agika 10.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Przymierzam sie do tych glazur, czy ktos z Was moze ma takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 13.01.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Mam płytki grespania ale inna seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 13.01.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dzieki za odpowiedz I co zadowolona jestes, a jaka masz serie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 14.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też mam kafle Grespania seria Natura Merbau. Są rewelacyjne, ale ciąć trzeba czymś bardzo ostrym, bo twarde są diabelnie. No i przekonałam się, że zamawiać trzeba z jednej serii- zabrakło i następne są już znacznie ciemniejsze. Te moje, krawędzie maja proste jak od linijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 14.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mam vanadio beige 45X45 w salonie, wyglądają bardzo ładnie.Nic więcej nie mogę powiedzieć bo jeszcze nie mieszkamy ale glazurnik nie narzekał na te plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 14.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mam Grespanii serię Veneto (ochra + marrone) oraz Saboya (bianko+marrone) Na razie są zakupione, leżą w garażu w pudełkach i czekają na "fachowca".Na razie mogę tylko powiedzieć ,że są cudne , co do jakości to dopiero wypowiem się po ułożeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja też mam kafle Grespania seria Natura Merbau. Są rewelacyjne, ale ciąć trzeba czymś bardzo ostrym, bo twarde są diabelnie. No i przekonałam się, że zamawiać trzeba z jednej serii- zabrakło i następne są już znacznie ciemniejsze. Te moje, krawędzie maja proste jak od linijki. ja chcę mieć te płytki na całym salonie + jadalnia napisz coś więcej - jak się myją, czy nie ma zamazaków? gdzie kupiłaś i po ile - jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts