kotecek 14.03.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 kotecek ostatni wpis powalil mnie swoja dlugoscia jednak w niczym to nie umniejsza jego waznosci,gratuluje pradu!!! kiedy wyjazd do Polski?, jedziecie na swieta?, moze zdasz relacje zdjeciowa z pradowania , pozdrawiam. Dziękuję Do Polski jedziemy za miesiąc! Już się nie mogę doczekać, nie byliśmy tam prawie ROK!!! Budowa praktycznie stoi w miejscu... No, oprócz tego prądu... Zdjęć z prądowania na pewno nie będzie, bo wszystko odbywało się bez naszego udziału dopiero za miesiąc narobię jakichś fotek Dziękuję za pamięć i pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek3 14.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A no to podobnie jak my na odległość... Nam za wszystko (tz na razie wycena) wyszło około 12tyś z materiałem Planujemy ruszyć w kwietniu, zobaczymy jak to będzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A nie korci Was, by się tam gdzieś w Dublinie spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 14.03.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 He Kotecku! Jak dobrze, ze u Was postepy!! Odezwij sie czesciej http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 11.11.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witaj Po baaaaaaaaaaaardzo długiej nieobecności . Twój dziennik czytałam z zapartym tchem niemalże od samego początku, nie mając jeszcze własnej budowy , niebanalny sposób prowadzenia dziennika i przedstawiania kolejnych postępów budowlanych powodował że zawsze z niecierpliwością wracałam do lektury . W ostatnich miesiącach to się zmieniło, przestałaś uzupełniać dziennik i informować o postępach budowlanych . Dzisiaj kiedy w spisie dzienników zobaczyłam wasz dziennik strasznie się ucieszyłam że wróciłaś , szkoda że zostawiłaś tylko lakoniczny komunikat Bardzo wam kibicuję i mam nadzieję że wrócisz na forum ze swoją spontanicznością , jestem przekonana że nie tylko ja czekam na to z niecierpliwością Pozdrawiam serdecznie Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Kotecek.... No wszelki duch..... dobrze, że coś napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Kotecek.... No wszelki duch..... dobrze, że coś napisałaś Pomyslalam to samo:D Kotecek, wroc do nas...napisz cos wiecej...please!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 12.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 No to ja też się dopiszę. Miło Cię znowu widzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 22.11.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć kochani! Nooo, długo mnie tu nie było! Dzieki za cudowne słowa, szczególnie Pawciuniu Atijo, ty też! Nie miałam pojecia, że czytaliście mój dziennik! Maya i Ktośku - was też świetnie widzieć Tylko, ze... widzicie, teraz nadszedł taki czas w budowie domu, że... nie chciałabym już publikować informacji na temat postępów w wykańczaniu domu... Sami wiecie - napiszę, że założyliśmy kaloryfery na nastepny dzień znikną Nigdy nie wiadomo, kto to czyta... Często zaskakiwały mnie wiadomoąści od ludzi, którzy bezbłędnie wypatrzyli nasz dom na szczycie wzgórza ;/ A przecież adresu nie podawałam Poza tym - z innych jeszcze wzglegów postanowiłam całkowicie usunąć ten Dziennik. Przenoisłam go w nowe, prywatne miejsce, bo bardzo jestem do niego przywiazana i nie umiałabym go tak po prostu skasować Czasami po prostu lepiej jest nie istnieć w sieci... Byc może będę go jeszcze prowadzic, choć prawdę mówiąc, pisanie bez publiki przestaje być zabawne i wciagające A tak by the way... Tyle mnie tu niebyło i wcale nie podoba mi się nowy wygląd forum!!!! Czy oni nie znają powiedzenia: lepsze jest wrogiem dobrego??? I gdzie do cholery sa emitikonki???? Muszę koniecznie zaglądnąć co u Was słychać Pewnie juz zamieszkaliście a my dalej w lesie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.11.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 hej Iwonko, No szkoda, ze tak zadecydowalas. Pamietaj tylko, by usunac takze z blogu budowlanego. Musisz poprosic moderatora (mi Ponury63 usunal moj blog...ale i On on sam gdzies sie zawieruszyl) Powodzenia na przyszlosc!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 22.11.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Maju, a czy mogłabyś mi podpowiedzieć GDZIE ja mam poprosić tego moderatora o usunięcie bloga? Co oni za masakrę z tymi blogami wymyslili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.11.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Maju, a czy mogłabyś mi podpowiedzieć GDZIE ja mam poprosić tego moderatora o usunięcie bloga? Co oni za masakrę z tymi blogami wymyslili??? Hmmm... ja na watku "Uwagi o naszym Forum" poprosilam Ponurego63 i on mi skasowal bloga...te numerki pod Twoim avatarem "Wpisy w Dziennikach Budowy" jak nacisniesz to przekieruja Cie na blogowa forme Twojego dziennika....dziennik masz teraz w dwoch miejscach: na blogu FM i w watku "Dzienniki Budowy" Moze napisz priva do EDZI lub Admina Forum? Kiedys gdzies byl temat i ludzie sie dopisywali, ktorzy chcieli miec usuniete blogi z FM...teraz nie moge znalezc...jak zawsze Murphy's law...potrzebujesz to nie ma... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.12.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia:http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/zlobek2.jpg http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.06.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Zaglądałem na bloga, ale teraz wymaga rejestracji, więc nie wiem co tam się dzieje u Was. Z tą Irlandią masz rację. My też byliśmy kwiecień/maj w polce na miesiąc, to było ładnie. A tu w tym roku już całkiem nieładnie, żeby dwa tygodnie chociaż lata było.Co do bloga to sięnie przejmuj, teraz już nie przenosi. Jak to wprowadzili, to wszystko zostało przeniesione, a teraz jak chcesz to omżesz pisać tam, a jak nie to normalnie. Chyba da się to też usunąć, trzeba chyba napisać do jakiegoś admina, czy moderatora. Sam się zbieram za to, bo nie używam tego bloga.A co do postępów, to dobrze że idziecie do przodu. Nie jest to łątwa, jak się tak krótko jest w Polsce, coś o tym wiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 22.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Fajnie, że się odezwałaś po tak dłuuugiej przerwie. Śledziłam dziennik z wielką uwagą bo i my na odległość budujemy, dowodzimy z Dublina również Cieszę się że drzewka ocalały, byłaby ogromna szkoda. My na naszej działce mamy sosenki, takie samosiewki, ale na samym środeczku rosną i nie miliśmy serca ich usuwać, nawet prosiliśmy ekipę o litośc dla nich w trakcie budowy:) Mam nadzieję, ze wrócisz na łono dziennika, bo chętnie poczytam o postępach! A co do pogody TU to już brak słów - rozpacz i zgrzytanie zębów, a i deprecha gotowa. Szczególnie telefonach od mamy i opowieścach o 25 stopniach celsjusza:) Tych o sezonie truskawkowym już nawet nie chcę słuchać! wrrrr.... Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.08.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam! Ja również z niecierpliwością oczekuję nowych wpisów. Szczególnie, żeśmy prawie sąsiadami (jakieś 15 min.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 22.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hejka kochani )) Dzieki za milusie słowa! U nas ok, podjęliśmy WIELKĄ decyzję )) Za rok wracamy do kraju zamieszkać na naszej Skarpie (Skarpa jest dobry kawałek za domem, ale tak sobie to nasze miejsce nazywam). Tymczasem piszę sobie na blogu... ale jego adresu tu nie podam. Zainteresowanych prosze o kontakt PW albo jakos tak Idzie ku lepszemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 22.09.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam! Ja również z niecierpliwością oczekuję nowych wpisów. Szczególnie, żeśmy prawie sąsiadami (jakieś 15 min.) Kobito, naprawde 15 min???? To ja chcę wiedziec więcej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts