kotecek 12.03.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jeśli konkurs aktualny to ja wiem!!! Jasne, ze aktualny!!!! ZGADUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 CRX rocznik 91? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 12.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 witam Hm no Prad tam jest , woda tez i telefon , a kanalize maja robic za 2 lat,no a sama dzialka to beda pewnie groszowe sprawy lub prezent(slubny) bo to wlasnosc rodziny mojej ukochanej, do miasta 10 tysiecznego jest 6 km a do miasta300tysiecznego 20km . Wioska jest nad woda a wokol lasy wiec okolice sliczne , mysle ze to raczej zdecyduje ze tam osiadziemy Oczywiscie i auto sie znajdzie (przywioze z usa)jekies z napedem na 4 kolka ,tylko jakies tam obawy sa tu mieszkam w miescie 200tys pelno ludzi wszedzie krok , a tak nagle zmian rzeczywistosci , jezyka i jeszcze malutka wioska, 9 lat niebylem w Polsce wiec pewnie bedzie to spora zmiana Ale co tam do odwaznych swiat nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.03.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 CRX rocznik 91? OSIN jestes wielki WYGRALES!!! Tyle tylko,ze to miala byc "jedynka" ballade pierwszej generacji Rocznik 86. Czarna Jechalismy nia do slubu!!! Tygrys sam ja rozbebeszyl calkowicie, zmienil silnik, malowal (czarna perla). Kto widzial choc raz ten woz, chcial sie nim przejechac, kto sie nim przejechal, chce go miec Tygrys jest wielkim, wielkim fanem (ja tez). Co do nagrody - nie byla wyznaczona, wiec - co bys chcial??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 przejechać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.03.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 witam Hm no Prad tam jest , woda tez i telefon , a kanalize maja robic za 2 lat, no a sama dzialka to beda pewnie groszowe sprawy lub prezent(slubny) bo to wlasnosc rodziny mojej ukochanej, do miasta 10 tysiecznego jest 6 km a do miasta300tysiecznego 20km . Wioska jest nad woda a wokol lasy wiec okolice sliczne , mysle ze to raczej zdecyduje ze tam osiadziemy Oczywiscie i auto sie znajdzie (przywioze z usa)jekies z napedem na 4 kolka ,tylko jakies tam obawy sa tu mieszkam w miescie 200tys pelno ludzi wszedzie krok , a tak nagle zmian rzeczywistosci , jezyka i jeszcze malutka wioska, 9 lat niebylem w Polsce wiec pewnie bedzie to spora zmiana Ale co tam do odwaznych swiat nalezy. Dokladnie, i tak trzymac! Zazdroszcze tego lasu i wody troszeczke. To musza byc sliczne okolice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.03.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 przejechać się Tak myslalam Tylko jak my to zorganizujemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nic się nie martw; damy radę Ja właśnie w 91-ym "ujeżdzałem" dwójkę stąd moja sugestia, ale teraz jak się przyglądam faktycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 13.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wygląda na to, że w ładnym miejscu się będziecie budowali... Zastanawia mnie tylko, czy nie lepiej (łatwiej, ekonomiczniej) wrzucić cały stan surowy komuś, kto zadba o robotników, materiały, zaplecze i wszystkie inne drobiazgi i samemu zająć się tym, co wychodzi najlepiej, czyli własną pracą... Zwłaszcza, że pracujecie poza krajem? chyba, że Wam się nie spieszy.... Anyway, pozdrawiam i życzę szybkiej i bezstresowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 14.03.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Czesio mnie odwiedzil!!! CZESIO! Kocham Czesia!!! A co do zrzucania stanu surowego na "kogos" to tak wlasnie bedzie, a my tylko na wakacje sobie przyjedziemy w lipcu i pozniej znow do Dublina. Bo pieniazki potrzebne, jak najbardziej A wakacje tez sie nam naleza jak najbardziej, a co?! (juz sie nie moge doczekac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 15.03.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam serdecznie widoczki piekne ..... my tez jestesmy obecnie w irl i marzymy o domku w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 15.03.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 wlasciwie marzenie powoli sie materializuje bo projekt juz kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witaj Kotecek !Szkoda, że to Twoje miejsce trochę daleko od naszego, bo moglibyście nam "pożyczyc" murarzy - do lipca pewnie by skończyli... A tymczasem nasi dalej za granicą kończą jakąś robotę. Mają wrócic, ale czy napewno ...Obiecałaś coś o kominku i szczególnym wykorzystaniu piwnicy. Czekamy!pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 18.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 jak miło znowu sie spodkać dzieki za wiadomosc nie wiedzielismy, że na te mapy trzeba tak długo czekac no a teraz juz wiemy moze do sierpnia sie wyrobimy ,myslimy sobie żewczesniej też było by dobrze. cały czas zastanawiamy sie nad ekipą budowlaną,górale powiedzieli nam 35-40 tys.za stan surowy otwarty, a 2 ekipa ze strony muratora 51 tys.no i mamy problem,szukamy jeszcze ciągle i wciąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 18.03.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to ja sie pochwale, ze nasza ekipa wezmie 20 tys ale bez dachu i bez wykopow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 18.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hejka ceny za robocizne sa bardzo zroznicowane. 20 tys to chyba dorba cena choc dach jest najdrozszy. my dopiero w kwietniu ustalimy ostateczna cene z ekipa - mam nadzieje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam serdecznie widoczki piekne ..... my tez jestesmy obecnie w irl i marzymy o domku w pl Pozdrawiam Was szczegolnie serdecznie,bo tez pracujecie w Irlandii Zycze Wam powodzenia i czekam az zalozycie dziennik budowy. Jak widac na moim przykladzie - nic sie jeszcze nie buduje a dziennk zyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 19.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 myslalam o zalozeniu dziennika ale nigdy sie nie zebralam pozdrowienia z poludnia irl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 20.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 rzeczywiście coś mi się popi... ło z tym wpisem nie tam, gdzie trzeba... przepraszam i składam samokrytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Spoko, nie Ty jeden W sumie straszne zagmatwanie z tymi dziennikami i komentarzami. A admina nie rozumiem, raz usuwa takie wiadmosci raz nie. Ja juz nic nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts