kotecek 28.09.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nooo, tych schodów tam nie będzie! Wiosną rozwalamy i wykonowca robi nowe. Na swój koszt A malutka grzeczna i kochana, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No kurcze, Kotecek, co by tu powiedziec? Ksywe som, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.09.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No kurcze, Kotecek, co by tu powiedziec? Ksywe som, no! Sa straszne, tragiczne, ile oni wypili jak je robili??? Mnie sie wydaje, że one nawet na środku tego tarasu nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.09.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 GRATULUJĘ !!!! Córeczki, ślicznego domku i kwitnącego szczęścia!!! Tak trzymać!!!!!!!!!! pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jak mnie tu dawno nie było ale taka cisza no tak ....żeby małej nie obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 15.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Widze ,ze tak samo zadko sie tu pojawiasz na forum jak i ja . Zajrzalam jednak i widze Wasze cudo . Gratuluje - coreczka przesliczna. Domek widze do przodu . Schodami sie nie przejmuj. Kazdy ma jakies klopsy. Moje schodki to tez niewypal ale nie martwie sie bo nic mi to nie da. Moze sie kiedys poprawi Ps. Ja tez czesciej na babyboom niz na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cisza na budowie i cisza w dzienniku... A w domu malutkie słodziutkie stoworzonko Nie mogę się doczekać aż pokażę jej nasz domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witaj kotecek ,oj dawno Ciebie tu nie było ,dobrze że juz jesteś ,no to trzymam mocno kciuki żeby te skryte marzenie sie spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 16.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kotecek - Ty mi zazdroscisz wykonczonego (prawie) wnetrza i kibelka i kuchni..ljak napisalas a ja Ci zazdroszcze zapachu niemowlaczka w domu, stopek , ktore mozesz juz calowac i gladkosci skory , ktorej mozesz dotykac. Jak ja bym chciala juz miec swojego kurdupelka przy sobie . Na babyboom jestem oczywiscie emwu76 wiec tez nie trudno mnie znalezc No i gratukuje drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 24.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mnie to chyba całe wieku u Ciebie nie było...Ale super domek wygląda!! :):) Będzie "rósł" razem z Liwką !! do 2010 roku!!! CZEKAMY!!! :) Pytanko: skąd braliście okna? i jak cenowo wyszło?? Bardzo ładny kolor, ile więcej za niego płaciliście?? Wiem że daleko mieszkamy, ale tak dla orientacji. Buziaki. pa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Prowadzenie wykończeniówki na odległość jest pewnie jeszcze trudniejsze niż budowa SSZale życzę spełnienia planów. Rok to aż lub tylko 12 miesięcy. No i są w zapasie dwa z tego roku. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 31.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witaj kotecek, wreszcie sie pojawilas. Jak sie czujecie kobietki? Wracaj, wracaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 04.11.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Puk puk,co słychać? U nas zimno i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.12.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziękuję Wam, z jeszcze czasem do mnie zaglądacie!!! Ten rok był dość cichy na budowie, ale w przyszłym planujemy wieeeelki urlop i spróbujemy zrobic coś fajnego na naszej wiosce W sumie do wiosny już tylko parę miesięcy Pozdrawiamy serdecznie Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witam mała juz taka duża !! i jaka słodka ,a do wiosny juz blizej niz dalej ihihih ,miną swieta i juz z górki pójdzie ,ja oczywiście zaglądam do Ciebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wow, ale czas zaiwania, po swoich dzieciach tego tak bardzo nie widac ale po cudzych i owszem mala jest slodka i fajny ma stroj, ciekawe co przyniosl jej Mikolaj hmmm, to widze, ze Wasze plany budowlane takie jak i nasze, czekamy na wiosne i wygrana w lotto... pozdrawiamy, pa. junior zobaczyl zdjecie Liwki i mowi: mama fajny ten mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.12.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzięki!!! W sumie to jest strój reniferowatego pomocnika Świętego Mikołaja, kupiony w dodatku na 3-6 miesięcy i tu surprise! Liwka dopiero kończy 4 a pajacyk się ledwo na niej dopina (co widać np na nóżce), co oni tu za rozmiary mają??? A może hoduję w domu GIGANTA??? Heh, ja Wam wkleję zdjęcie w prawdziwym storju Mikołaja, uszy Wam oklapną Babcia przysłała z Polski, w sumie rochę taki trochę męski ten strój, ale darowanemu się nie zagląda... Nie jestem zwolenniczką męczenia dzieciaczków wkładając je w różne takie kostiumy, ale jak już jest to się założy do zjdęcia i wyśle babci, nich sie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hej Kotecku, Jak fajnie ze sie odzywasz Wklejaj jak najwiecej zdjec Malej!! Ja niestety jestem juz na etapie potworow i zaczyna mi brakowac slodkosci bobasowych Cale szczescie moja kuzynka jest w ciazy i za miesiac bedzie miala dzidzie...ja za to buszuje po sklepach i wykupuje wszystkie sukienki musze jakos usprawiedliwic moja chec kupowania rozowych ciuszkow Kiedy planujesz pojechac do PL na dluzej? Mi sie marzy sierpien - CALY - na Kaszubach.....powoli urabiam szefa by sie psychicznie do tego przygotowal Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No faktycznie Liwka rośnie jak na drożdżach . Z przyjemnością tu zaglądamy w poszukiwaniu nowych wieści, więc i Ty pisz czasami . Pozdrawiam! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.12.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej Kotecku, Jak fajnie ze sie odzywasz Wklejaj jak najwiecej zdjec Malej!! Kiedy planujesz pojechac do PL na dluzej? Mi sie marzy sierpien - CALY - na Kaszubach.....powoli urabiam szefa by sie psychicznie do tego przygotowal Maja Obiecuję wklejać Rozumiem Cię jak najbardziej z tym kupowaniem ciuszków - ja np się nie mogę powstrzymać, tyle rzeczy nakupowałabym małej, a przecież aż tak wielu rzeczy jej nie potrzeba a zreszta i tak za chwilę wyrośnie, ale jak tu się powstrzymać przed kupieniem takich słodkich paputków z uszami??? No TAK SE NE DA!!! My też planujemy miesiąc wakacji w Polsce. Ale moze czerwiec, bo do sierpnia to się nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts