje!!!!!! a domek i otoczenie juz calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 17.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 17.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam, Gratulacje córki, żona już składała na innym Forum (babyboom ), a ja tutaj Was podpatruję, no i też będę zaczynał budowę na odległość. My mamy termin na 8 października, do tego czasu mam nadzieję, że fundamenty będą gotowe, a reszta w przyszłym roku, no bo trzeba trochę uciułać jeszcze w tej Irlandii. mieszkamy 30 km na północ od Dublina , miejscowość Rush. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dziś jesteśmy już 4-ty dzień po terminie. Czekamy na Liwię. Liwia, wyłaź!!!!! Life is brutal. A co!!! Jaki niecierpliwy TATA GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dziś jesteśmy już 4-ty dzień po terminie. Czekamy na Liwię. Liwia, wyłaź!!!!! Life is brutal. A co!!! Jaki niecierpliwy TATA GRATULACJE Ale to mama pisała DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.08.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, Gratulacje córki, żona już składała na innym Forum (babyboom ), a ja tutaj Was podpatruję, no i też będę zaczynał budowę na odległość. My mamy termin na 8 października, do tego czasu mam nadzieję, że fundamenty będą gotowe, a reszta w przyszłym roku, no bo trzeba trochę uciułać jeszcze w tej Irlandii. mieszkamy 30 km na północ od Dublina , miejscowość Rush. Pozdrawiamy Witaj Nie wiedzieliśmy, że mamy cichego podpatrywacza I co za spotkanie na obu forum!!! Życzymy Wam powodzenia w budowie!!! Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie w padzierniku i za to, oby już fundamenty rzeczywiście wtedy były wylane Będzie dziennik budowy? (niech bedzie, niech będzie!!!). Pozdrowienia dla ciebie i żony PS: Szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie Byłoby duuużo tematów do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.08.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dziękujemy wszystkim za gratulacje z okazji narodzin nowej lokatorki Chatki Iwy i Artka!!! http://img268.imageshack.us/img268/9769/smileyface779143.th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 witaj kotecku własnie wpadam do Ciebie a tu taka niespodzianka ogromne gratulacje córci !!!!! przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.08.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kolejna śliczna Polka na Zielonej Wyspie Gratulacje!!! ....... i cieszcie się swoim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 21.08.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, Gratulacje córki, żona już składała na innym Forum (babyboom ), a ja tutaj Was podpatruję, no i też będę zaczynał budowę na odległość. My mamy termin na 8 października, do tego czasu mam nadzieję, że fundamenty będą gotowe, a reszta w przyszłym roku, no bo trzeba trochę uciułać jeszcze w tej Irlandii. mieszkamy 30 km na północ od Dublina , miejscowość Rush. Pozdrawiamy Witaj Nie wiedzieliśmy, że mamy cichego podpatrywacza I co za spotkanie na obu forum!!! Życzymy Wam powodzenia w budowie!!! Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie w padzierniku i za to, oby już fundamenty rzeczywiście wtedy były wylane Będzie dziennik budowy? (niech bedzie, niech będzie!!!). Pozdrowienia dla ciebie i żony PS: Szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie Byłoby duuużo tematów do obgadania Postaram się prowadzić dziennik, przymierzam się do niego,a co do fundamentów, to będą zalewane we wtorek, a ja niestety nie będę, mam nadzieję, że nie zapomną mi zrobić zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 13.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 18.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Tak to jest jak się robi na odległość, nie można wszystkiego dopilnować. Jak pojedziecie, zobaczycie, to może się tak wydawać na zdjęciach tylko. U nas już rozpoczęli także, fundamenty stoją, na wiosnę reszta, a ja nawet łopaty nie trzymałem, nie było nas w Polsce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 oj nie badz żyla, wklej te zdjecia, moze nie jest az tak tragicznie, poogladamy, ocenimy, moze na zywo to lepiej bedzie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 28.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 hmmm, powiem tak, zawsze moglo byc gorzej... przyzwyczaisz sie, z czasem MOŻE nawet Ci sie spodobaja, chociaz nie przecze, z tymi okraglymi byloby duzo lepiej. a moze technicznie nie dalo sie tych okraglych zrobic?pozdrawiam, a Malutka grzeczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts