Darek Opole 03.11.2004 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Uuu dawno mnie tu nie było, a projektu tez jeszcze nie wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 08.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Moi Drodzy! Czy ktoś z Was buduje lub ma zamiar budować domek wg tego projektu (wersja "mała"). Bardzo proszę o komentarze i opinie? Bo ja mam na niego ogromną chętke? Z góry dzięki za pomoc . A oto link ze zdjęciem: http://www.dobredomy.pl/?id_project=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 10.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Bardzo podobny do Słoneczka jest projekt Domusa "Plejada", Taki sam układ wnętrz + ubikacja/ my wstawiliśmy prysznic/+ wygodna garderoba + garaż. A z pomieszczenia gospodarczego zrobiliśmy wyjście do ogrodu. Metraz z garażem 146 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 10.11.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 http://www.dobredomy.pl/?id_project=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 12.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Moi Drodzy! Czy ktoś z Was buduje lub ma zamiar budować domek wg tego projektu (wersja "mała"). Bardzo proszę o komentarze i opinie? Bo ja mam na niego ogromną chętke? Z góry dzięki za pomoc . A oto link ze zdjęciem: http://www.dobredomy.pl/?id_project=39 Podciagam troszke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Czy naprawde nikt nie buduje tego domku???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 17.11.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 My o nim myślimy, ale zastanawiamy się też nad D06 z Muratora- koszta. Domek jest idealny- dla nas oczywiście i naprawdę ładny! Szczególnie ten taras- zadaszony. Spełnia wszystkie nasze potrzeby. Jednak D06 jest tańszy i dlatego zasatanawiamy się, ale mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. pozdrawiam i jeszcze coś spróbuję napisać później. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Kasiu, bardzo dziekuje za odzew! Ciekawi mnie, ile kosztuje wybudowanie domku, ktorym sie interesujecie, tzn. D06. Musze zajrzec, jak wyglada i ile ma pow. uzytkowej. Bo myslalam, ze Sloneczko jest najtanszym z mozliwych (ok. 155000 PLN bez instalacji). Napisz cos wiecej . Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 17.11.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Hej, Słoneczko małe kosztuje 133.000 bez instalacji, DO6 wg Muratora, 130.000, ale z instalacjami, jednak czytałam tu na forum, że można go wybudować za mniejsze pieniądze... My myślimy............ Narazie wszystko jest w sferze marzeń i wirtualnych przechadzek po domach- rzutach, elewacjach itp. Ale Słoneczko nas naprawdę urzekło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 24.11.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 To sie zgadza 133 tys. zl, ale netto . Faktycznie, D06 jest bardzo fajny, ale metraz jest b. maly . Ja teraz mieszkam w mieszkaniu o pow. 71 m kw. i w domku chcialabym miec przynajmniej 20 m kw. wiecej. Bo 70-80 m to naprawde malo. Ale faktycznie, jak nie stac kogos na wiekszy metraz, to i to dobre, bo przynajmniej na swoim. Pozdrawiam i zycze powodzenia w dokonaniu ostatecznej decyzji . P.S. A moze ktos podsunalby jakis projekt o pow. 95-110 m kw. niedrogi w budowie. Bede wdzieczna za kazda sugestie. Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 25.11.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jeśli mogę zasugerować to podobny do Słoneczka, ale wygodniejszy jest domek z Domusa PLEJADA. Jeśli bez garażu to zmieścilibyście sie w podanym metrażu. My go budujemy. Zmiany jakich dokonaliśmy to: -powiększenie mniejszej łazienki i wstawienie tam prysznica,-wyjśce z pom.gospodarczego do ogrodu,- zrobienie daszku nad oknem kuchennym jak w MERKURYM. Nie podaję linka, jest wcześniej w którymś z mioch postów. Fajnie, gdyby ktoś zdecydował się na ten projekt bo jest nowy i jesteśmy pierwszymi nabywcami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 26.11.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Dzieki D'arku za odpowiedz i podpowiedz . Na pewno zajrze i ustosunkuje sie. A na jakim etapie budowy jestescie? Bo my przerabiamy papierkologie w tym momencie . Mam nadzieje, ze da sie to jakos przejsc bez wiekszego uszczerbku na zdrowiu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 26.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Melduje, ze widzialam Plejade. Ladny domek , przyznaje, ale wydaje mi sie, ze duzo drozszy w budowie . Czy znacie przyblizony koszt budowy tego domku? Bede wdzieczna za info Milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 27.11.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Wycena Plejady to 220 tys. Mamy stan surowy zamknięty i na razie zgodnie z kosztorysem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 16.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Wycena Plejady to 220 tys. Mamy stan surowy zamknięty i na razie zgodnie z kosztorysem. Pozdrawiam No, Darku, a ja czekam na fotki Twojej Plejady w stanie surowym. Rozmyślam czasem o tym projekcie, bo ciągle bardzo mi się podoba. Nie sądzisz, że ten daszek nad tarasem będzie w porze jesienno-zimowej zabierał światło z salonu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada22 20.12.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Fotki można zobaczyć pod tematem "PLEJADA z pracowni Domus - czy ktoś buduje ?"Plejadę też widziałam na stronie http://www.domus.wroc.plAda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 12.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 CZY KTOŚ ZBUDOWAŁ LUB BUDUJE SŁONECZKO -WERSJA DUŻA Z FIRMY DOMUS.CHĘTNIE POSŁUCHAM DOBRYCH RAD , GŁÓWNIE CHODX=ZI MI O DACH ORAZ CO ZMIENILIŚCIE W PROJEKCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 12.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 nie wiem czy dokładnie o to samo słoneczko Ci chodzi ale sprawdź tutaj: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3696 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 13.02.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Nie nie chodzi mi o ten projekt .Słoneczko z http://www.dobredomy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 13.02.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witam .My również chcemy wybudować nieduzy dom .Chyba przejrzeliśmy wszystkie projekty ,szukamy juz 4 lata .I wydaje się nam że Słoneczko -jest to dom z przyzwoitym metrażem 108 m ( wersja duża) i koszt budowy też nie powinien nas przerosnąć.Przedewszystkim szukaliśmy domu z dachem dwuspadowym . Chętnie posłucham dorych rad jeżeli ktoś jest w trakcie realizacji tego projektu lub przymierza sie do niego.Jesteśmy z lubuskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts