Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowo 9 - Chatka Iwy i Artka! :)

kotecek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam

Hm no Prad tam jest , woda tez i telefon , a kanalize maja robic za 2 lat,

no a sama dzialka to beda pewnie groszowe sprawy lub prezent(slubny) bo to wlasnosc rodziny mojej ukochanej, do miasta 10 tysiecznego jest 6 km a do miasta300tysiecznego 20km .

Wioska jest nad woda a wokol lasy wiec okolice sliczne , mysle ze to raczej zdecyduje ze tam osiadziemy

Oczywiscie i auto sie znajdzie (przywioze z usa)jekies z napedem na 4 kolka ,tylko jakies tam obawy sa tu mieszkam w miescie 200tys pelno ludzi wszedzie krok , a tak nagle zmian rzeczywistosci , jezyka i jeszcze malutka wioska, 9 lat niebylem w Polsce wiec pewnie bedzie to spora zmiana

Ale co tam do odwaznych swiat nalezy.

CRX rocznik 91?

OSIN jestes wielki WYGRALES!!!

Tyle tylko,ze to miala byc "jedynka" ballade pierwszej generacji :) Rocznik 86.

Czarna :)

Jechalismy nia do slubu!!!

Tygrys sam ja rozbebeszyl calkowicie, zmienil silnik, malowal (czarna perla). Kto widzial choc raz ten woz, chcial sie nim przejechac, kto sie nim przejechal, chce go miec :) Tygrys jest wielkim, wielkim fanem (ja tez).

Co do nagrody - nie byla wyznaczona, wiec - co bys chcial??? :wink:

witam

Hm no Prad tam jest , woda tez i telefon , a kanalize maja robic za 2 lat,

no a sama dzialka to beda pewnie groszowe sprawy lub prezent(slubny) bo to wlasnosc rodziny mojej ukochanej, do miasta 10 tysiecznego jest 6 km a do miasta300tysiecznego 20km .

Wioska jest nad woda a wokol lasy wiec okolice sliczne , mysle ze to raczej zdecyduje ze tam osiadziemy

Oczywiscie i auto sie znajdzie (przywioze z usa)jekies z napedem na 4 kolka ,tylko jakies tam obawy sa tu mieszkam w miescie 200tys pelno ludzi wszedzie krok , a tak nagle zmian rzeczywistosci , jezyka i jeszcze malutka wioska, 9 lat niebylem w Polsce wiec pewnie bedzie to spora zmiana

Ale co tam do odwaznych swiat nalezy.

Dokladnie, i tak trzymac! :D

Zazdroszcze tego lasu i wody troszeczke. To musza byc sliczne okolice!!!

Wygląda na to, że w ładnym miejscu się będziecie budowali... Zastanawia mnie tylko, czy nie lepiej (łatwiej, ekonomiczniej) wrzucić cały stan surowy komuś, kto zadba o robotników, materiały, zaplecze i wszystkie inne drobiazgi ;) i samemu zająć się tym, co wychodzi najlepiej, czyli własną pracą... Zwłaszcza, że pracujecie poza krajem? chyba, że Wam się nie spieszy....

Anyway, pozdrawiam i życzę szybkiej i bezstresowej budowy :)

Czesio mnie odwiedzil!!! CZESIO! Kocham Czesia!!! :lol:

A co do zrzucania stanu surowego na "kogos" to tak wlasnie bedzie, a my tylko na wakacje sobie przyjedziemy w lipcu i pozniej znow do Dublina. Bo pieniazki potrzebne, jak najbardziej :lol:

A wakacje tez sie nam naleza jak najbardziej, a co?! :D

(juz sie nie moge doczekac).

Witaj Kotecek !

Szkoda, że to Twoje miejsce trochę daleko od naszego, bo moglibyście nam "pożyczyc" murarzy - do lipca pewnie by skończyli... A tymczasem nasi dalej za granicą kończą jakąś robotę. Mają wrócic, ale czy napewno ...

Obiecałaś coś o kominku i szczególnym wykorzystaniu piwnicy. Czekamy!

pozdrawiam

aka

jak miło znowu sie spodkać :D

dzieki za wiadomosc nie wiedzielismy, że na te mapy trzeba tak długo czekac no a teraz juz wiemy :wink:

moze do sierpnia sie wyrobimy ,myslimy sobie żewczesniej też było by dobrze.

cały czas zastanawiamy sie nad ekipą budowlaną,górale powiedzieli nam 35-40 tys.za stan surowy otwarty, a 2 ekipa ze strony muratora 51 tys.no i mamy problem,szukamy jeszcze ciągle i wciąż.