joan 10.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Hity - są do tańców-wygibańców Muzyka - do słuchania moim zdaniem oczywiście a-ha - przy Apologize świrowałam z mężem na sylwestra...czego się nie robi żeby dzieci rozbawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Hity - są do tańców-wygibańców Muzyka - do słuchania moim zdaniem oczywiście a-ha - przy Apologize świrowałam z mężem na sylwestra...czego się nie robi żeby dzieci rozbawić... Hity - są do tańców-wygibańców Muzyka - do słuchania moim zdaniem oczywiście sama ze sobą gadasz??? .Byłaś z dziećmi na sylwka? Czy hity to nie muzyka? a czy hit nie może być muzyką do słuchania? Chyba ,że ja coś mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.01.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana (no dobra- do 2 w nocy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 z czasow gdzy mialem wasa. * "The 1st Album" (1985) o "You're My Heart, You're My Soul" (singel, 1984) o "You Can Win If You Want" (singel, 1985) * "Let's Talk About Love" (1985) o "Cheri Cheri Lady" (singel, 1985) * "Ready For Romance" (1986) o "Brother Louie" (singel, 1986) o "Atlantis Is Calling" (singel, 1986) * "In the Middle of Nowhere" (1986) o "Geronimo's Cadillac" (singel, 1986) o "Give Me Peace On Earth" (singel, 1986) * "Romantic Warriors" (1987) o "Jet Airliner" (singel, 1987) * "In the Garden of Venus" (1987) o "In 100 Years" (singel, 1987) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana (no dobra- do 2 w nocy ). Powiedziała nie to siamo .No to jak!!! A to odmiana bąbelków?szbąbelków...nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.01.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana (no dobra- do 2 w nocy ). Powiedziała nie to siamo .No to jak!!! A to odmiana bąbelków?szbąbelków...nie wiedziałem. że Coo? eeeeech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Powiedziała nie to siamo .No to jak!!! A to odmiana bąbelków?szbąbelków...nie wiedziałem. no nie. "Give Me Peace On Earth" (singel, 1986) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana (no dobra- do 2 w nocy ). Powiedziała nie to siamo .No to jak!!! A to odmiana bąbelków?szbąbelków...nie wiedziałem. że Coo? eeeeech...nieważne... Jajeczko z łopateczką albo z pęteleczką Moim zdaniem to nie to samo. wymienkłemmmm kobito...A jak ja już wymienkaaaam to och. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Pamietasz utworek...gimi hop dżołana,gimi hop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła ...raczej za tekstami "utworow" niepecjalnego solisty. Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła ...raczej za tekstami "utworow" niepecjalnego solisty. Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy.... No,no... A inna zwrotka to jakoś tak.... Progenii czas nowa płyta Już kolejny przebój nocy wciska mu mózg Ten nasz Q Nerwowo chwyta I pod skórą jak automat wali mu puls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła ...raczej za tekstami "utworow" niepecjalnego solisty. Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy.... No,no... A inna zwrotka to jakoś tak.... Progenii czas nowa płyta Już kolejny przebój nocy wciska mu mózg Ten nasz Q Nerwowo chwyta I pod skórą jak automat wali mu puls ....widze ze ladnie spiewasz, a i ladnie skaczesz "gimi hop". Prawie jak Małysz, tylko ten wąs Kalinowskiego. ps. no, ale cos musi stanowic 1% substancji stalych w organizmie, laczac sie z 99% wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Skoro Q już jest w oddaliGdzieś tam sobie ....tra la la la walito zaśpiewam mu zwroteczkęjak polubił joaneczkę Śpiewać każdy może trochę lepiej trochę gorzeja przy takim mózg talenciebędzie u niej pewne wzięcie cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Skoro Q już jest w oddali Gdzieś tam sobie ....tra la la la wali to zaśpiewam mu zwroteczkę jak polubił joaneczkę Śpiewać każdy może trochę lepiej trochę gorzej a przy takim mózg talencie będzie u niej pewne wzięcie cdn czy jest tlumacz na sali? Chcialbym wszystkich czytajacych przeprosic, za wprowadzenie ich w blad. Zawartosci wody miala wynosic 99,999%. Reszta to wasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.01.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 NS Martwię się o ciebie... Powiedz: Jakiż to masz problem, który mógłby usprawiedliwić twą galopującą destrukcję osobowości forumowej...przeciez było juz lepiej,,,dostawałes pochwały...i znowu płyniesz? Jak się nie uspokoisz to poskarżę sie Twojej Gosi i po kobiecemu namówię, to ci tyłek przetrzepie i za wąsy wytarga... A teraz oddychaj (pamietasz?) przez nos, i licz do dziesięciu. Jeślisz Facet to odpuść, zamknij kompa, zrób cos pożytecznego (mogą być to świństwa - oczyszczają - także umysł... ) No, już, szybciutko... aha- Tylko mi tu juz nie odpisuj...bo miało byc o muzyce Pa :wink coś dla ukojenia....(muzyka od 1 min) http://pl.youtube.com/watch?v=BJjW7IoW7Uo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 hehehe no nie, fajny wewatek. Cheri Cheri wąsy, gimi hop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 NS Martwię się o ciebie... Powiedz: Jakiż to masz problem, który mógłby usprawiedliwić twą galopującą destrukcję osobowości forumowej...przeciez było juz lepiej,,,dostawałes pochwały...i znowu płyniesz? Jak się nie uspokoisz to poskarżę sie Twojej Gosi i po kobiecemu namówię, to ci tyłek przetrzepie i za wąsy wytarga... A teraz oddychaj (pamietasz?) przez nos, i licz do dziesięciu. Jeślisz Facet to odpuść, zamknij kompa, zrób cos pożytecznego (mogą być to świństwa - oczyszczają - także umysł... ) No, już, szybciutko... aha- Tylko mi tu juz nie odpisuj...bo miało byc o muzyce Pa :wink coś dla ukojenia....(muzyka od 1 min) http://pl.youtube.com/watch?v=BJjW7IoW7Uo Niestety to jest silniejsze ode mnie.Nadwrażliwość na Twojego przywiązanego pieska jest tak mocna ,że choćbym chciał to nie mogę,spełnić twojej prośby. Przecież nie o to chodzi ,że NS się zmienił.Chodzi o to ,że to ty jesteś jeszcze bardziej inna.Używasz jakiegoś dziwnego słownictwa wobec mojej skromnej osoby,Mniejsza o to.Nie ty będziesz mnie uczyć etyki na tym zacnym forum bo jesteś tylko taką małą szarą myszką.Widzisz zmuszasz mnie do tego ,żebym przepraszał za coś czego nie zrobiłem.Bujaj sie z Q bo na razie nadajecie na tych samych falach matko dyrektorko. włączając sie we wącio bo miało byc o muzyce posłuchaj na koniec tego: Glamour DJ's - Whiskey In The Jar.Daj sie ponieść tym wygibasom.... http://muzyka.interia.pl/teledyski?gclid=CLHMuOzF7JACFQjolAod7W-ZrA koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 NS Martwię się o ciebie... Powiedz: Jakiż to masz problem, który mógłby usprawiedliwić twą galopującą destrukcję osobowości forumowej...przeciez było juz lepiej,,,dostawałes pochwały...i znowu płyniesz? Jak się nie uspokoisz to poskarżę sie Twojej Gosi i po kobiecemu namówię, to ci tyłek przetrzepie i za wąsy wytarga... A teraz oddychaj (pamietasz?) przez nos, i licz do dziesięciu. Jeślisz Facet to odpuść, zamknij kompa, zrób cos pożytecznego (mogą być to świństwa - oczyszczają - także umysł... ) No, już, szybciutko... aha- Tylko mi tu juz nie odpisuj...bo miało byc o muzyce Pa :wink coś dla ukojenia....(muzyka od 1 min) http://pl.youtube.com/watch?v=BJjW7IoW7Uo Niestety to jest silniejsze ode mnie.Nadwrażliwość na Twojego przywiązanego pieska jest tak mocna ,że choćbym chciał to nie mogę,spełnić twojej prośby. Przecież nie o to chodzi ,że NS się zmienił.Chodzi o to ,że to ty jesteś jeszcze bardziej inna.Używasz jakiegoś dziwnego słownictwa wobec mojej skromnej osoby,Mniejsza o to.Nie ty będziesz mnie uczyć etyki na tym zacnym forum bo jesteś tylko taką małą szarą myszką.Widzisz zmuszasz mnie do tego ,żebym przepraszał za coś czego nie zrobiłem.Bujaj sie z Q bo na razie nadajecie na tych samych falach matko dyrektorko. włączając sie we wącio bo miało byc o muzyce posłuchaj na koniec tego: Glamour DJ's - Whiskey In The Jar.Daj sie ponieść tym wygibasom.... http://muzyka.interia.pl/teledyski?gclid=CLHMuOzF7JACFQjolAod7W-ZrA koniec. tylko sie nie wieszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Pal gumę Q...to taki nowy trend w muzyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts