kasi 14.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 pozdrawiam lubuskie, nam tez podoba sie ten projekt- oprócz D06 Muratora, jest naprawde uroczy i wydaje się, że funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam! A osobno witam Lubuszan Projekt Słoneczko był jednym z moich faworytów.Gdyby dobre miejsce na schody to kto wie? Zwyciężył inny projekt, ale słoneczko bardzo mi się podoba! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 15.02.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam! Mnie też się podoba słoneczko, ale Żonie niestety nie. Jeszcze nie wybraliśmy projektu, ostatnio na tapecie mamy LMP 60 http://www.lipinscy.pl/14090.xml?filter=colorchange&page=1 http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_big/p60front.jpg Oczywiście będzie trzeba ograniczyć ilość okien dachowych , zmniejszyć okna na klatce schodowej i coś pewnie jeszcze...., generalnie ograniczać wszystkie kosztowne pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 15.02.2005 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Tu zobaczhttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 21.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 PROSZE O PORADE OSÓB , KTÓRE BUDUJĄ LUB ZBUDOWAŁY " SŁONECZKO"Z FIRMY DOMU -WERSJA DUŻA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes_m 23.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ja buduję ,jestem pod dachem stan surowy - pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 24.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziękuje za odpowiedź .Przedewszystkim interesuja mnie koszty i co zmieniłeś(aś) w projekcie nie bardzo podoba mi sie układ wejścia do pokoju, który znajduje się przy łazience (tego większego pokoju),czy zmieniłeś miejsce dla wc ,jeżeli masz jakieś zdjęcia to prześlij, napisz skąd jesteś ( my jesteśmy z lubuskiego ).Jeżeli chcesz to napisz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 28.02.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Grzes gdzie jesteś - niecierpliwie sie s odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 17.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mi też podoba się ten projekt. Ale zaskoczony jestem kosztami - przy tak małym i prostym domku padła kwota 250k.Może ktoś już wybudował taki i zna realne koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 18.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Mam kupiony kosztorys z firmy Domus projektu Słoneczko wersja duza -103000 zł materiały plus robocizna .Ładny projekt i mam przeznaczone 200000 zł pod klucz za pewne nie od razu w ciągu roku lub dwóch lat ale postaram się wybudowac ten dom za taka cenę ( bez cudów w środku -oczywiście wykończone podłogi,kominek ,łazeinka , wc i super kuchnia -to będzie moje trzecie mieszkanie więc buduje go dla siebie a nie dla wroga -pozostałe mebel z poprzedniego mieszkania)Słucham wszystkich opini i dziękuję za zdjęcia jeżeli ktoś ma tego projektu ,OPTYMISTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 19.04.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 trebor: 200k pod klucz brzmi rozsądnie. Ja jestem na etapie rozglądania się za działką , i nieustannego zastanawiania się czy na pewno wystarczy nam finansów. Gratuluję optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekp 14.11.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witamprośba o namiary na realizację tegoż projektu, opinie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 13.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Podbijam temat bo podoba nam się Słoneczko z Domusa i idealnie wręcz pasuje nam na działeczkę. Wcześniej przymierzaliśmy się do Lubej z Horyzontu, ale za mało pokoi, więc teraz na tapecie jest "Słoneczko"Czy ktoś w Was zdecydował się na ten projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 20.12.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kto mieszka? Kto buduje? Co się Wam w tym domu podoba/ nie podoba?Proszę o liczne uwagi (nie)krytyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 I jescze link: http://www.dobredomy.pl/?id_project=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Batdzo ładny domek:) nieskomplikowany, na pewno bedzie tani w budowie, prosty dach, domek na planie prawie kwadratu. Bardzo mi sie podobaChociaż trochę małe pomieszczenie gospodarcze, zależy co się chce w nim trzymaćMasz jakiś kosztorys? NA ile ten domek jest wyceniany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 22.12.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dziękuję Rom za link. Mam prośbę do osób mieszkających w Słoneczku - jak wam się mieszka? które rozwiązania sa dobre, a które do bani? Wąska działka powoduje,że musiałbym zrezygnować z okna na ścianie szczytowej. Czyktoś tak zrobił i jak to wpływa na doświetlenie pokoju dziennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.12.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Podnoszę temat do góry, gdzieś tu na forum mignął mi się niedawno ktoś z tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.12.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Patrząc na rzuty wydaje mi się, że rzeczywiście likwidacja tego okna w pokoju dziennym spowoduje,że będzie on słabo doświetlony. Pozostały by wtedy tylko podwójne drzwi balkonowe. Według mnie przydałyby się na tej ścianie obok drzwi balkonowych dodatkowe okna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 08.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Wyciągam na wierzch i proszę o zainteresowanie się tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts