Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[WYDZIELONY] po-Sylwestrowy wątek karnawałowy z karaoke

joan

Recommended Posts

Hity - są do tańców-wygibańców :wink:

Muzyka - do słuchania 8)

moim zdaniem oczywiście :wink:

a-ha - przy Apologize świrowałam z mężem na sylwestra...czego się nie robi żeby dzieci rozbawić... 8) :lol:

Hity - są do tańców-wygibańców

Muzyka - do słuchania

moim zdaniem oczywiście

sama ze sobą gadasz??? :o :roll: .Byłaś z dziećmi na sylwka?

Czy hity to nie muzyka? a czy hit nie może być muzyką do słuchania? :roll: Chyba ,że ja coś mylę. :oops: :wink:

Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. :wink:

A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki :lol: (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana :lol: :lol: :lol: (no dobra- do 2 w nocy :wink: ).

z czasow gdzy mialem wasa. :lol:

* "The 1st Album" (1985)

o "You're My Heart, You're My Soul" (singel, 1984)

o "You Can Win If You Want" (singel, 1985)

* "Let's Talk About Love" (1985)

o "Cheri Cheri Lady" (singel, 1985)

* "Ready For Romance" (1986)

o "Brother Louie" (singel, 1986)

o "Atlantis Is Calling" (singel, 1986)

* "In the Middle of Nowhere" (1986)

o "Geronimo's Cadillac" (singel, 1986)

o "Give Me Peace On Earth" (singel, 1986)

* "Romantic Warriors" (1987)

o "Jet Airliner" (singel, 1987)

* "In the Garden of Venus" (1987)

o "In 100 Years" (singel, 1987)

:D

Moim zdaniem to nie to samo. Nie gadam sama ze sobą. To pośpiech w pracy. :wink:

A na Sylwka świrowaliśmy z dzieciakami - ulepiliśmy gigant-bałwana ze śniegu z własnej działki :lol: (dlatego był to dla nas wyjątkowy bałwan) - rozpaliliśmy w ogrodzie pochodnie, były sztuczne ognie i dużo szbąbelków z Picolo - i tańce-wygibańce - do białego rana :lol: :lol: :lol: (no dobra- do 2 w nocy :wink: ).

Powiedziała :o :o :p :wink: nie to siamo .No to jak!!! 8)

A to odmiana bąbelków?szbąbelków...nie wiedziałem. :oops: :wink:

że Coo? :roll:

eeeeech...8)

że Coo? :roll:

eeeeech...nieważne... 8)

Jajeczko z łopateczką albo z pęteleczką :p :p :p

Moim zdaniem to nie to samo.

wymienkłemmmm 8) 8) 8) kobito...A jak ja już wymienkaaaam to och. :wink: :wink: :wink:

joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła 8) 8) 8) :wink:

...raczej za tekstami "utworow" niepecjalnego solisty. :p Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy.... :lol:

No,no... A inna zwrotka to jakoś tak....

Progenii czas nowa płyta

Już kolejny przebój nocy wciska mu mózg

Ten nasz Q Nerwowo chwyta

I pod skórą jak automat wali mu puls

:D :D :D

joan-dżołan,,,,znowu progenia za tobą przylazła 8) 8) 8) :wink:

...raczej za tekstami "utworow" niepecjalnego solisty. :p Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy, Cheri Cheri wąsy.... :lol:

No,no... A inna zwrotka to jakoś tak....

Progenii czas nowa płyta

Już kolejny przebój nocy wciska mu mózg

Ten nasz Q Nerwowo chwyta

I pod skórą jak automat wali mu puls

:D :D :D

....widze ze ladnie spiewasz, a i ladnie skaczesz "gimi hop". Prawie jak Małysz, tylko ten wąs Kalinowskiego. 8)

ps. no, ale cos musi stanowic 1% substancji stalych w organizmie, laczac sie z 99% wody. :p

Skoro Q już jest w oddali

Gdzieś tam sobie ....tra la la la wali

to zaśpiewam mu zwroteczkę

jak polubił joaneczkę

Śpiewać każdy może

trochę lepiej trochę gorzej

a przy takim mózg talencie

będzie u niej pewne wzięcie

cdn

czy jest tlumacz na sali? :roll:

Chcialbym wszystkich czytajacych przeprosic, za wprowadzenie ich w blad. :oops:

Zawartosci wody miala wynosic 99,999%. :p Reszta to wasy. :p

NS Martwię się o ciebie... :cry: Powiedz:

Jakiż to masz problem, który mógłby usprawiedliwić twą galopującą destrukcję osobowości forumowej...przeciez było juz lepiej,,,dostawałes pochwały...i znowu płyniesz?

Jak się nie uspokoisz to poskarżę sie Twojej Gosi i po kobiecemu namówię, to ci tyłek przetrzepie i za wąsy wytarga... :roll:

A teraz oddychaj (pamietasz?) przez nos, i licz do dziesięciu. Jeślisz Facet to odpuść, zamknij kompa, zrób cos pożytecznego (mogą być to świństwa - oczyszczają - także umysł... 8) )

No, już, szybciutko...

aha- Tylko mi tu juz nie odpisuj...bo miało byc o muzyce Pa :wink

coś dla ukojenia....(muzyka od 1 min) http://pl.youtube.com/watch?v=BJjW7IoW7Uo

Jakiż to masz problem, który mógłby usprawiedliwić twą galopującą destrukcję osobowości forumowej...przeciez było juz lepiej,,,dostawałes pochwały...i znowu płyniesz?

Jak się nie uspokoisz to poskarżę sie Twojej Gosi i po kobiecemu namówię, to ci tyłek przetrzepie i za wąsy wytarga... :roll:

A teraz oddychaj (pamietasz?) przez nos, i licz do dziesięciu. Jeślisz Facet to odpuść, zamknij kompa, zrób cos pożytecznego (mogą być to świństwa - oczyszczają - także umysł... 8) )

No, już, szybciutko...

Niestety to jest silniejsze ode mnie.Nadwrażliwość na Twojego przywiązanego pieska jest tak mocna ,że choćbym chciał to nie mogę,spełnić twojej prośby.

Przecież nie o to chodzi ,że NS się zmienił.Chodzi o to ,że to ty jesteś jeszcze bardziej inna.Używasz jakiegoś dziwnego słownictwa wobec mojej skromnej osoby,Mniejsza o to.Nie ty będziesz mnie uczyć etyki na tym zacnym forum bo jesteś tylko taką małą szarą myszką.Widzisz zmuszasz mnie do tego ,żebym przepraszał za coś czego nie zrobiłem.Bujaj sie z Q bo na razie nadajecie na tych samych falach matko dyrektorko.

włączając sie we wącio

bo miało byc o muzyce

posłuchaj na koniec tego:

Glamour DJ's - Whiskey In The Jar.Daj sie ponieść tym wygibasom....

http://muzyka.interia.pl/teledyski?gclid=CLHMuOzF7JACFQjolAod7W-ZrA

koniec.

No, już, szybciutko...

Niestety to jest silniejsze ode mnie.Nadwrażliwość na Twojego przywiązanego pieska jest tak mocna ,że choćbym chciał to nie mogę,spełnić twojej prośby.

Przecież nie o to chodzi ,że NS się zmienił.Chodzi o to ,że to ty jesteś jeszcze bardziej inna.Używasz jakiegoś dziwnego słownictwa wobec mojej skromnej osoby,Mniejsza o to.Nie ty będziesz mnie uczyć etyki na tym zacnym forum bo jesteś tylko taką małą szarą myszką.Widzisz zmuszasz mnie do tego ,żebym przepraszał za coś czego nie zrobiłem.Bujaj sie z Q bo na razie nadajecie na tych samych falach matko dyrektorko.

włączając sie we wącio

bo miało byc o muzyce

posłuchaj na koniec tego:

Glamour DJ's - Whiskey In The Jar.Daj sie ponieść tym wygibasom....

http://muzyka.interia.pl/teledyski?gclid=CLHMuOzF7JACFQjolAod7W-ZrA

koniec.

tylko sie nie wieszaj. :lol: 8) :lol: