Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Widze ,ze tak samo zadko sie tu pojawiasz na forum jak i ja :). Zajrzalam jednak i widze Wasze cudo .:)

Gratuluje - coreczka przesliczna.

Domek widze do przodu .

Schodami sie nie przejmuj. Kazdy ma jakies klopsy. Moje schodki to tez niewypal ale nie martwie sie bo nic mi to nie da. Moze sie kiedys poprawi :)

Ps. Ja tez czesciej na babyboom niz na muratorze :)

Kotecek - Ty mi zazdroscisz wykonczonego (prawie) wnetrza i kibelka i kuchni..ljak napisalas a ja Ci zazdroszcze zapachu niemowlaczka w domu, stopek , ktore mozesz juz calowac i gladkosci skory , ktorej mozesz dotykac. Jak ja bym chciala juz miec swojego kurdupelka przy sobie :).

Na babyboom jestem oczywiscie emwu76 wiec tez nie trudno mnie znalezc :)

No i gratukuje drogi :).

Mnie to chyba całe wieku u Ciebie nie było...Ale super domek wygląda!! :):):):)

Będzie "rósł" razem z Liwką !! do 2010 roku!!! CZEKAMY!!! :):)

Pytanko: skąd braliście okna? i jak cenowo wyszło?? Bardzo ładny kolor, ile więcej za niego płaciliście?? Wiem że daleko mieszkamy, ale tak dla orientacji.

Buziaki. pa .

• 1 month później...

wow, ale czas zaiwania, po swoich dzieciach tego tak bardzo nie widac ale po cudzych i owszem :)

mala jest slodka i fajny ma stroj, ciekawe co przyniosl jej Mikolaj :wink:

hmmm, to widze, ze Wasze plany budowlane takie jak i nasze, czekamy na wiosne i wygrana w lotto...

pozdrawiamy, pa. junior zobaczyl zdjecie Liwki i mowi: mama fajny ten mikolaj :wink:

Dzięki!!!

W sumie to jest strój reniferowatego pomocnika Świętego Mikołaja, kupiony w dodatku na 3-6 miesięcy i tu surprise! Liwka dopiero kończy 4 a pajacyk się ledwo na niej dopina (co widać np na nóżce), co oni tu za rozmiary mają??? A może hoduję w domu GIGANTA???

Heh, ja Wam wkleję zdjęcie w prawdziwym storju Mikołaja, uszy Wam oklapną ;) Babcia przysłała z Polski, w sumie rochę taki trochę męski ten strój, ale darowanemu się nie zagląda... :wink: Nie jestem zwolenniczką męczenia dzieciaczków wkładając je w różne takie kostiumy, ale jak już jest to się założy do zjdęcia i wyśle babci, nich sie cieszy.

Hej Kotecku,

Jak fajnie ze sie odzywasz :lol: :lol:

Wklejaj jak najwiecej zdjec Malej!!

Ja niestety jestem juz na etapie potworow i zaczyna mi brakowac slodkosci bobasowych :lol: :lol:

Cale szczescie moja kuzynka jest w ciazy i za miesiac bedzie miala dzidzie...ja za to buszuje po sklepach i wykupuje wszystkie sukienki :lol: :lol: :lol: musze jakos usprawiedliwic moja chec kupowania rozowych ciuszkow :lol: :lol:

Kiedy planujesz pojechac do PL na dluzej?

Mi sie marzy sierpien - CALY - na Kaszubach.....powoli urabiam szefa by sie psychicznie do tego przygotowal :lol: :lol:

Maja

Hej Kotecku,

Jak fajnie ze sie odzywasz :lol: :lol:

Wklejaj jak najwiecej zdjec Malej!!

Kiedy planujesz pojechac do PL na dluzej?

Mi sie marzy sierpien - CALY - na Kaszubach.....powoli urabiam szefa by sie psychicznie do tego przygotowal :lol: :lol:

Maja

Obiecuję wklejać :)

Rozumiem Cię jak najbardziej z tym kupowaniem ciuszków - ja np się nie mogę powstrzymać, tyle rzeczy nakupowałabym małej, a przecież aż tak wielu rzeczy jej nie potrzeba a zreszta i tak za chwilę wyrośnie, ale jak tu się powstrzymać przed kupieniem takich słodkich paputków z uszami??? No TAK SE NE DA!!!

My też planujemy miesiąc wakacji w Polsce. Ale moze czerwiec, bo do sierpnia to się nie doczekamy ;)